arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

nagihanım sen nerelerdesin canım ya yoksun 2 gundur ortalıklarda meerakediyorum seni walla

hosgeldin canım a.s. ben aynıyım gelen giden yok kasık agrılarım var o rahatsızediyor cok

canım bıŞey sorcam konumuzla alakalı deĞıl ama dıyelımkı teŞekkÜr etmek ıstıyorsun yada puan verıceksın kullanıcı panelınden nasıl yapıyorsun bunu?yada bırbırımıze puan verebılıyormuyuz yoksa yanlızca yÖnetım mı verıyor puanları sana?

evet canım cosmocum yazmıstı sana ama sen gitmiştin ozman

benim adetim gecen ay 29 da olmustu bekledigim tarih 27 fakat olmadı bugune kadar yolu vardı bakalım inşallah olmaz

HAYIRLISI BE CANIM NE YAPÇAN..BENDE HAPI BIRAKTIM ACAYİP YAN ETKİSİ OLDU SON ÜÇ HAPI İÇMEDİM.ÇOK DOKUNDU BANA YA....PAZARTESİ GİDİCEM DOKTORA BAKALIM NE DİCEK YUMURTALAR NE ALEMDE MERAK EDİYORUM BAYA...:uhm:

COSMOPOLı CıM NASILSIN?HEYECAN DORUKTA DıMı....?CANIM BENıM ALLAH ıNŞALLAH YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN..ÜMıTLERıNı BOŞA ÇIKARMASIN..:Saruboceq:

ilaclar mideyi kötü yapıyor canım ya inşallah doktordan guzel habeler alırsın canım :1hug:

Ninikcim ayıpsın yaw olurmu öyle şey,
Nasılsın anlat bakalım, ben düne göre iyiyim hamdolsun Allahıma.
Biraz toparladım kanamam yok henüz bebiş benle sanırım hala:))

CANIM BEWNıM ıYı OLUCAKSIN TABı...MOREL ACAYıP ÖNEMLı SEN BUNU BENDEN ıYı BıLıYORSUNDUR HERŞEYDE ÖYLE AMA...MORELıNı YÜKSEK TUT TAMAM MI CANIM....ıNŞALLAH TAMAMEN SENDE KALICAK BEBEĞıN CANIM HıÇ ÜZÜLME....kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:

ozman içme canım demeki sana yaramıyor ne olacak peki baska ilacmı verecek acaba

ozman içme canım demeki sana yaramıyor ne olacak peki baska ilacmı verecek acaba

benneyaptımkiVALLA KAFAMA GÖRE TAKILDIM CANIM ARAMADIM DA DOKTORU PAZARTESİ SÖYLÜCEM İŞTE GİDİNCE İÇEMEDİĞİMİ ARTIK BAŞKA HAP MI VERİR BENİ KENDİ HALİMEMİ BIRAKIR BİLMİYORUM....ADAM BUHRAN GEÇİRDİ ZATEN BENDEN...laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…