canım gunaydın a.s. kızların kafa cok karısık buaralar ondan arada kaynıyor bazen mesajlar onun icin böyle düsünme biz hepimiz bir aileyiz burda :1hug:
YOK CANIM BİLİYORUM HAYATIM HERALDE DAHA ÖNEMLİ MEVZU KONUŞUYORLARDI KAPTIRMIŞLAR KENDİLERİNİ....HANİ DEDİM BELKİ ALINMIŞ GİBİ YAAPARSAM YAZARLAR.....:1no2:YOK ANAM YİNE KİMSE TAKMADI VALLA ÖYLE KAPTIRMIŞLAR Kİ....SEN NASILSIN CANIM.a.s.
ninik nerdesin canım yaw niye yazmıyorsun hic mesaj?
YOK CANIM BİLİYORUM HAYATIM HERALDE DAHA ÖNEMLİ MEVZU KONUŞUYORLARDI KAPTIRMIŞLAR KENDİLERİNİ....HANİ DEDİM BELKİ ALINMIŞ GİBİ YAAPARSAM YAZARLAR.....:1no2:YOK ANAM YİNE KİMSE TAKMADI VALLA ÖYLE KAPTIRMIŞLAR Kİ....SEN NASILSIN CANIM.a.s.
Yaa ninik ben yazdım ama :1no2:
[sıze="2"]hosgeldin canım a.s. Ben aynıyım gelen giden yok kasık agrılarım var o rahatsızediyor cok
evet canım cosmocum yazmıstı sana ama sen gitmiştin ozmanYaa ninik ben yazdım ama :1no2:
evet canım cosmocum yazmıstı sana ama sen gitmiştin ozman
benim adetim gecen ay 29 da olmustu bekledigim tarih 27 fakat olmadı bugune kadar yolu vardı bakalım inşallah olmaz
HAYIRLISI BE CANIM NE YAPÇAN..BENDE HAPI BIRAKTIM ACAYİP YAN ETKİSİ OLDU SON ÜÇ HAPI İÇMEDİM.ÇOK DOKUNDU BANA YA....PAZARTESİ GİDİCEM DOKTORA BAKALIM NE DİCEK YUMURTALAR NE ALEMDE MERAK EDİYORUM BAYA...:uhm:
Ninikcim ayıpsın yaw olurmu öyle şey,
Nasılsın anlat bakalım, ben düne göre iyiyim hamdolsun Allahıma.
Biraz toparladım kanamam yok henüz bebiş benle sanırım hala:))
ilaclar mideyi kötü yapıyor canım ya inşallah doktordan guzel habeler alırsın canım :1hug:
YOK ANAM BENİM MİDEYE HİÇ BİŞEY YAPMADI CANIM AMA GÖRÜNTÜ VE BEYİN GİTTİ BENDE SANKİ BEYNİM UYUŞUK SAATLERCE SİGARA İÇMEMİŞİM GİBİ OLDUM.GÖRÜNTÜ PROBLEMİ OLDU BAŞIMI OYNATAMIYORUM BAŞIM DÖNÜYOR GÖZLERİMİ HAREKET ETTİRİNCE Bİ HOŞ LUYORUM EN SONUNDA ZARARININ ÇOK DOKUNDUĞUNU DÜŞÜNDÜM GÖRÜNTÜLERİ FALAN ACAYİP GÖRMEYE BAŞLADIM ELİMİ OYNATIYORUM MESELA ELİM DALGALI DALGALI GÖRÜNÜYORDU....kafamçokkarıştı
ozman içme canımdemeki sana yaramıyor ne olacak peki baska ilacmı verecek acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?