arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

tatlım ben artık 20 haziranı bekliyorum hayırlısı artık

Oyyy yerim ben senin hislerini.Hamişsem sana hediye alıp göndercem tamam mııııııııı?
senin melegin gelsinde ben birsey istemiyorum canım onun bir resmi yollarsın bana olur biter :1hug:

ŞİMDİ ONA HAZİRAN DİYORSUN DA BENİ NEDEN TEMMUZA SALLADIĞINI SORABİLİR MİYİM ACABA ....

AYRICA ÖNCE BEN SORMUŞTUM LÜTFEN ONUDA GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURALIM....
:roflol::roflol::roflol:delikafadulden
nedenmi canım cünkü senin calısmaların falan filan ancak bebişinin gelisi temmuzu bulacakda onun icin canım anladınmı :1hug:

Kıskanmayalım lütfen ninikcim kaydirigubbakcemile3

YOK ANAM LAFIM SANA DEĞİL.İNŞALLAH CANIM HANGİMİZ KALIRSAK HİÇ FARKETMEZ...a.s.

LAFIMIN KİME OLDUĞU BELLİ AMA ŞİMDİ İÇİMDEN SEDA SAYANIN ŞARKISI GEÇTİ BAK 'O KENDİNİ BİLİYOR'..........:dilcikar:

nedenmi canım cünkü senin calısmaların falan filan ancak bebişinin gelisi temmuzu bulacakda onun icin canım anladınmı :1hug:[/QUOTE]

BANANE BENİ İLGİLENDİRMEZ..........:dilcikar:

o güzel bebeklerden bende istiyorum arkadaşlar bir oğlum var diğeride kız olsun oğlumda kız kardeş istiyor çünkü çok şirinler yaa bayıldım hepsine ALLAHIM KıMSENıN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASINNNN ıNŞALLAHHH

tamam gulaycım duzelttim canım :1hug:

amin canım :Saruboceq: işte senin meleginde bu umarım begenirsin canım :1hug:

Son düzenleme:
nedenmi canım cünkü senin calısmaların falan filan ancak bebişinin gelisi temmuzu bulacakda onun icin canım anladınmı :1hug:[/QUOTE]

YA BEN BELKİ DERSİME ÇOK ÇALIŞIYORUM NERDEN BİLİYORSUN.....BELKİ BENİM BEBEĞİM HIZLI OLUCAK ANASI GİBİ....:dilcikar:

nedenmi canım cünkü senin calısmaların falan filan ancak bebişinin gelisi temmuzu bulacakda onun icin canım anladınmı :1hug:

YA BEN BELKİ DERSİME ÇOK ÇALIŞIYORUM NERDEN BİLİYORSUN.....BELKİ BENİM BEBEĞİM HIZLI OLUCAK ANASI GİBİ....:dilcikar:[/QUOTE]

bos yere kendini paralama ninikcim gör bak senin melegin temmuzda ge-le-ceeeeeeek :roflol:

güle güle canım kendine iyi bak canım öptum :) calısmalara devam temmuzda gelsin yigenim artık :)

bu lafı hiçte üzerime alınmıyorum cunku hamile olabilirim biliyorsun hamilelikte agır kaldırmak yasak :roflol::roflol:

bos yere kendini paralama ninikcim gör bak senin melegin temmuzda ge-le-ceeeeeeek :roflol:[/QUOTE]

KIS KİTTY SENİN İNADINA HAZİRANDA YAPICAM KIS ÇOCUĞU İŞE MİŞE GİTMİCEM
GECE GÜNDÜZ DEMİCEM ÇALIŞICAM.SONRA BU HALE GELİCEM BAK -tatlicadiarzu-
SONRA BENDEN ÇIKAN ÇOCUK NASIL BİŞEY ÇIKICAK BİLMEM ARTIKsositosositodelikafaduldenBAK BÖYLE ŞUURSUZ BİŞEY ÇIKABİLİR.:1shok:

bos yere kendini paralama ninikcim gör bak senin melegin temmuzda ge-le-ceeeeeeek :roflol:

SONRA BENDEN ÇIKAN ÇOCUK NASIL BİŞEY ÇIKICAK BİLMEM ARTIKsositosositodelikafaduldenBAK BÖYLE ŞUURSUZ BİŞEY ÇIKABİLİR.:1shok:
[/QUOTE]

ah ahhhhhhhhhhhhhhhh nerdee o gunler keşke olsa dukkan senin ama yok be guzelim delikafaduldencalısanda ancak temmuzda gelecek işte t :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Çok yaşayın emi sizŞeniz

[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…