hayırlı olsun tubiloshh
bende şimdi yapacağım yılbaşından 2 hafta önce kürtaj olmuştum
daha 5 ay oldu doktor 2 ay sonra olabilir demişti ama ben biraz daha bekleyip aratırmaya gitmek istiyorum 3.kez kürtaj yaşadım kalp durmasından ötürü.umarım değilimdir hamile hamileysemde bu sefer bende kalsın bebeğimmm allahımmm :Saruboceq:
aramıza hosgeldin canım :1hug: meleklerin icin üzldüm senağlama
canım iki gündür girememiştim. şimdi öğrendim.umarım kan değerlerin yükselir canım.. üzülme diyemiyorum..yaşadığım için biliyorum.. güçlü olaya çalış canım.. dualarım seninle:çok üzgünüm:
heyooooooooooooooooooooooo tebrikler canım yaaaaa inan cok sevindim a.s.:dance::teytey: yine bildim ben erdimi nedir yaw :roflol:
ya ben evdekine güvenemedim kan testi yaptırmaya gidiyorum evde de otur otur bunaldım
ay özendirdiniz beni iyice bilerek bu topice girmiyordum bastırdığım duygularımı hareke geçirdiniz resmen
teşekkür ederim kuşum benimmm
evet bence sende bi ermişlik var kaydirigubbakcemile3
Ermiş Kitty ciğim benim ne güzel olmuş listen
Sende hala gelen giden bişey yok demi fazla anmayalım onları neysesüprizzzzz
walla canım sanırım erdim ben :roflol::roflol: en son ninikcime temmuzda senden birseyler bekliyorum yazdım yok oldu ortalıktan :roflol::roflol:
bende gelen giden yok hala canım beklemedeyiz gelmeseler ne guzel olacakta tık tık calıyor kapıyı acmıyorum gelmesin diye kışşt kışşşşşşt diyorum :roflol::roflol:
walla canım sanırım erdim ben :roflol::roflol: en son ninikcime temmuzda senden birseyler bekliyorum yazdım yok oldu ortalıktan :roflol::roflol:
bende gelen giden yok hala canım beklemedeyiz gelmeseler ne guzel olacakta tık tık calıyor kapıyı acmıyorum gelmesin diye kışşt kışşşşşşt diyorum :roflol::roflol:
Kittycim ,ermiş arkadaşım sence ben hamiş miyim?
canım senin meleginde geliyor yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?