arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

fırlama bir bebiş olacak dimi :) inşallah canım en kısa zmanda kavus bebişine :)

cosmocum bak bizden ayrılamıyorrrrrrrrrrrrrrrr :1hug: hadi canım hadi git evine dinlen Şeniz

hadi git canım butun gun calısıp yoruldun yazık sana son kez yazıyom git hadi bye

Kittycan teşekkürler kızlar ne çok kaynatmışsınız sabahtan beri oku oku bitmedi bu arada öncelikle tubiloshh tebrik ederim çooooook sevindim kendini yorma dinlen bebişe ve kendine iyi bak

hadi kızlar bende gideyimde yemek yapayım cok yoruldum su ninike cene yormaktan birazdan gelirim öptum :)

Kittycan teşekkürler kızlar ne çok kaynatmışsınız sabahtan beri oku oku bitmedi bu arada öncelikle tubiloshh tebrik ederim çooooook sevindim kendini yorma dinlen bebişe ve kendine iyi bak

birsey degil canım :) walla canım öyle oldu :roflol:

kızlar yarım saatır sayfaları okuyorum birikmiş :) tubiloshhhh tebrık ederım cnm benım çokl sevındım ama demiştik diil mi sana bak çıktı işte.. allah ım sağlıklı hamılelıkler versın ..

cosmocum ii gördüm senı cnm benım

Saol canım inş. yükselir.
Sen nasılsın yoksun kaç gündür?

evet canım giremedim kaç gündür daha doğrusu bu topike giremedim.. sirarişlerle uğraştım şimdi ben bu ay çok techizatlıyım kızlar ovülosyon testimi dersiniz preseedmi dersiniz ateş ölçme yöntemi mi dersiniz.. kürler.... neler neler . bu ay çok odaklandım.. niye biliyormusunuz.. 21 haziran eşimin doğum günü ... 24 haziran benim doğum günüm.. regl günümde 24 haziran... ya eşime ve bana çok güzel bir sürpriz olacak.. meleğim gelirse...işte bu yüzden bu ay benim için çok ama çok dua edin.. topiğe yazmadım ama merk etmeyin hepsini okudum.. a birde kızlar benim bu ay reglim çok kanamalı geçti.. hiç böyle olmazdı. ve parça düştü.. ve çok ağrılıydı.. sanırım spontan düşüktü..tabi emin değilim ama her zamankinden farklıydı...

cnm benım senı böyle kendınden emin gördüğüme çok sevındım .. hep böyle ol ..cnm evet olabilir belki kimyasal galıba spontan dedıgın onda da öyle oluyor parça parça düşüyor..birde cnm benım kafanı çok rahat tut olay anında secret kıtabında okumuştum beynıne pozitif enrji gönder.. olumlu düşün ... sevgıler cnm benım

amin canım inşallah :Saruboceq: melegini haziran ayınamı koyalım canım

cnm benim kesin olarak 2 haziranı bekliyorum çift çizgi çıktı ama silikti yinede tam net olsun diye 2 haziranı bekliyorum bakalım cosmocum sen nasılsın kanaman yokmuş çok sevindim inşallah olmaz bebeğin senide babasınıda bırakmaz inşallahh.. ......:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…