bu lafı hiçte üzerime alınmıyorum cunku hamile olabilirim biliyorsun hamilelikte agır kaldırmak yasak :roflol::roflol:
görüşürüz hızlı ninikim
KISS SENLE DE YARIN UĞRAŞÇAM BUGÜN YETERİNCE KİTTY YORDU BENİ -tatlicadiarzu-
KISS SENLE DE YARIN UĞRAŞÇAM BUGÜN YETERİNCE KİTTY YORDU BENİ -tatlicadiarzu-
Kittycan teşekkürler kızlar ne çok kaynatmışsınız sabahtan beri oku oku bitmedi bu arada öncelikle tubiloshh tebrik ederim çooooook sevindim kendini yorma dinlen bebişe ve kendine iyi bak
hadi kızlar bende gideyimde yemek yapayım cok yoruldum su ninike cene yormaktan birazdan gelirim öptum :)
Saol canım inş. yükselir.
Sen nasılsın yoksun kaç gündür?
evet canım giremedim kaç gündür daha doğrusu bu topike giremedim.. sirarişlerle uğraştım şimdi ben bu ay çok techizatlıyım kızlar ovülosyon testimi dersiniz preseedmi dersiniz ateş ölçme yöntemi mi dersiniz.. kürler.... neler neler . bu ay çok odaklandım.. niye biliyormusunuz.. 21 haziran eşimin doğum günü ... 24 haziran benim doğum günüm.. regl günümde 24 haziran... ya eşime ve bana çok güzel bir sürpriz olacak.. meleğim gelirse...işte bu yüzden bu ay benim için çok ama çok dua edin.. topiğe yazmadım ama merk etmeyin hepsini okudum.. a birde kızlar benim bu ay reglim çok kanamalı geçti.. hiç böyle olmazdı. ve parça düştü.. ve çok ağrılıydı.. sanırım spontan düşüktü..tabi emin değilim ama her zamankinden farklıydı...
amin canım inşallah :Saruboceq: melegini haziran ayınamı koyalım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?