arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

ninikcim seni temmuzda bekliyorduk erken geldin canım :roflol::roflol:

HAA HA HA BEN SORARIM AMA SİZE.....COSMOYLA BİR OLUP ÇEKİNTİRİN SİZ BAKALIM.VALLA COSMOYU ÖRNEK ALDIM KENDİME BEN EMİN OLANA KADAR UĞRAMAM ARTIK ÇOCUK 2 AYLIK OLUR YANİ TEMUZ GİBİ HAMİLE KALSAM EKİM GİİBİ BAKAIM Bİ TEST YAPARIM.delikafadulden

senmi ekimde yapacaksın canım güldürme beniiiiiiiiiii :roflol: daha gunun gelmeden 1 :roflol:gunun geldiginde 2 :roflol:gunun gecincede 3 :roflol:test yapacaksın :1hug:

Valla doğru lafa ne denir ki:roflol::roflol::roflol::roflol:
Hatta yumurtlama sonrasında da yapabilirsin:roflol:
senmi ekimde yapacaksın canım güldürme beniiiiiiiiiii :roflol: daha gunun gelmeden 1 :roflol:gunun geldiginde 2 :roflol:gunun gecincede 3 :roflol:test yapacaksın :1hug:

mıraacım söyledigim tarih sana uygunmu gelsinmi melegin yoksa evde yokmusun ozman :)

AMA COSMO ÖYLEYDİ VALLA.KIZA TEST YAPTIR DİYE KUDURDUK.ONA DA Bİ TANE BLOG AÇICAKTIM ARTIK.COSMO TEST YAPSIN MI DİYE?:roflol:

AMA TABİ BEN MÜMKÜN DEĞİL ÖYLE OLAMAM.KUDURURUM BE -tatlicadiarzu
-

Anacım bende adet günümden önce yapmıştım çıkmamıştı. Adet günümde yaptım yoktu 2 gün sonrası yaptım yoktu. En son kanda belli oldu. Siz yaptırın demeseniz pes etmiştim yanisırnaşık şey
AMA COSMO ÖYLEYDİ VALLA.KIZA TEST YAPTIR DİYE KUDURDUK.ONA DA Bİ TANE BLOG AÇICAKTIM ARTIK.COSMO TEST YAPSIN MI DİYE?:roflol:

AMA TABİ BEN MÜMKÜN DEĞİL ÖYLE OLAMAM.KUDURURUM BE -tatlicadiarzu
-

Tatlım ben şu andada hamiş olabilirim şimdi değilsemde haziranın sonlerinde yada temmuz başında belli olur .hihoyyyt
Sence hangisi?

canım benim icime haziran doguyor bu belkide haziranın baslarındadır yani bir kac gun icindedde olabilir içime dogan haziranda mutlu olacagın yinede bilemem bazen hislerim dogru cıkyor tabiki yanılabilirimde ama haziran diyorum ben

Oyyy yerim ben senin hislerini.Hamişsem sana hediye alıp göndercem tamam mııııııııı?

ŞİMDİ ONA HAZİRAN DİYORSUN DA BENİ NEDEN TEMMUZA SALLADIĞINI SORABİLİR MİYİM ACABA ....

AYRICA ÖNCE BEN SORMUŞTUM LÜTFEN ONUDA GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURALIM....
:roflol::roflol::roflol:delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…