ninikcim seni temmuzda bekliyorduk erken geldin canım :roflol::roflol:
senmi ekimde yapacaksın canım güldürme beniiiiiiiiiii :roflol: daha gunun gelmeden 1 :roflol:gunun geldiginde 2 :roflol:gunun gecincede 3 :roflol:test yapacaksın :1hug:
Valla doğru lafa ne denir ki:roflol::roflol::roflol::roflol:
Hatta yumurtlama sonrasında da yapabilirsin:roflol:
senmi ekimde yapacaksın canım güldürme beniiiiiiiiiii :roflol: daha gunun gelmeden 1 :roflol:gunun geldiginde 2 :roflol:gunun gecincede 3 :roflol:test yapacaksın :1hug:
mıraacım söyledigim tarih sana uygunmu gelsinmi melegin yoksa evde yokmusun ozman :)
AMA COSMO ÖYLEYDİ VALLA.KIZA TEST YAPTIR DİYE KUDURDUK.ONA DA Bİ TANE BLOG AÇICAKTIM ARTIK.COSMO TEST YAPSIN MI DİYE?:roflol:
AMA TABİ BEN MÜMKÜN DEĞİL ÖYLE OLAMAM.KUDURURUM BE -tatlicadiarzu-
kızlar İntİkamım acı olucak
Tatlım ben şu andada hamiş olabilirim şimdi değilsemde haziranın sonlerinde yada temmuz başında belli olur .hihoyyyt
Sence hangisi?
kızlaaaaarrrr çift çizgiyi gördüüüm :sm_cool:
hamilemiyim ben şimdiiii :1shok:
kızlar İntİkamım acı olucak
Bu arada işyerindeyim birazdan çıkacağım saat 6 dan sonra evden görüşürüz
canım benim icime haziran doguyor bu belkide haziranın baslarındadır yani bir kac gun icindedde olabilir içime dogan haziranda mutlu olacagın yinede bilemem bazen hislerim dogru cıkyor tabiki yanılabilirimde ama haziran diyorum ben
canım benim icime haziran doguyor bu belkide haziranın baslarındadır yani bir kac gun icindedde olabilir içime dogan haziranda mutlu olacagın yinede bilemem bazen hislerim dogru cıkyor tabiki yanılabilirimde ama haziran diyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?