arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Aminn inşallahhhhhhhhhhhh kuzum
Sende rahat ol emi anniş:CüvCüv:

kitty selam benide mayıs 25 listesine yazmıştın. ama ben hala regl olmadım canım.3 gün geçince test yaptım öğlen çıkmadı bugün 5 ci gün bitiyo tekrar test aldım yapıcam

kitty selam benide mayıs 25 listesine yazmıştın. ama ben hala regl olmadım canım.3 gün geçince test yaptım öğlen çıkmadı bugün 5 ci gün bitiyo tekrar test aldım yapıcam

slm canım :) ozman yarın güzel haberlerle geleceksin canım :1hug: testi öglen yapma canım sabah yap daha iyi oluyormus

İrem bu kadar hazırlığa kesin gelir meleğin bence.
Ayaklarını sıcak başını serin tut (yani rahat ol)alkisalkisalkis
Ay ne müjde olur sana eşine öyle bi ayda olursaalkisalkisalkisalkisalkisalkis

hiç üzülme canım benimki sevemedi bile söylememiştim zaten
Halen daha bilmiyo, eşim çok duygusal bilseydi şimdiye kafayı yerdi banada yedirtirdi:))
Demekki hakkımızda hayırlısı böleymiş napalım,
Hem zor kazanılan kolay kaybedilmezmişŞeniz

Bilgecim inşallah olmazsın:Saruboceq: kitty de olmadı henüzhihoyyyt
Şenlik var sanırım bu ayhihoyyythihoyyythihoyyyt

Bilgecim inşallah olmazsın:Saruboceq: kitty de olmadı henüzhihoyyyt
Şenlik var sanırım bu ayhihoyyythihoyyythihoyyyt
şenlik varmı bilmemde sana guzel bir dayak var benden hemde okkalı cinsinden bir tokat :mymeka:
cosmocum ne işin var senin burda bakalım hadi kaydirigubbakcemile dogru yataga yada koltuga uzanmaya kaldır ayaklarınıda havaya dinlenen bakalım hadi kaydirigubbakcemile zaten butun gun iş yerinde bebiş karnında iki buklum oluyor bari evde rahat estin benim güzeller guzeli yiğenim

Hiiiiiiiiidelikafadulden abooooo be hemen gidip yatıyom söz canımın içineŞeniz

cosmocum eşin bilmez mı regl tarıhı falan sormuyor mu hiç oldun mu dıye :):) merak ettım bak aldıgın hediyeler süpriz yapmak için işe yarayacak bak gör.. yarın mı tahlılın sonucu bize bildir tmm mı?

kıttycm sen nasılsın görüşemdık ne zmandır?

cosmocum inşallah cnm benim yaa inşallah hamileyimdirr kasıklarım batıyor resmen bakalım yinede hayırlısı olsun demekten başka çıkar yolu yok geçen ayda çok sevinmiştim 3 gün geçikti sıkıntılı bir hbr alınca kasıklarımda acayip ağrı oldu ve regl oldum malesef ama 2 gün geldi azz azz normalde 7 8 gün olurdum kesintisiz bakalım ALLAHIM HAYIRLISINI VERSıN inşallahhhhhh hepimizin dilekleri diledikleri olur oğlum sürekli annecim karnında bebek var kardeşim var aman ağlamasın diyip duruyor normalde karnımda üstümde zıplayan oğlum karnımda kardeşi olduğunu zannediyor ve hiç bişiy yapmıyor çevremizde hep yeni doğum yapan arkadaşlarım olduğu için oda haklı olarak bir bebek istiyor bizden şafak 4 bakalım nolucak...... ??????????????????????????

ben geldim kan testimide öğrendim
negatifmişşş gerçi azcık umutlandıydım neyse
biz hemen araştırmalara bşlayalım yoksa çok kıskanıcam sizi burda :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…