cnm benim kesin olarak 2 haziranı bekliyorum çift çizgi çıktı ama silikti yinede tam net olsun diye 2 haziranı bekliyorum bakalım cosmocum sen nasılsın kanaman yokmuş çok sevindim inşallah olmaz bebeğin senide babasınıda bırakmaz inşallahh.. ......:CüvCüv:
kitty selam benide mayıs 25 listesine yazmıştın. ama ben hala regl olmadım canım.3 gün geçince test yaptım öğlen çıkmadı bugün 5 ci gün bitiyo tekrar test aldım yapıcam
evet canım giremedim kaç gündür daha doğrusu bu topike giremedim.. sirarişlerle uğraştım şimdi ben bu ay çok techizatlıyım kızlar ovülosyon testimi dersiniz preseedmi dersiniz ateş ölçme yöntemi mi dersiniz.. kürler.... neler neler . bu ay çok odaklandım.. niye biliyormusunuz.. 21 haziran eşimin doğum günü ... 24 haziran benim doğum günüm.. regl günümde 24 haziran... ya eşime ve bana çok güzel bir sürpriz olacak.. meleğim gelirse...işte bu yüzden bu ay benim için çok ama çok dua edin.. topiğe yazmadım ama merk etmeyin hepsini okudum.. a birde kızlar benim bu ay reglim çok kanamalı geçti.. hiç böyle olmazdı. ve parça düştü.. ve çok ağrılıydı.. sanırım spontan düşüktü..tabi emin değilim ama her zamankinden farklıydı...
cosmopoli olmadi canim ya hemde bir gün önceden geldi reglim(((((((
agustosa kadar ara vercem rabbim insallah gönlünüzdeki meleklerinizi bir an önce göndersin insallah.
agliyamiyorum bile tikandim kaldim beyim karnimi sevip biri burda biri burda diyordu:)
bos karnimi sevmis megerse(((((((((
cosmopoli s.l nasılsın
kitty selam benide mayıs 25 listesine yazmıştın. ama ben hala regl olmadım canım.3 gün geçince test yaptım öğlen çıkmadı bugün 5 ci gün bitiyo tekrar test aldım yapıcam
şenlik varmı bilmemde sana guzel bir dayak var benden hemde okkalı cinsinden bir tokat :mymeka:Bilgecim inşallah olmazsın:Saruboceq: kitty de olmadı henüzhihoyyyt
Şenlik var sanırım bu ayhihoyyythihoyyythihoyyyt
şenlik varmı bilmemde sana guzel bir dayak var benden hemde okkalı cinsinden bir tokat :mymeka:
cosmocum ne işin var senin burda bakalım hadi kaydirigubbakcemile dogru yataga yada koltuga uzanmaya kaldır ayaklarınıda havaya dinlenen bakalım hadi kaydirigubbakcemile zaten butun gun iş yerinde bebiş karnında iki buklum oluyor bari evde rahat estin benim güzeller guzeli yiğenim
Hiiiiiiiiidelikafadulden abooooo be hemen gidip yatıyom söz canımın içineŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?