arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

senin melegin zaten göbişinde canım oglun dogruyu söylemiş sana a.s

iyi akşamlar kızlar benim 18 de adetim olmuştu ama 30 yaşındayım ilk kez böle farklı olmuştu tüm hamilelik belirtileri vardı fakat testler hep negatifti tam umudumuda yitiremiyordum içimden bir ses ilaç içme hamilesin diyordu en son bugün gene test yaptım silik ikinci çizgiyi gördüm.Gerçi kızımdada testlerde çıkmamıştı benim hastanede öğrenmiştim neyse pazartesi hastaneye gidip kan testi yaptıracağım hayırlısı olur inşallah kittycat ilk yazdığımda benimle sen ilgilenmiştin tşk ederim sana haber alıncada ilk sana hber vericem ne zamandır girmiyordum sınav varya yarın aof ders çalışıyordum inşallah meleğim duruyordur

güzel haber canım demekki seninde melegin gelmiş :dance:a.s.inan cok sevindim canım :1hug:

İrem bu kadar hazırlığa kesin gelir meleğin bence.
Ayaklarını sıcak başını serin tut (yani rahat ol)alkisalkisalkis
Ay ne müjde olur sana eşine öyle bi ayda olursaalkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım ağzından bal damlıyor.. bu ay gerçekten olursa benim için çok güzel bir sürpriz olucak eşime o müjdeyi vermek...böyle hediye paketi gibi kağıt hazırlayıp içine yazılar çok hoş olucak... rabbime sığınıyor ve ondan istiyorum...bu arada seni takip ediyorum iyisin çok şükür canım.. inşallah bu şekilde devam eder canım....

KIZLAAARR GÜNAYDINNNNNNNNNNN......
VALLA ÇALIŞMALARA TAM GAZ DEVAM ÇOK YORULDUM.-tatlicadiarzu-:roflol::roflol::roflol:

KIZLAAARR GÜNAYDINNNNNNNNNNN......
VALLA ÇALIŞMALARA TAM GAZ DEVAM ÇOK YORULDUM.-tatlicadiarzu-:roflol::roflol::roflol:

günaydın canım zemuszemus
eeeeee o kadarcık yorulacaksın artık kaydirigubbakcemile2
dün ne guzel kaynatmışsınız kıslarla oyle ya :1rolleyes:

günaydın canım zemuszemus
eeeeee o kadarcık yorulacaksın artık kaydirigubbakcemile2
dün ne guzel kaynatmışsınız kıslarla oyle ya :1rolleyes:

GÜNAYDIN CANIM .SORMA YA BIRAKMADILAR PEŞİMİ KURTULAMADIM BUNLARDAN Bİ TÜRLÜ(COSMO-KİTTY)laelaelaelaelae

Sordu kuzum sormazmı? önce dedim ki sen yanlış hatırlıyosun.. şimdilerde diyorumki mevsim değişikliğinden gecikti-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…