Günaydın dünyanın en güzel kızlarıa.s.
cosmocum inşallah cnm benim yaa inşallah hamileyimdirr kasıklarım batıyor resmen bakalım yinede hayırlısı olsun demekten başka çıkar yolu yok geçen ayda çok sevinmiştim 3 gün geçikti sıkıntılı bir hbr alınca kasıklarımda acayip ağrı oldu ve regl oldum malesef ama 2 gün geldi azz azz normalde 7 8 gün olurdum kesintisiz bakalım ALLAHIM HAYIRLISINI VERSİN inşallahhhhhh hepimizin dilekleri diledikleri olur oğlum sürekli annecim karnında bebek var kardeşim var aman ağlamasın diyip duruyor normalde karnımda üstümde zıplayan oğlum karnımda kardeşi olduğunu zannediyor ve hiç bişiy yapmıyor çevremizde hep yeni doğum yapan arkadaşlarım olduğu için oda haklı olarak bir bebek istiyor bizden şafak 4 bakalım nolucak...... ??????????????????????????
günaydın kızlar
canım ağzından bal damlıyor.. bu ay gerçekten olursa benim için çok güzel bir sürpriz olucak eşime o müjdeyi vermek...böyle hediye paketi gibi kağıt hazırlayıp içine yazılar çok hoş olucak... rabbime sığınıyor ve ondan istiyorum...bu arada seni takip ediyorum iyisin çok şükür canım.. inşallah bu şekilde devam eder canım....
GÜNAYDIN CANIM .SORMA YA BIRAKMADILAR PEŞİMİ KURTULAMADIM BUNLARDAN Bİ TÜRLÜ(COSMO-KİTTY)laelaelaelaelae
evet ya bu ne ne ugrasıyorlar senle kaydirigubbakcemile5
İyiyim forever ım
Sen nasılsın bakalım
Yok öle günaydın deyip kaçmak ya dön yuvanakaydirigubbakcemile
günaydın benim melek tasıyıcılarım :1hug::1hug:
VALLA BİLMİYORUM CANIM KUDURUK BUNLAR YA SORMA...delikafadulden
Aaaa hadi titiraf et sen bizi bırakıp gidemedinlülülülülülü
gunaydın kıtty hoşgeldin canım a.s.
aaaaaaa kim kaçmışyerimseniben burdayım ben iyiyim canım opuyorumnanaktan
bu gun kaçta kontrol bakalım
n-i-n-i-k-cim kaşınıyorsan kasıyalım seni cosmocumla ha ne dersinsositosositozemuszemus
Günaydın kittycimmmmopuyorumnanaktan gelen giden yok demi kırmızılardanzemuszemus
Kız ninik hiç yorulmuşa benzemiyon sen, böyle zıpzıp bi elektrik alıyom sendenlülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?