arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

İyiyim ninikim senle uğraşcak kadar laelaelaelaelae naniknanik sositososito

İYİ AMAN İYİ OLDA UĞRAŞ BENLE TAMAM MI.?

İNŞALLAH TAHLİLLER İSTEDİĞİMİZ GİBİ ÇIKACAK CANIM İÇİNİ FERAH TUT TAMAM MI?BEKLEDİĞİMİZ GİBİ ÇIKMAZSADA KENDİNİ PARALAMIYORSUN...ÖNÜMÜZDEKİ AYA İNŞALLAH TAMAM MI CANIM?:Saruboceq:

gunaydın canım gelen giden yok :1hug:test yaptım yine sınıfta kaldım :roflol::roflol:

canım günaydın nbbr?üzülmek yok tamam canım beklicez napalım biliyorum böyle beklemek insanı mahfediyor ama elden gelen bişey yok hayatım bi tek dua etmek dışında

Yarım saate kadar gidip kan vericem
Sonuç 2-3ü bulur sanırım:1closedeyes:
Yüce mevlam nolur bebişmi alma benden, doktor bu bebek inatçı gitmemiş desin:Saruboceq:

hadibakalım güzel haberlerler gelsin inşallah canım :Saruboceq: ayrıca rahat ol annesi senin melegin iyi :teselli: guzel allahım onu korur :Saruboceq: ve kırmızılarla savasacak gucu var onun güçlü bir kız o annecik :1hug: rahat ol sen Şeniz

AY VALLA ÇOK YORGUNUM LÜTFENNNNNNNNNNNN BUGÜN YAPMAYIN:1shok:

ne yorgunlugu yaw yeme bizi canım delikafaduldencok enerjik gördüm seni :roflol:

bu kadar gecikme olmuşmuydu daha once canım

arada oluyor canım tarihler degişebiliyor onun icin bekliyorum hayırlısı neyse o olsuna.s:1hug:

Kitycim erkendir belki bendede çıkmamıştı yayasakkelime
Ay inş. vardır içinde bi melek:Saruboceq:

amin canım inşallah :Saruboceq::1hug: bekleyelim ve görelim olacaksa gelsede kurtulsak dimi ama calsımalara baslicaz daha ninikten once yapmam lazım benim veledi :roflol:sırnaşık şey

canım günaydın nbbr?üzülmek yok tamam canım beklicez napalım biliyorum böyle beklemek insanı mahfediyor ama elden gelen bişey yok hayatım bi tek dua etmek dışında

amanda aman nasılda bir anda yumusarmısta moral vermeye calısırmıs :roflol::1hug:

ne yorgunlugu yaw yeme bizi canım delikafaduldencok enerjik gördüm seni :roflol:[/QUOTE]

VALLA ÖLÜYORUM İNAN 4 SAATLİK UYKUYLA BİDE İŞE GELDİM YANİ DAHA NE OLSUN...:1no2:

amanda aman nasılda bir anda yumusarmısta moral vermeye calısırmıs :roflol::1hug:[/QUOTE]

VALLA COSMOYA KUDURUK DEMİŞTİM AMA SEN ONDAN BASKIN ÇIKTIN.HA BAK NE DİCEM DÜN BEN SANA TEŞEKKÜR ETMEYE ÇALIŞTIM KULLANICI PANELİNDEN BAKSANA Bİ BECEREBİLMİŞMİYİM?

VALLA COSMOYA KUDURUK DEMİŞTİM AMA SEN ONDAN BASKIN ÇIKTIN.HA BAK NE DİCEM DÜN BEN SANA TEŞEKKÜR ETMEYE ÇALIŞTIM KULLANICI PANELİNDEN BAKSANA Bİ BECEREBİLMİŞMİYİM?

he ben dogustan kudurukum :roflol: dun bir ara gördüm onu sonra göremedim tesekkürediyorum canım 14 olmusum senin verdigin reple zemuszemus şimdide baktım bulamadım :roflol: yoksa veridigin repi gerimi aldın dun bize kızınca ha:roflol::roflol:

ALLAHIM YA KIZ KIZZ BEN GÖNDERDİKLERİMDE FALANDA GÖREMEDİM BRAZ ÖZÜRLÜÜYÜM BU KONUDADA..BEN ÖĞRENENE KADAR ZATEN EMEKLİ EDİCEKLER BENİ K.K DEN.delikafadulden

günaydın kızlar...ya bugün sabahtan beri acayip bulantım var anlam veremedim içim dışıma çıkıyo sanki ama kusmadım hiç sadece bulantım var,başım ağrıyo,halsizim...başka bi hastalığın belirtilerimi acaba üşüttümmüki

ALLAHIM YA KIZ KIZZ BEN GÖNDERDİKLERİMDE FALANDA GÖREMEDİM BRAZ ÖZÜRLÜÜYÜM BU KONUDADA..BEN ÖĞRENENE KADAR ZATEN EMEKLİ EDİCEKLER BENİ K.K DEN.delikafadulden

normalde kaçtı puanın?

canım şaka yaptım yaw duruyor :roflol: sadece o yazıyı bulamadım güzel seyler yazmıstın :1hug: tekrar okumak icin aradım bulamadım :sm_confused: ben forum kurduyum canım 4 yıldır ugrasırım bu işlerle hatta bir yerde adminden sonra en yetklili kişiyim

günaydın canım hosgeldin a.s. inşallah meleginin belirtileridir onlar canım:Saruboceq:

Günaydın arkadaşlar.Benim sol kasığımdaki ağrılar devam ediyor

günaydın mısracım hosgeldin canım :1hug:a.s.benimde öyle en cok o rahatsızediyor zaten :1hug:

yapma bee bak şimdi çok sevindim ne muhterem insanlarla muhatabmışım ben ya...kitty bunu baştan söyleseydin ya canım benim.opuyorumnanaktan

ninik niye sustun güzelim kaydirigubbakcemile3 hadi gelde daansedek seninle sositosositozemuszemus:teytey: :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…