arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

kitty canım bugün nasıl hissediyorsun hislerinde bi değişiklik varmı hani acaba haziran olur mu diyorum?içine ne doğuyor?

ninikcim niye sustun canımcım zemuszemus

cosmocum acaba kan vermeyemi gitti ?:uhm: dualarım seninle canım o degerlerin kat kat katlansın inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

ninikcim niye sustun canımcım zemuszemus

cosmocum acaba kan vermeyemi gitti ?:uhm: dualarım seninle canım o degerlerin kat kat katlansın inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

patronum geldi canıkom ondan sustum.allahım ya şöyle hiç birşeye gerek kalmadan bi hamile kalsamda rahatlasam ya...valla aşılama falan olmasın yani hapta kullanmayım.:Saruboceq:

inşallah ya valla cosmonun hamile kalmasını geçekten çok istiyorum.bu kadar geçikmeden sonra insan nasıl heveslenmesin elde mi?

canım nane limon kaynatıp içsene acayip iyi geliyor bak.adetin geçtimi günü?[/
FONT]

Günaydın arkadaşlar.Benim sol kasığımdaki ağrılar devam ediyor

günaydın canım geçmiş olsun öncelikle.hayatım bende hafıza sorunu olduğu için sorucam mecburen artık.senin günün geçmişmiydi canım ama yumurtalardanda kaynaklanabilir gewrçi.benim geçen ay öyle olmuştu belie de vurmuştu hafiften ağrısı kaç gündür ağrıyor kasığın.hesapladığında yumurtalama tarihinde misin?

inş gusel haberlerle gelir canım arkadaşım:teselli:

anladım amin canım inşallah senin kızın gelecek temmuzda :teselli: ana kız dedim sanada :roflol: senindemi kızın olacak acaba :uhm:

cosmocumun herseyi yolunda bence a.s :1hug: o yuzden rahatım kötü birsey olsaydı düşük olurdu kanama olmadıgına göre melegi yerinde duruyor :1hug::Saruboceq:

Valla artık hayırelısını diliyom Allah tan.
Olmazsada sizler varken ben aylarca beklerim.
Şaka bi yana iyiki varsınızopuyorumnanaktan

vallaaa...öylemi doğuyor içine benim erkek çocuklarına düşkülüğüm vardır ama inanki farketmez benden çıkan kızda güzel olur.kıvırcık saçlı çilli şirin bişey çıkabilir.aman sağlıklı olsunda gerisi boş valal...allah ne nasip ederse.:asigim:

Gittim kancağzımı verdim beklemediyim artıkın
Yirim o ağzını kitty yirim beeŞeniz

inşallah canım ya valla böyle hamile kalamıyoruz ya bi türlü bi gün hepimiz biden bi kalcaz patlama yaşancak k.klübünde.....delikafadulden

kusura bakma canım ben temmuzu bekleyemem :roflol: haziranda kalacam hamiş mutlaka senden önce olması lazım :roflol::roflol:

eşim eve geldi de onla ilgilendim kahve yaptım beyefndıye şimdi tekrar işe gitti yerimseniben

anladım canım :1hug:

nagihandan haber varmı kızlar ya ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…