arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Ayyy kitty ninik senden önce hamile kalırsa bunun dilinden kurtulamayız valladelikafadulden
Ninik boşuna çalışma canına yazık
Kitty cim sihirli küresine bakıp sölüyo niye inanmıyon sen, çarpılcan bak ha:jeyyar:

valla bak sen allahın işine allah bu eğer öyle bişey olursa kitty gözüme görünme valla havada karada yerim seni:roflol:

Valla artık hayırelısını diliyom Allah tan.
Olmazsada sizler varken ben aylarca beklerim.
Şaka bi yana iyiki varsınızopuyorumnanaktan

o kadar beklemene gerek kalmicak güzel allahımın izniyle canım senin melegin zaten göbişinde sen ancak onun dogumunu bekliceksin biizmle :1hug: benim guzel melek tasıyıcım :1hug:

oh be onda bile tersini bulmayı basarmısım :roflol::roflol: kızın olacak ne guzel:roflol

ya kitty bak senin hakkında hiç iyi şeyler düşünmüyorum bak. illa temmuzda bırakıcaksın beni hamile ya söyleye söyleye...klava:

fenamı olur ne guzel olur temmuzda hamiş olsan :dance:

walla öyle canım bunun cenesinden kurtulamayız walla:roflol::roflol:
Niinik fazla iddalaşma istersen Kitty cimle
2010 da çevirebilir yaninaniknanik:lepi:

yaw canım bu 1 ay sonrayı beklemiyor 2010 u hic beklemez direk gelir beni bulur yolar sacımı basımı:roflol::roflol:

Sonuç çıkınca arayacaklar büyük ihtimalle öğleden sonra ama...

hadi butun dualarım ve kucuk meleklerim seninle canımmmmmmm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canımsınız benim ya sizler, bağrıma sokasım geliyo siziŞeniz
Ninik yaparmı yapar valla ben beklerim ondankaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

kolay gelsin canım :1hug:aslında benimde her yer her yerde temizlik yapmam lazım ninikcim yardıma gelsene bize :roflol::roflol:

ayip ediyorsun sen çağırcan ben gelmicem canım benim hemen uça uça opuyorumnanaktan.(şimdi hislerinde değişiklik oldumu canım?)sırnaşık şey

Canımsınız benim ya sizler, bağrıma sokasım geliyo siziŞeniz
Ninik yaparmı yapar valla ben beklerim ondankaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

bence bagrına falan sokma bizi ordaki minik melek rahatsız olmasın hadi beni soktun bari niniki bırak ondan korkmasın melekcik
:roflol: :roflol::roflol::roflol:

Ninik 4 saate uyuyacak kadar nasıl çalıştın öyle ya:roflol::roflol:

walla canım ya kaydirigubbakcemile3 o sırf bana inat butun gece calısmıs :roflol::roflol:

ayip ediyorsun sen çağırcan ben gelmicem canım benim hemen uça uça opuyorumnanaktan.(şimdi hislerinde değişiklik oldumu canım?)sırnaşık şey

seni seviyom canım ama yok senin melegın bileti ozman icin almıs iadesi yokmus o biletlerin:roflol::roflol:

oh be onda bile tersini bulmayı basarmısım :roflol::roflol: kızın olacak ne guzel:roflol

valla seni bana parayla mı verdiler ya..kötükedihüso.bu kadar terslik olur mu yani allah aşkına burcun ne?
sırnaşık şey

yay burcuyum canım :) hayırdır burcumlamı vuracan beni zayıf noktamımı arııyon:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…