cosmocum hayatım ne zamna tahlil sonucunu öğrencen?opuyorumnanaktan
Ayyy kitty ninik senden önce hamile kalırsa bunun dilinden kurtulamayız valladelikafadulden
Ninik boşuna çalışma canına yazık
Kitty cim sihirli küresine bakıp sölüyo niye inanmıyon sen, çarpılcan bak ha:jeyyar:
kıslar ben evı toplıcam arada gelirim yine öptüm sizi Şeniz
Valla artık hayırelısını diliyom Allah tan.
Olmazsada sizler varken ben aylarca beklerim.
Şaka bi yana iyiki varsınızopuyorumnanaktan
vallaaa...öylemi doğuyor içine benim erkek çocuklarına düşkülüğüm vardır ama inanki farketmez benden çıkan kızda güzel olur.kıvırcık saçlı çilli şirin bişey çıkabilir.aman sağlıklı olsunda gerisi boş valal...allah ne nasip ederse.:asigim: :
ya kitty bak senin hakkında hiç iyi şeyler düşünmüyorum bak. illa temmuzda bırakıcaksın beni hamile ya söyleye söyleye...klava:
Ayyy kitty ninik senden önce hamile kalırsa bunun dilinden kurtulamayız valladelikafadulden
Ninik boşuna çalışma canına yazık
Kitty cim sihirli küresine bakıp sölüyo niye inanmıyon sen, çarpılcan bak ha:jeyyar:
Niinik fazla iddalaşma istersen Kitty cimle
2010 da çevirebilir yaninaniknanik:lepi:
Sonuç çıkınca arayacaklar büyük ihtimalle öğleden sonra ama...
kıslar ben evı toplıcam arada gelirim yine öptüm sizi Şeniz
o kadar beklemene gerek kalmicak güzel allahımın izniyle canım senin melegin zaten göbişinde sen ancak onun dogumunu bekliceksin biizmle :1hug:benim guzel melek tasıyıcım :1hug:
yaw canım bu 1 ay sonrayı beklemiyor 2010 u hic beklemez direk gelir beni bulur yolar sacımı basımı:roflol::roflol:
hadi butun dualarım ve kucuk meleklerim seninle canımmmmmmm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kolay gelsin canım :1hug:aslında benimde her yer her yerde temizlik yapmam lazım ninikcim yardıma gelsene bize :roflol::roflol:
Canımsınız benim ya sizler, bağrıma sokasım geliyo siziŞeniz
Ninik yaparmı yapar valla ben beklerim ondankaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
ayip ediyorsun sen çağırcan ben gelmicem canım benim hemen uça uça opuyorumnanaktan.(şimdi hislerinde değişiklik oldumu canım?)sırnaşık şey
Ninik 4 saate uyuyacak kadar nasıl çalıştın öyle ya:roflol::roflol:
bence bagrına falan sokma bizi ordaki minik melek rahatsız olmasın hadi beni soktun bari niniki bırak ondan korkmasın melekcik
:roflol: :roflol::roflol::roflol:
Ninik 4 saate uyuyacak kadar nasıl çalıştın öyle ya:roflol::roflol:
ayip ediyorsun sen çağırcan ben gelmicem canım benim hemen uça uça opuyorumnanaktan.(şimdi hislerinde değişiklik oldumu canım?)sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?