arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Canlarım geldim
Değerim 63,70 e düşmüş
Doktor canlılığını kaybetmiş artık dedi. Bi haftaya kadar kanamam olurmuş vitamin al bekle dedi
Allah anne adayı olarak bize sağlık versib napalım. Sziler varsınız yanımda.

canım benim üzülme tatlım tabikide biz burdayız hepbirlikte herşeyin üstesinden geliriz
demekki hakkında hayırlısı buymuş.bu ay nassip değilmiş.güzelim benim doğru zamanda merak etme o gelicek....a.s.

cok üzüldüm canım senağlamasenağlama ne yazacagımıda bilemiyorum suanda :çok üzgünüm:

Evet dualarımda hep hayırlı zamanda ver demiştim Yaradana..
Demekki zamanı değil, ama ben çocuğum olmuyo diye üzülüyodum anladım ki oluyomuş...
Şer in içindeki hayr bu olsa gerek....

kızlar ben çıkıyorum eve gidince açarım tekr:teselli:ar canım benim üzülme lütfen.

Evet dualarımda hep hayırlı zamanda ver demiştim Yaradana..
Demekki zamanı değil, ama ben çocuğum olmuyo diye üzülüyodum anladım ki oluyomuş...
Şer in içindeki hayr bu olsa gerek....

evet canım demekki en kısa zmanda daha iyi sartlarda gelecek bebişin canım :1hug::1hug:

Biliyom üzüldüğünüzü ama kısmet herşey Kittycim..
Sizin destekleriniz olmasa inan şu an salya sümüktüm
Bu cevaba hazırlamıştım kendimi zaten gderken...
Sağlık olsun((

canım ya sana folik asit falan vermişmiydi doktor? bazı seylerde okuyordum millet hamile kalınca onu iciyordu bebek düsmesin diye herhalde tam hatırlamıyorum

kızlar ben çıkıyorum eve gidince açarım tekr:teselli:ar canım benim üzülme lütfen.

tamam canım k.i.b :1hug:görüsürüz

Ben folik asite 20 gün kadar önce başladım.Hamilelikten 3 ay öncesinde hazırlık amaçlıda kullanılıyor.Bilgilerinize
Not:FOLıCplus kullanıyorum

hayırlısı olsun canım.. dediğin gibi en azından hamile kalamama gibi sorunun yok.. canım bildiğim kadarı ile senin bu ikinci düşüğün... normalde araştırma yapıyorlar.. 2 den sonra.. iki kere aynı şeyin olması yani bu önlenebilir canım.. bu topiktede benim bildiğim kendi arkadaşlarımda var ... genetik araştırma yaptırsan diyorum canım kandan... iğne bebek aspirini filan veriyorlar ve hamilelik boyunca kullanıyorsun..bu şekilde doğum yapan çok kişi tanıyorum. tekrar hamile kalmadan önce bunun sebebini bir araştır belki tesadüftür. araştırmada eşindende kan alıyorlar.. canım bu durumu eşinle paylaşmalısın.. sadece bir doktora da bağlı kalma .. doktorun bu durum için bir şey söyledimi bilmiyorum.. ben resmen doktor ihmali yüzünde n 5 aylık ikizlerimi kaybettim canım.. o yüzden seninle kendi fikrimi paylaşmak istedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…