arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

ıremcim burdayım geldim.
Benim ilk gebeliğim dış gebelik di sezeryanla aldılar, keşke düşük olsaydı.Çünkü tek tüpümü kaybettim ben ozaman. Yani ilk düşüğüm bu. ınşallah bundan sonraki olursa şayet sağlıklı olur da bekletmeden gelir... (amin)

Yok Kitty cim
Başlamalımıyım acaba?

Gebelikte folik asit kullanımı neden önemlidir? Folat alyuvarların oluşumundaki temel bileşendir ve enerji üretiminde önemlidir. Onu uygun hücre bölünmesi ve kopyalanmasında temel öğe yapan DNA ve RNA sentezlerinde bir koenzimdir.

Dolayısıyla, sağlıklı cenin gelişimi bu besinin varlığına bağlı olduğundan hamilelik öncesi ve sırasında vücudun bu vitaminden yeteri kadarına sahip olmasını sağlamak özellikle önemlidir. Bu konuda zamanlama yaşamsaldır. Folik asit alımına büyüyen cenin için bu besinden yeteri kadarını sağlamak için hamilelikten önce başlamalıdır.

Hamilelik öncesi folik asit kullanımı için tavsiye edilen süre hamile kalınmadan önceki 3 aylık süredir.

Gebelik öncesi ve de hamileliğin ilk devrelerinden itibaren kullanılmaya başlanan folik asit bebek de oluşabilecek gelişim bozukluklarını engeller.

bilgisi olanlar yardımcı olursa daha iyi olur canım ben sadece okudugumm kadarıyla biliyorum

Cosmocum bu konuyu dr a sor istersen.Bu bebişinin son durumu belli olsun,ona göre yönlendirecektir mutlaka seni.Benim bildiğimde yukardakilerden ibaret cnm

haftasonu olunca kimsecikler kalmıyor forumda canım ya sen nasılsın iyimisin biraz daha?

Ben iyiym Canım
Aybaşında maaşımı alınca kendimi kuaföre alışverişe atıcam
Dün de dedim ya zaten saçımın boyası gelmişti

of su boya işi sinir birsey canım ya laelaelaelaelae ilk baslarda güzel geliyordu beyazlar cıkınca hicte öyle olmadı şimdi diyorum keske bu kadar erken baslamasaydım delikafadulden

mısraaa canım sen niye katılmıyorsun bize ? sende durumlar ne alemde nezman test yapacaksın sen?

Aynen Kittycim
Kaynanam 55 yaşında bi tel beyazı yok benim bide saçımın önünü beyazlamış bu ay
Öncesi yoktu. Şu an kızıl iyice sırıttı beyazlar diplerden

selam kıslarr caosmocum canım çok üzüldüm tekrar hatırlatmak gibi oldu ama :teselli::1hug:daha vakti gelmemiş anlaşılan beraber beklicez bi gün biz de hamiş olucaz kıslarr:CüvCüv:

Tatlım işyerinde olduğum için sık sık kalkmak zorunda kalıyorum.
Durumumu özetlemeye çalışayım.
Benim regl tarihim bugündü,henüz birşey yok.Sürekli tekrar ettiğim belirtiler devam ediyor.ıki gündürde sol kasığımda ağrılar yoğunlaştı.
Benim normaldede regl tarihim çok düzenli değildir.Yaklaşık 4 ay önce uyguladığım soğan küründen sonra sadece 1-2 günlük aksamalar oldu yani işe yaradı.Şimdi hafta sonu geçsin dayanabilirsem -ki sanmıyorum test yapacağım.
Bu arada eşim o denli heyecanlandıki geçen haftalarda şimdi çıkmaz dediğim halde kaç kez idrar testi yaptık.
Geçen Cumada kan testi yaptırdım 1,57 negatifti.
Hayırlısı olsun cnm.

Aynen Kittycim
Kaynanam 55 yaşında bi tel beyazı yok benim bide saçımın önünü beyazlamış bu ay
Öncesi yoktu. Şu an kızıl iyice sırıttı beyazlar diplerden

acık renkler daha iyi oluyor beyazlar cok olunca canım :1hug:

Mısraaaaa buraya lütfen
Ninik eve gider gitmez çalışmalara başladı sanırımkaydirigubbakcemile

evet mısra buraya hihoyyyt
evet canım sanırım haklısın eve gidince baglanırım demişti :roflol: cok megul cokkkkkkkkkkkkkk:roflol:

evet mısra buraya hihoyyyt
evet canım sanırım haklısın eve gidince baglanırım demişti :roflol: cok megul cokkkkkkkkkkkkkk:roflol:[/QUOTE]

siz varya az değilsinizkaydirigubbakcemile3

KEsin hamiş olucaz Allahın izniyle inş. böle karnımızı gere gere dolaşıcaz:CüvCüv:
Ay bizim havamızdan da geçilmez hamile kalıncazemuszemuszemuszemus
selam kıslarr caosmocum canım çok üzüldüm tekrar hatırlatmak gibi oldu ama :teselli::1hug:daha vakti gelmemiş anlaşılan beraber beklicez bi gün biz de hamiş olucaz kıslarr:CüvCüv:

inşallah olmazsında bebişin vardır canım:Saruboceq: fakat test yapmadan durabileceginide hic zannetmiyorumkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…