arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Ay kıyamam kocişde ne heycan yapmış öle
ınşallah vardır meleğin karnında:ecrin_bebek:
Tatlım işyerinde olduğum için sık sık kalkmak zorunda kalıyorum.
Durumumu özetlemeye çalışayım.
Benim regl tarihim bugündü,henüz birşey yok.Sürekli tekrar ettiğim belirtiler devam ediyor.ıki gündürde sol kasığımda ağrılar yoğunlaştı.
Benim normaldede regl tarihim çok düzenli değildir.Yaklaşık 4 ay önce uyguladığım soğan küründen sonra sadece 1-2 günlük aksamalar oldu yani işe yaradı.Şimdi hafta sonu geçsin dayanabilirsem -ki sanmıyorum test yapacağım.
Bu arada eşim o denli heyecanlandıki geçen haftalarda şimdi çıkmaz dediğim halde kaç kez idrar testi yaptık.
Geçen Cumada kan testi yaptırdım 1,57 negatifti.
Hayırlısı olsun cnm.

hosgeldin forever canım a.s. fakat size bir sey söylimmi ninik inatcı birine benziyor emin olun ne yapıp edip sırf bize inat bu ay hamile kalacak haberiniz olsun :roflol::roflol:

Bizim henüz ilk denemelerimiz arkadaşlar,aslında istemiyorduk ancak hem benim yaşım ileri olduğu için ,hem pko hasası olduğum için vede çevremizde bebiş için uğraşanları görünce korktuk bir deneyelim dedik.Bu ay olmazsada çok şaşırmayız anlayacağınız,fazlada çalışmadık.:)

Ancak şu belirtiler bizi heyecanlandırdı:)

Mısracım inş. vardır meleğin

Foever ninik öyle böyle değil, dehşet çalışkanturkbayragi
Gece 4 saat uyumuş hesap et işte gerisinikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yokk kıss ben o kadar inatçı değilimdir gecen ay çok ıstedim olmayınca zamana bıraktım rahat olmaya çalışıyorum illaki olacak dıye yırtınmanın anlamı yok kaydirigubbakcemile3

evet haklısın canım rahat olmak en guzeli zamanı gelince o zaten istemesekte gelir :1hug:

kac yasındasın sen canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…