arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

kızlar bir sey dikkatimi cekti simdi gördüm 1 yıl 11 ay 11 gün acaba guzel bir seyleremi işaret bu

Ninik fena fena çok fenakaydirigubbakcemile3
Bakalım bu gece kaç saat uyucakkaydirigubbakcemile3
Yarın pazar ya bu gece daha çok çalışır bencekaydirigubbakcemile3

Kitty cim Bence iyiye işaret
Evliliğinlemi ilgili bu rakamlaryerimseniben
QUOTE=kittycat;7163257]kızlar bir sey dikkatimi cekti simdi gördüm 1 yıl 11 ay 11 gün acaba guzel bir seyleremi işaret bu[/QUOTE]

Ninik fena fena çok fenakaydirigubbakcemile3
Bakalım bu gece kaç saat uyucakkaydirigubbakcemile3
Yarın pazar ya bu gece daha çok çalışır bencekaydirigubbakcemile3

ohooooooooooooooooo 2 gun gelmez o daha:roflol: ozman beklemeyelim biz onu bos yeresırnaşık şey:roflol:

Kitty cim Bence iyiye işaret
Evliliğinlemi ilgili bu rakamlaryerimseniben
QUOTE=kittycat;7163257]kızlar bir sey dikkatimi cekti simdi gördüm 1 yıl 11 ay 11 gün acaba guzel bir seyleremi işaret bu
[/QUOTE]

evet canım evleneli 1 yıl 11 ay 11 gun olmus hihoyyyt

kızlar ben kacıyorum şimdilik daha sonra görüsürüzŞeniz:1hug: ninik gelirse söyleyin yıpratmasın kendini böyle :roflol::roflol:

kılar selaaammm :)
sizi unuttum sanmayın sakın :)
eşim bol bol yat diyor. pek bilgisayara geçemiyorum.
malum 2 düşükten sonra çok daha temkinliyiz.
şu an için hiçbir rahatsızlıgım yok allahıma çok şükür.bana çok dua edin olurmu?
hamilelikten şüphelenen arkadaşlar için belirtilerimi yazayım bir anne adayı olaraktan :)
ilk başta şunu diyim, göğüs hassasiyetim daha yeni yeni başlıyor.
aşırı bulantım vardı. (halen var :S )
adetime yakın sivilce çıkarmadım.sinirlilik piskolojisine girmedim.kasıklarımda adet agrım olmadı.
bol bol göbek deliği çevresinde ve kasıklarımda pıt pıt die tabir ettiğimiz şeylerden hissediyorum.
sürekli bir agız tatsızlıgı var.
akıntı aynen devam...
inşallah yardımcı olabilmişimdir :)
sizde ne var ne yok?

cosmo cum canını sıkma... sen çok güçlüsün. bu ay olmazsa önümüzdeki ay inşallah...
yanındayız biz bunu hiç unutma tamam mı?
seni çok seviyoruz.
allahım herşeyin hayırlısını versin.
herşeyde bir hayır vardır bu da öyle.öpüyorum seni o güzel yanakcağızlarından. muahh muahhh :)

Son düzenleme:
cosmali canim rabbim insallah en kisa zamanda tekrar melek gönderir sana
bende doktoar gitmistim benim doktorda 3 aylik verdi folik asit kullan ondan sonra yap dedi ben bu ay dayanamadim 15 oldu folik asiti alali daha ama ben bu ay denemistim olmadi ama insallh 3 aylik bittikten sonra deniycem tekrar.sakat olmasini falan önlüyormus.bebeklerde omur ilik acikligi falan olurmus bu hapi kullandiginda böyle birsey olmuyormus.yumurtanin kalitasini artiriyormus.
sizde kullanin kizlar daha saglikli yumurta olursa belki hamislikte o kadar kolay olur.

tubilosch canim senin hamisligin kesinlestimi gecmisi okurken kacridim galiba ?
senn dedigin gibi karnimda pit pit atmalar bende de oldu ama regl günüden önde oldum regl
sen ne denemistim bu ay dogol yol ilemi oldu?

cosmo canım geçmiş olsun
herşeyde bi hayır vardır o seni cennette bekliyo inşallah
durmak yok yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…