arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

tubilosch canim senin hamisligin kesinlestimi gecmisi okurken kacridim galiba ?
senn dedigin gibi karnimda pit pit atmalar bende de oldu ama regl günüden önde oldum regl
sen ne denemistim bu ay dogol yol ilemi oldu?

canım biz geçen ayın 19 unda denemelere başladık ama yumurtlama günüm 14 ünde oldugu için olmadı.bu ay yumurtlama döneminde hamile kaldım. allahıma çok şükür hemen hamile kalıyorum yumurtlama dönemime denk geldiğinde.
ilk iki hamileliğimde de öyle. denediğimiz ay adet olmadım.
dün test yaptım testte çift çizgi çıktı...belirgindi bayağı çizgiler.
pazartesi günü doktora gidicem. bide adetm hiç sekmeden aynı gün olurdu. daha olmadım.
bu hamile oldugumu gösteriyor zannumca :icecream:
hamile kalmak için ek bişey yapmadım canım. popo altına yastık koydum ama kaydirigubbakcemile3

popoya yastık ha tubi :roflol::roflol::roflol:

Ya hem nagihan hem de Yasemin yok
Nasıl oldu acaba Nagişfisfisfis
Yeni anne adayı Yasemin nerelerdesin senkötükedihüso

cosmocuğum yoğun bir gündü ancak girebildim...ben iyiyim canım bi sıkıntım yok sen nasılsın....bişeyler okudum ama tam anlamadım....hakkında hayırlısı olsun arkadaşım inan bana önemli olan o ve senin sağlığın....ümitlerimizi kaybetmiyoruz bir sonraki aya erteliyoruz....rabbim güzel gönlünün muradını versin....

unutmadıgını biliyorum canım :1hug:sen rahat ol bol bol dinlen canım bebişinede kendinede cok iyi bak canım :1hug:ayrıca bilgiler icin tesekkürler yastık olayını bende bu ay denedim daha önce denememiştim :roflol:

ninik sen hala gelmemişsin dikaktimi cekti gel kız buraya kaydirigubbakcemile cosmo sende yoksun yazıyorum bunu bir kenara ahanda yazdım :roflol:

neyse gideyimde yatayım bari mirmirmirmir kasıklarımda agrıyor zaten senağlama yazık bana yaaaaa kafamçokkarıştı

Üzülmüyom canım iyiyim şimdi
Rabbim en kısa tekrar verir inş.
QUOTE=yasemin-66;7168996]cosmocuğum yoğun bir gündü ancak girebildim...ben iyiyim canım bi sıkıntım yok sen nasılsın....bişeyler okudum ama tam anlamadım....hakkında hayırlısı olsun arkadaşım inan bana önemli olan o ve senin sağlığın....ümitlerimizi kaybetmiyoruz bir sonraki aya erteliyoruz....rabbim güzel gönlünün muradını versin....[/QUOTE]

Sağol canım.
Umarım hayırlı zamanda tekrar olur.
Sende kendne dikkat etmelisin sabıkalısın (2 düşük varmış)
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.

cosmo cum canını sıkma... sen çok güçlüsün. bu ay olmazsa önümüzdeki ay inşallah...
yanındayız biz bunu hiç unutma tamam mı?
seni çok seviyoruz.
allahım herşeyin hayırlısını versin.
herşeyde bir hayır vardır bu da öyle.öpüyorum seni o güzel yanakcağızlarından. muahh muahhh :)
[/COLOR][/B][/QUOTE]

hosgeldin Şeniztam kapatıyordum bende canım walla bu ninik cok fena haziran icin ugrasıyor sırf beni yalancı cıkaracak ya :roflol::roflol:

evet canımcım seni görunce gidemedim :) benimki yan tarafımda uyuyor canım :)

cosmocum canımcım ben uyuyayım artık mirmirmirmir yarın görusuruz canım opuyorumnanaktan iyigeceler canım :)

BENCEDE GELEMEZ:))
ben kaçtım kittycim sana allah rahatlık versn çok öptüm
ınş. senin kırmızılar yarında gelmez (amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…