arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

cevabın için saol canım.hem de çok istiyorumhamiş olmayı. meslegımden dolayı erken yaptım ben hemşireyim ama röntgen çekiyorum. o yuzden bıran once öğrenip bölümümü değiştiricem. bi de bugun nöbette düştüm yamafoldumbentrafık kazaları geldi onlara yetişeyim derken. şimdi testi de görünce korktum iyice.senağlama

iiyim cnm napalım bende ewde sadece oğlumla beraber oturuyoruz bu gece yalnızız yime malesef sıkma canını bu arada afiyet olsun cnm

bak hala yatmaya gidiyorum dıyo :roflol::roflol:artık ne uykusuysa bu anladın sen onukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

slm cnm canını sıkmak istemem ama herşeye hazırlıklı olmak lazım gerçi sen hemşireymişsin daha ii bilirrisin fakat drlara göre eğer çok beklerse adetine 10 gün falan olanlarda testi yarım saat bekletmek lazımmış geç sonuç verirmiş gebelik yeni oluyormuş çünkü ve ayrıca 2 3 saat geçtikten sonra idrar kururmuş ve ikinci çizgi belirirmiş öle diyorlardı ama çok yakın arkadaşım uzun düredir bebek istiyorlardı 2 kere düşük yaptı ve 8 9 ay bebekleri olmadı gece bizdee otururken gidip gebelik testi aldık ewlerine gittiklerinde testi yaptığında tek çizgi çıkmış ama atmamış sabah kalktığında ise ikinci çizgiyi silik görmüş ve gerçektende gebeymiş şimdi doğum yaptı bile 17 günlük kzı var yani anlıycağın canım benim her kafadan bi ses çıkıyor kendine çok dikkat sen gebeymişsin gibi hareket et inşallah ii hberlerini alırız cnm :CüvCüv:

Benimde çok ağrılı olur ve ağrılar epeyce önceden başlar ağrım var ama regl ağrısından farklı ,birde göğüslerim şişti son iki gündür iyicede hassaslaştı.Birkaç gün daha bekleyip sonucu göreceğiz artık yapacak birşey yok

kızlarrr benimde adetime 5 gün var.bakalım sonuç ne olacak.3.ay denememiz bizimde...

insallah guzel haberlerini alırız canım :Saruboceq::Saruboceq:

canım belkide bebiş vardır ha bellimi olur:dance: ayrıca ben o kadar test yaptım bekletilmişinide kontrol diyorum hic görmedim olmayınca cıkmıyor demekki eger öyle olsa bizde görürüdük dimi :1hug: inşallah bebişin vardır a.s.bence rontgen falann cekme canım ya cok tehlikeli baskası ceksin :1hug:

gecmiş olsun canım üzüldüm:çok üzgünüm:

bak hala yatmaya gidiyorum dıyo :roflol::roflol:artık ne uykusuysa bu anladın sen onukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dimi canım birde laf söyledikmi alınıyor :roflol: yarın işimiz var bununla valla hepimize yapmadıgını bırakmicak sırnaşık şey:roflol:

slm benimde ayın 1 i ama bişi gelmedi daha senin ne zamandı:))

hosgeldina.s.

hayırlısı canım inş hamişsindir...

Belirtilerim;
-ıştahım açık
-Kasıklarımda ağrı,göbeğimde kasılma var.
-Mide bulantım vardı şu anda yok.
-10 gün önce ekşi ve turşuyu sürekli yeme isteğim
-Son 3 gündür idrar rengimde değişiklik
-Birde epeyce duygusallaştım.

hadi itirafet özledin bizi dimi canım:1hug::1hug:yata yata bir hal oldun ha :roflol::roflol:

hb .opuyorumnanaktan

su saatten itibaren artık kimseye selam sabah yok sessizligi tercih ediyorum ben bir sey yazdıgım zman cevap yazmak size neden zor geliyor anlamıyorum ama siz beni takmıyorsanız su saatten itibaren bende sizi takmıyorum hoscakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…