Cnm normalde yaptığın idrar testleri nin sonucu 5 dk dan sonra negatiftir.Ancak ben topikte senin gibi ikinci çizgisi silik çıkıpta hamiş olanları okudum.Sen çok erken yapmışsın testi gerçekten sonuç ilginç.
Bebek istiyorsan inşallah hamişsindir:)
Anlıyorum cnm,inşallah hamilesindir.Dikkat et bu arada kendine:)
canlarım merhabalar...maşallah yani yokluğumu hiç aratmamışsınız ben olmasam siz ne yapçaksınız ya valla iyi gırgır çıktı size...
anam amma abartmışsınız ya iyiki bi dedik yani 4 satlik uykuyla duruyorum diye.anacım çalışmaya geç başladık geç bitti işimiz yani bundan sonra başlangıç ve bitiş saati diye yazıcam size.delikafadulden .
dün ablamlardaydın eve gitmedim canlarım dolayısıyla da açamadım
valla evi temizledim bugün şimdide ütü bana bakıyor ben ona...dün ablama gittim yardım etmeye kaynanası gelicekmiş ist.yetiştiremicekti işleri evin kapıları değişti her taraf battı tabi.ölüyorum yani kızlar resmen ya her yanım et kırığı oldu inan.
valla ölüyorum ya yapmıcam ütü falan vazgeçtim ben yatmaya gidiyorum kızalar siz yazın ben uyanınca cvp yazarım size...
kızlarrr benimde adetime 5 gün var.bakalım sonuç ne olacak.3.ay denememiz bizimde...
selam kıslarr ben geldim nasılsınız bakalım şimdi nobetten geldim bi bakayım dedım
kızlar çok ilginç bişey oldu sabah işe giderken test yapmıştım negatıftı lavobada kalmış atıyım dedım bı baktım ıkıncı bı çizgi var ama çok açık renk dün de aynısı olmustu ben de test bozuk herhalde sandım o yuzden sabah tekrarladım daha da adetıme 10 gun var ne sizce bu şimdi:uhm:
saol canım normalde ederim de hastaların durumu ağırdı biraz.ondan acele ettim sen naptın kırmızılar gelmemiştir inş hala:Saruboceq:
Tatlım kırmızılar gelmedi inşallah gelmezler kovalıyorum
:roflol:a.s:roflol:
30 uydu cnm
kızlarrr benimde adetime 5 gün var.bakalım sonuç ne olacak.3.ay denememiz bizimde...
selam kıslarr ben geldim nasılsınız bakalım şimdi nobetten geldim bi bakayım dedım
kızlar çok ilginç bişey oldu sabah işe giderken test yapmıştım negatıftı lavobada kalmış atıyım dedım bı baktım ıkıncı bı çizgi var ama çok açık renk dün de aynısı olmustu ben de test bozuk herhalde sandım o yuzden sabah tekrarladım daha da adetıme 10 gun var ne sizce bu şimdi:uhm:
cevabın için saol canım.hem de çok istiyorumhamiş olmayı. meslegımden dolayı erken yaptım ben hemşireyim ama röntgen çekiyorum. o yuzden bıran once öğrenip bölümümü değiştiricem. bi de bugun nöbette düştüm yamafoldumbentrafık kazaları geldi onlara yetişeyim derken. şimdi testi de görünce korktum iyice.senağlama
bak hala yatmaya gidiyorum dıyo :roflol::roflol:artık ne uykusuysa bu anladın sen onukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
slm benimde ayın 1 i ama bişi gelmedi daha senin ne zamandı:))
Benimde çok ağrılı olur ve ağrılar epeyce önceden başlar ağrım var ama regl ağrısından farklı ,birde göğüslerim şişti son iki gündür iyicede hassaslaştı.Birkaç gün daha bekleyip sonucu göreceğiz artık yapacak birşey yok
canlarım merhabalar...maşallah yani yokluğumu hiç aratmamışsınız ben olmasam siz ne yapçaksınız ya valla iyi gırgır çıktı size...
anam amma abartmışsınız ya iyiki bi dedik yani 4 satlik uykuyla duruyorum diye.anacım çalışmaya geç başladık geç bitti işimiz yani bundan sonra başlangıç ve bitiş saati diye yazıcam size.delikafadulden .
dün ablamlardaydın eve gitmedim canlarım dolayısıyla da açamadım
valla evi temizledim bugün şimdide ütü bana bakıyor ben ona...dün ablama gittim yardım etmeye kaynanası gelicekmiş ist.yetiştiremicekti işleri evin kapıları değişti her taraf battı tabi.ölüyorum yani kızlar resmen ya her yanım et kırığı oldu inan.
valla ölüyorum ya yapmıcam ütü falan vazgeçtim ben yatmaya gidiyorum kızalar siz yazın ben uyanınca cvp yazarım size...
insallah guzel haberlerini alırız canım :Saruboceq::Saruboceq:
canım belkide bebiş vardır ha bellimi olur:dance: ayrıca ben o kadar test yaptım bekletilmişinide kontrol diyorum hic görmedim olmayınca cıkmıyor demekki eger öyle olsa bizde görürüdük dimi :1hug: inşallah bebişin vardır a.s.bence rontgen falann cekme canım ya cok tehlikeli baskası ceksin :1hug:
gecmiş olsun canım üzüldüm:çok üzgünüm:
dimi canım birde laf söyledikmi alınıyor :roflol: yarın işimiz var bununla valla hepimize yapmadıgını bırakmicak sırnaşık şey:roflol:
hosgeldina.s.
su saatten itibaren artık kimseye selam sabah yok sessizligi tercih ediyorum ben bir sey yazdıgım zman cevap yazmak size neden zor geliyor anlamıyorum ama siz beni takmıyorsanız su saatten itibaren bende sizi takmıyorum hoscakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?