ninikim nasılsın datlum?
Mısra cım inş. ii haberler verirsin bizealkisalkisalkis
benimde dündü adet günüm ...3 gündür midem bulanıyo hatta ara ara kusuyorum ve adet olcakmışım gibi sızılar giriyo karnıma belime kasıklarıma...
benimde dündü adet günüm ...3 gündür midem bulanıyo hatta ara ara kusuyorum ve adet olcakmışım gibi sızılar giriyo karnıma belime kasıklarıma...
HADİ İNŞAALAH CANIM YA NE ZAMNA YAPICAKSIN TEST?:teytey:
camdan kalp bu ay sıra sana gelmiş olabilir.:)):CüvCüv:...bence bir test yaptır inşallah hamilesindir :)))
Tatlım ikigün önce yaptım negatifti
Yalnız şöyle bir durum var benim regl tarihlerim çok düzenli değildir,aksamalar olabiliyor.Bu yüzden biraz daha bekleyip kan testi yaptırmayı düşünüyorum.
Sabahtan bu yanada göbeğimin sol tarafı çürük gibi acıyor,bıçak gibi birşey saplanıyor var mıdır acep bişey?İnanasım gelmiyor
bilmem biraz daha bekliyim diyorum her ay erkenden yapıp hayal kırıklığına uğramak çok kötüsenağlama
Nnik kız sende benim gibisin
Dokuz doğuruyom doktora gidene kadar
İnş. ii haberelr alıcaksın, olumsuz düşünen birine benzemiyosun
İi düüşün ii olsun emi gayretli arkadaşımopuyorumnanaktan
YOK ANAM TAM TERSİYİM BİLİYORMUSUN İNSANLARA ÇOK İYİ DESTEK VERİRİM AMA KENDİME ÇOK OLUMSIUZUMDUR.AMA GÜÇLÜ Bİ YAPIM OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.:dance:
kittycm cnm benımgeçmişi okuyamadım noldu anlamadım böyle oluyor cnmbenım biz gelıyoruz herkes kaçıyo biz gidiyoruz herkes gelıyor çogu zaman bana da öyle denk gelıyor.. ama kşmsenın kasıtlı yaptıgı bişi değildir cnmbenım ... sen duygusallaştın yoksaaa meleğin senle mi dersin ? inş. öyledır geldımı kırmzılar? sen bizim burda olmazsa olmazımızsın senin emeğin çok bu topikte nasıl unuturuz.. senı çok sevıyoruz kaydirigubbakcemile5
gunaydın kıslarr kıttycım mesajların ve iyi temennilerin için saol canım. ben de akşam biz kaç kişi dışındacevap yazan olmayınca erkenden çıktım .ne kdara alıngan olmuşsun sen yoksa melek mi varkaydirigubbakcemile3v
bugun ben işteyim öğleye kadar yokum ninikle siz ugrasırsınız:roflol:
bı de sabah hcg baktıracam şu idrar testlerinden sonra şüphelendim iyice.
ben kaçar kıslar öğlen görüşürüz öpüldünüz.opuyorumnanaktan
canım benim sana söylüyorum ama bana inanmıyorsun.ne varsa bende var benden sana hayır var ona göre muamele istiyorum bundan böyle.benim kıymetimi anlamışsındır heralde....:roflol:
Kitty cim kızdırdılarmı seni kuzum:1closedeyes:
Sıkma sen canını
hadi gel de kırmızılardan haber var mı bize sölekaydirigubbakcemile2
[color="ındigo"]kıttycımmmmmmmmmmmmmmm nerrrrrdesınnnnn?cosmocum kıtty Çok kızdı galıba
canım haklı ama kız yanı.deĞer vermekle mı hata yaptı yanı?[/color]
kittycim gel artık hadi yaopuyorumnanaktan
Bak ninik de burda kızdıralım onu hadiopuyorumnanaktan
teskkürler canım bende sizi seviyorum :1hug: evet cannım asırı duysusallastım dokunsalar aglicam öyle bir durumdayım senağlama
yok gelmedi hala kırmızılar bugun yine test yaptım yine yok birseyler atesim yükselişe gecti canım
28 mayıs 36.2
29 mayıs 36.3
30 mayıs 36.6
31 mayıs 36.6
1 haziran 36.7
iyiye işaret galiba teste cıkmamsının sebebide sanırım cok su iciyorum ondan cıkmıyor canım ben gece uyanıp uykumda bile su icerim böyle bir hastalıgım var birde sabaha kadar kac defa wc ye giderim onun icin kesin sonuc alamıyorum galiba :1hug:
hadi canım güzellllll haberlerle gelirsin insallah :Saruboceq::Saruboceq:bekliyorum seni dört gözle canım:1hug:
hadi hadi hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol:
kırmızılar hala gelmedi canım bekliyorum bugun atesim biraz yuseldi dayanamadım test yaptım yine birsey cıkmadı :roflol::roflol:
beni anlamaya basladın sen bana bunlarla gel ninikcim :1hug::1hug:
geldim canım sen nasıl oldun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?