arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

ninikim nasılsın datlum?
Mısra cım inş. ii haberler verirsin bizealkisalkisalkis

İYİYİM ALLAHA ŞÜKÜR CANIM YA...BUGÜN DOKTORA GİDİCEM İŞ ÇIKIŞI ACAYİP HEYECANLIYIM BÜTÜN GÜNÜM BÖYLE GEÇER ARTIK.YUMURTALAR NE ALEMDE BAKICAK DOKTOR.BEN DOKTORA GİDİCEĞİM ZAMAN HEP BÖYLE OLUYORUM KALP ATIŞIM DEĞİŞİYOR Bİ KASILIYORUM Bİ MORARIYORUM VALLA ...ALIŞKIN DEĞİLİM PEK DOKTORLARA HİÇTE SEVMİYORUM DOKTORA GİTMEYİ.:1shok:

benimde dündü adet günüm ...3 gündür midem bulanıyo hatta ara ara kusuyorum ve adet olcakmışım gibi sızılar giriyo karnıma belime kasıklarıma...

benimde dündü adet günüm ...3 gündür midem bulanıyo hatta ara ara kusuyorum ve adet olcakmışım gibi sızılar giriyo karnıma belime kasıklarıma...

camdan kalp bu ay sıra sana gelmiş olabilir.:)):CüvCüv:...bence bir test yaptır inşallah hamilesindir :)))

[color="ındigo"]kıttycımmmmmmmmmmmmmmm nerrrrrdesınnnnn?cosmocum kıtty Çok kızdı galıba
canım haklı ama kız yanı.deĞer vermekle mı hata yaptı yanı?
[/color]

hımm birazdaha bekle ozaman canım kesinleşsin öyle yaptır :)))

Nnik kız sende benim gibisin
Dokuz doğuruyom doktora gidene kadar
ınş. ii haberelr alıcaksın, olumsuz düşünen birine benzemiyosun
ıi düüşün ii olsun emi gayretli arkadaşımopuyorumnanaktan

Kitttyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyydelikafaduldendelikafadulden
Geeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllllalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Nnik kız sende benim gibisin
Dokuz doğuruyom doktora gidene kadar
İnş. ii haberelr alıcaksın, olumsuz düşünen birine benzemiyosun
İi düüşün ii olsun emi gayretli arkadaşımopuyorumnanaktan

YOK ANAM TAM TERSİYİM BİLİYORMUSUN İNSANLARA ÇOK İYİ DESTEK VERİRİM AMA KENDİME ÇOK OLUMSIUZUMDUR.AMA GÜÇLÜ Bİ YAPIM OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.:dance:

Bence de güçlüsün, inan bana sizlerin sayesinde kolay atlattım bende
Yoksa yas tutuyodum hala, sen rahat ol kuzucuk inş. ii olucak :Saruboceq:
İyi olmaması için sebep var mı? yok! öyleyse sositosositosositososito
YOK ANAM TAM TERSİYİM BİLİYORMUSUN İNSANLARA ÇOK İYİ DESTEK VERİRİM AMA KENDİME ÇOK OLUMSIUZUMDUR.AMA GÜÇLÜ Bİ YAPIM OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.:dance:

teskkürler canım bende sizi seviyorum :1hug: evet cannım asırı duysusallastım dokunsalar aglicam öyle bir durumdayım senağlama
yok gelmedi hala kırmızılar bugun yine test yaptım yine yok birseyler atesim yükselişe gecti canım
28 mayıs 36.2
29 mayıs 36.3
30 mayıs 36.6
31 mayıs 36.6
1 haziran 36.7

iyiye işaret galiba teste cıkmamsının sebebide sanırım cok su iciyorum ondan cıkmıyor canım ben gece uyanıp uykumda bile su icerim böyle bir hastalıgım var birde sabaha kadar kac defa wc ye giderim onun icin kesin sonuc alamıyorum galiba :1hug:

hadi canım güzellllll haberlerle gelirsin insallah :Saruboceq::Saruboceq:bekliyorum seni dört gözle canım:1hug:

canım benim sana söylüyorum ama bana inanmıyorsun.ne varsa bende var benden sana hayır var ona göre muamele istiyorum bundan böyle.benim kıymetimi anlamışsındır heralde....:roflol:

hadi hadi hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol:

Kitty cim kızdırdılarmı seni kuzum:1closedeyes:
Sıkma sen canını
hadi gel de kırmızılardan haber var mı bize sölekaydirigubbakcemile2

kırmızılar hala gelmedi canım bekliyorum bugun atesim biraz yuseldi dayanamadım test yaptım yine birsey cıkmadı :roflol::roflol:

[color="ındigo"]kıttycımmmmmmmmmmmmmmm nerrrrrdesınnnnn?cosmocum kıtty Çok kızdı galıba
canım haklı ama kız yanı.deĞer vermekle mı hata yaptı yanı?
[/color]

beni anlamaya basladın sen bana bunlarla gel ninikcim :1hug::1hug:

kittycim gel artık hadi yaopuyorumnanaktan
Bak ninik de burda kızdıralım onu hadiopuyorumnanaktan

geldim canım sen nasıl oldun canım?

slm herkese bana da gelmedi kırmızılar 6gün oldu 1hafta önce kanda 1.00 çıkmıştıı olurmu sonradan yükseliş bien varmı kıslarrr

Kitty cim gelmiş hoşgeldin canım:lepi:
Ben iyiyim (kanamam başladı dün) eccük sancım var ee okadarda olcek artıkın
Senin için seviniyom inş. gelmez o kırmızılar Allahım sen Kitty mizin yüzünü güldür
Nolursunnnn:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…