arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

kittycm cnm benımgeçmişi okuyamadım noldu anlamadım böyle oluyor cnmbenım biz gelıyoruz herkes kaçıyo biz gidiyoruz herkes gelıyor çogu zaman bana da öyle denk gelıyor.. ama kşmsenın kasıtlı yaptıgı bişi değildir cnmbenım ... sen duygusallaştın yoksaaa meleğin senle mi dersin ? inş. öyledır geldımı kırmzılar? sen bizim burda olmazsa olmazımızsın senin emeğin çok bu topikte nasıl unuturuz.. senı çok sevıyoruz kaydirigubbakcemile5

gunaydın kıslarr kıttycım mesajların ve iyi temennilerin için saol canım. ben de akşam biz kaç kişi dışındacevap yazan olmayınca erkenden çıktım .ne kdara alıngan olmuşsun sen yoksa melek mi varkaydirigubbakcemile3v
bugun ben işteyim öğleye kadar yokum ninikle siz ugrasırsınız:roflol:
bı de sabah hcg baktıracam şu idrar testlerinden sonra şüphelendim iyice.
ben kaçar kıslar öğlen görüşürüz öpüldünüz.opuyorumnanaktan

hadi itirafet özledin bizi dimi canım:1hug::1hug:yata yata bir hal oldun ha :roflol::roflol:

canım benim tabi özledim sen özlenmiycek bi kadın mısın?opuyorumnanaktan

of bugün doktora gidicem iş çıkışı acayip heyecanlıyım ya.acaba yumurtalar ne alemde?:1rolleyes:

bak bak bak bana savaş açmak ha.......klava:

canım benim sana söylüyorum ama bana inanmıyorsun.ne varsa bende var benden sana hayır var ona göre muamele istiyorum bundan böyle.benim kıymetimi anlamışsındır heralde....:roflol:

Kitty cim kızdırdılarmı seni kuzum:1closedeyes:
Sıkma sen canını
hadi gel de kırmızılardan haber var mı bize sölekaydirigubbakcemile2

Günaydın akadaşlar güzel birgün dilerim.

Durumum:Rel tarihi 3o Mayıs-Olmadımmmmmmmmmm:)))))))

Günaydın akadaşlar güzel birgün dilerim.

Durumum:Rel tarihi 3o Mayıs-Olmadımmmmmmmmmm:)))))))

mısracım merhaba.test yapıcakmısın bugün bi kaç gün daha beklicek misin canım.?haberlerini bekliyoruz hadi inşallah güzel haberlerle gel....:CüvCüv:

mısracığııımm..harika bir haber buuuu...idrarda baksaydın hemen..inşallah hamişsindir canııımm....:CüvCüv:

Tatlım ikigün önce yaptım negatifti

Yalnız şöyle bir durum var benim regl tarihlerim çok düzenli değildir,aksamalar olabiliyor.Bu yüzden biraz daha bekleyip kan testi yaptırmayı düşünüyorum.
Sabahtan bu yanada göbeğimin sol tarafı çürük gibi acıyor,bıçak gibi birşey saplanıyor var mıdır acep bişey?İnanasım gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…