tebrikler canım a.s.daha önce ben bunu hazırlamıstım umarım begenmişsindir :1hug:
Kitty cim gelmiş hoşgeldin canım:lepi:
Ben iyiyim (kanamam başladı dün) eccük sancım var ee okadarda olcek artıkın
Senin için seviniyom inş. gelmez o kırmızılar Allahım sen Kitty mizin yüzünü güldür
Nolursunnnn:Saruboceq::Saruboceq:
canım benım evet çok güzel olmuş çok teşekkür edrim darısı sana ve bütün isteyen arkadaşlarımızın başına en kısa zamanda inşallahalkisalkisalkis
slm herkese bana da gelmedi kırmızılar 6gün oldu 1hafta önce kanda 1.00 çıkmıştıı olurmu sonradan yükseliş bien varmı kıslarrr
kan testi yaptırmıştım 1hafta oldu nerdeyse 1.00 çıkmıştı hala gelmedi kırmızılar.msj atmıştımya sana belirtiler var yada nebiliim yoksa neden gelmiyolar.
senin durumun nedir ninik
ANAM YANİ SANKİ BENBİŞEY YAPMIŞIM GİBİ YAZMIŞSIN.:dilcikar:
:İnşallah ağzı bal arkadaşım:Saruboceq:
Seninde bebişin gelicek inş. kısa zamanda
Belki yarın belki yarından da yakınhihoyyyt
kan testi yaptırmam artık kan tutuyo beni ogün zor yaptırdım zatii en iisi idrar,aynı dilekler senin içinde ablacımm
Bence de güçlüsün, inan bana sizlerin sayesinde kolay atlattım bende
Yoksa yas tutuyodum hala, sen rahat ol kuzucuk inş. ii olucak :Saruboceq:
İyi olmaması için sebep var mı? yok! öyleyse sositosositosositososito
amanda alınır olmus bu kız var bi durumlar bu hatunda sırnaşık şey :roflol: hosgeldin canım :1hug
CANIM NBR?ÖZKETTİN KENDİNİ BE SENSİZ TADI YOK BURANIN VALLAopuyorumnanaktan
anladım canım ozman sen evde bir test yap yarın sabah eger ondada cıkmazsa ozman gider yaptırırsın canım :1hug:
amanda alınır olmus bu kız var bi durumlar bu hatunda sırnaşık şey :roflol: hosgeldin canım :1hug
CANIM NBR?ÖZKETTİN KENDİNİ BE SENSİZ TADI YOK BURANIN VALLAopuyorumnanaktan
iyilik canım hala beklemedeyim :1hug: bende haftasonu özledim seni opuyorumnanaktansen olmayınca takılacak kimsem olmuyor sırnaşık şey
sağolun yaa herşeye ağlıyom artık yaa komik:)
slm kızlar nasılsınız hamiş haberi varmı..
Benimde bugün günüm ama gelmedi hala inş gelmezde hamişimdir:)))
yok canım hosgeldin a.s. fakat birazdan forever gelecek ondan bekliyorum guzel haber :Saruboceq: sende inşallah hamişsindir :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?