arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

kan testi yaptırmıştım 1hafta oldu nerdeyse 1.00 çıkmıştı hala gelmedi kırmızılar.msj atmıştımya sana belirtiler var yada nebiliim yoksa neden gelmiyolar.

hosbuldum şekercim :1hug: amin canım insallah vardır birseyler ama testte cıkmıyor uyuz velet :roflol::roflol: kanama basladıgına üzüldüm :çok üzgünüm: inşallah cabucak toparlanırsın fakat guzel olan sey artık biliyoruzki senin bebişin oluyormus canım guzel bir calısmayla ve sıkı bir takiple hemencecik gelecek yeniden melegin :1hug:

canım benım evet çok güzel olmuş çok teşekkür edrim darısı sana ve bütün isteyen arkadaşlarımızın başına en kısa zamanda inşallahalkisalkisalkis

amin canım :Saruboceq: cok tesekkürler a.s. seninde inşallah hamilieligin sorunsuz gecer ve guzel allahım saglıkla kucagına almanı nasib eder canım :1hug:

slm herkese bana da gelmedi kırmızılar 6gün oldu 1hafta önce kanda 1.00 çıkmıştıı olurmu sonradan yükseliş bien varmı kıslarrr

kan testi yaptırmıştım 1hafta oldu nerdeyse 1.00 çıkmıştı hala gelmedi kırmızılar.msj atmıştımya sana belirtiler var yada nebiliim yoksa neden gelmiyolar.

gelmesinler canım bence sen tekrar kan testi yaptır bir kac gun sonra canım :1hug:

hadi hadi hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol

beni anlamaya basladın sen bana bunlarla gel ninikcim :1hug::1hug:

ANAM YANİ SANKİ BENBİŞEY YAPMIŞIM GİBİ YAZMIŞSIN.:dilcikar:

ınşallah ağzı bal arkadaşım:Saruboceq:
Seninde bebişin gelicek inş. kısa zamanda
Belki yarın belki yarından da yakınhihoyyyt

ANAM YANİ SANKİ BENBİŞEY YAPMIŞIM GİBİ YAZMIŞSIN.:dilcikar:

amanda alınır olmus bu kız var bi durumlar bu hatunda sırnaşık şey :roflol: hosgeldin canım :1hug

İnşallah ağzı bal arkadaşım:Saruboceq:
Seninde bebişin gelicek inş. kısa zamanda
Belki yarın belki yarından da yakınhihoyyyt
:

bu sarkıyı söyluyorum kendi kendime :roflol: ah ahhhhhh bekledimde gelmedin bir haber bile vermedin veletttttt:roflol::roflol:

kan testi yaptırmam artık kan tutuyo beni ogün zor yaptırdım zatii en iisi idrar,aynı dilekler senin içinde ablacımm

anladım canım ozman sen evde bir test yap yarın sabah eger ondada cıkmazsa ozman gider yaptırırsın canım :1hug:

Bence de güçlüsün, inan bana sizlerin sayesinde kolay atlattım bende
Yoksa yas tutuyodum hala, sen rahat ol kuzucuk inş. ii olucak :Saruboceq:
İyi olmaması için sebep var mı? yok! öyleyse sositosositosositososito

CANIM BENİM İNAN BENİM İÇİNDE ÖYLE TABİKİ DESTEK OLUCAZ.CANIM KÖTÜLÜKTEN NE ÇIKAR YANİ?AYNI ŞEY BANA OLSA DESTEK OLMICANIZ MI?:1hug:

slm kızlar nasılsınız hamiş haberi varmı..
Benimde bugün günüm ama gelmedi hala inş gelmezde hamişimdir:)))

yok canım hosgeldin a.s. fakat birazdan forever gelecek ondan bekliyorum guzel haber :Saruboceq: sende inşallah hamişsindir :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…