arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Yay
Sevgili Yaylar, yeni hafta, Başak burcunda ilerleyen Ay etkisiyle başlamakta. Başta eğitim hayatı olmak üzere, eviniz ve aile düzeniniz, birlikte yaşadığınız insanlarla olan ilişkiniz ve güvencenizle alakalı konularda etkili olacak bu enerji, çevrenizdeki insanlarla görüş alışverişinde bulunurken gerginlikten uzak durmanızın gayet önemli olduğunun göstergesidir. Başkalarının fikirleriyle çatışmanız halinde huzursuzluk duymanız mümkün olacağından, mantıklı bir şekilde düşünmeniz sizi sakinleştirebilir. İhtiyaçlarınızı elde etmek adına yapmayı düşündüğünüz günlük işlerinize yoğunlaşırsanız dağılmaktan kurtulabilirsiniz.

Duygularınızın ve ihtiyaçlarınızın farkında olmanız gayet normaldir fakat bunları dile getiriş biçiminizde sertlikler oluşursa elde etmeniz zorlaşabilir. Gerektiğinde yanlışlarınızı kendiniz görerek düzeltmeye çalışır, eksiklerinizi saptayarak tamamlamaya çalışırsanız bu etki altında gayet olumlu bir gün geçirebilirsiniz. Saat 18:02 itibariyle Terazi burcunda ilerlemeye başlayacak Ay gezegeni, sosyal hayatınızın canlanması, arkadaşlık ilişkilerinizin güçlenmesi, fiziksel güzelliğinizin artışı, kendinize özen göstermeniz, karşı cins üzerinde etkili olmaya çalışmanız gibi olumlu enerjilerle çevrilmeniz anlamına gelmektedir

Oğlak
Sevgili Oğlaklar, haftaya Başak burcunda ilerleyen Ay etkisi altında başlamaktasınız. Günlük koşuşturmaca içinde en fazla yoğunluk, yakın çevrenizle olan irtibatınız, eğitim ve öğretim, yolculuklar, iletişim ve haberleşme konularındaki faaliyetlerdir. Görevlerinizi yaparken veya birebir ilişkiler içindeyken ılımlı davranmanız, nezaketinizi ön planda tutmanız gayet faydalıdır. Ayrıca kendinize olan güven duygunuz, insanların sizi başarılı bulmalarında etkili olabilir. Güvenli bir şekilde ilerlemenin yolu herşeyden önce moral duygunuzu ayakta tutmaktır. Herşeyin altında bir terslik aramak yerine o güçlü inancınızı ve sezgi gücünüzü devrede tutmanız, her işin üstesinden gelmenizi ve başarılı olmanızı sağlayabilir.

Günlük tempo içinde yardımseverlik hisleriniz yüksektir. Size ihtiyacı olan kişilere yardımcı olabilir, pratik bir şekilde her işin üstesinden gelebilirsiniz. Saat 18:02 itibariyle Terazi burcunda ilerlemeye başlayan Ay gezegeni, bulunduğunuz mekandaki insanlarla iyi geçinmeye çalışmanız en doğru harekettir. Sabit düşüncelerinizi öncü bir şekilde ifade etmeye çalışabilirsiniz. Dikkatli olduğunuz takdirde ılımlı ve hoşgörülü yaklaşımlarınız olumlu sonuçlarla karşılaşmanızı sağlayabilir.

Kova
Sevgili Kovalar, haftaya yoğun bir gündemle başlayacağınızı söylemek mümkün. Detayların ön planda olması dolayısıyla, parasal hesapların titizlikle yapılması ve her adımın dikkatle düşünülerek atılması gerekir. Düzensiz olan para akışınıza göre bütçenizi ayarlamaya çalışmak en doğru yol olarak görülüyor. Sahip olduğunuz değerler ister para ister sevdiğiniz kişi, isterse başka bir şey olsun burada önemli olan herşeyi kendi bütünü içinde değerlendirmek ve güven duygunuzu ayakta tutmaktır. Ayrıca bugün, hizmet etme duygusuyla hareket etmeniz, çevrenizdeki insanların takdirini kazanmanızı sağladığı gibi, gerçek bir dost olmanın, ne demek olduğunu insanlara göstermeniz açısından da etkilidir.

Aslında sizler, toplumsal hayatın içinde veya dostlarınıza karşı, her zaman gerçekçi yaklaşımlarda bulunan, yeri geldiğinde onları sertçe uyarabilen, çevrenizde bir haksızlık olduğunda dostunuzun yanında yer alabilen kişilersiniz. Yani bugünkü haliniz sadece bir gün sürecek bir davranış biçimi değil. Saat 18:02 itibariyle, Terazi burcunda ilerlemeye başlayan Ay gezegeni, aşk hayatınızla ilgili olduğu kadar, uzaklarda bulunan yakınlarınızla da irtibata geçmenizi sağlayan hoş bir yansımadır. Gönlünüzce bir akşam geçirebilir, yüreğinizdeki güzelliklerin keyfini çıkarabilirsiniz.

Balık
Sevgili Balıklar, haftaya Başak burcunda ilerleyen Ay etkisi altında adım atmaktasınız. Bugünkü diğer oluşumları da göz önüne alırsak, bu enerji ilişkinizle alakalı konularda kendi içinizde değerlendirmelerde bulunmanız anlamına gelebilir. Duyguların bilinçli bir şekilde ifade edildiği ve davranışlarınıza yansıdığı bugün, günlük aktivitenizde hareketlilik ön planda olabilir. Mükemmellik isteğinizin yüksek olduğu günlük temponuzda, ipin ucunu kaçırmamak gerekir. Yani kontrolünüzü kaybetmemelisiniz. Kendinize olan güveniniz, ön planda olmalı, size bakanlar güçlü bir kişiyle karşılaşmalıdırlar. Bu hisler içinde hareket etmeniz halinde, günü gayet verimli, kendinizle barışık bir şekilde geçirmek mümkündür.

Hatta beraberliğinizle ilgili sorunlara akıllıca çözümler bile bulabilirsiniz. Genel olarak işlerinizi yaparken, bunun başta sevdikleriniz olmak üzere kendiniz adına olabilecek yararları üzerinde durabilirsiniz. Saat 18:02 itibariyle Terazi burcunda ilerlemeye başlayacak Ay gezegeni, eviniz ve ailevi ilişkilerinizde anlaşmaya gönüllü olmanız ve arzuladığınız huzuru evinizde bulmanız anlamına gelebilir. Güzellik ve estetik değerleriniz yükselir. Cinsel konularda partnerinizle paylaşımda bulunmak kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

tesekkürler canım :1hug:bundan anladıgım bugun ninikle ugrasmicam:roflol::roflol:

ninikkkkkkkkkkkkkkkk doktora gidecen diye korkudan kücük dilinimi yuttun yaw:roflol::roflol:

Koç
Sevgili Koçlar, yeni haftaya Ay gezegeninin Başak burcu seyriyle başlarken, çoğunlukla yarım kalan işlerin bitirilmesi ve geri planda titizlikle hareket edilmesi son derece önemlidir. Sorunlarla uğraşırken uyumsuzluktan ve çevrenizdeki insanlarla anlaşmazlıktan uzak durmanız gerekebilir. Çünkü fazlasıyla meşgul olduğunuz için fevri davranışlar göstermeniz mümkündür. Genelde her uyarıya açık ve yaptığınız işin önemine göre zamana oldukça ihtiyaç duyabilirsiniz. Genelde başkalarına hizmet etmeniz gereken görevlerle karşı karşıya gelebilirsiniz. Ayrıca işlerinizi yaparken hatasız olması son derece önemli olduğundan, kurallara uymak zorunluluğunuz da vardır. Sizler için bu sorumluluklar ağır gelebilir ve kendinizi pek özgür hissetmeyebilirsiniz.

Duygu dünyanızda ise, kafanızın içinde yüzleşmenizi gerektiren konular dikkat çekicidir. Fakat bunun sizi fazlasıyla yoracağını bildiğiniz için bazı şeyleri kendi akışına bırakmak daha fazla işinize gelebilir. ayrıca bazı insanlara rol yapmak zorunda oluşunuz, iyi değilken huzurluymuş gibi bir ifade takınmanız mümkündür. Saat 18:02 itibariyle Terazi burcunda ilerlemeye başlayacak Ay gezegenini etkisi altında, yakın çevrenizde meydana gelen değişimler göze çarpmaya başlar. Yeni insanlar, yeni ilişkiler kurabilme şansı elde edebilirsiniz. Uzlaşı ve uyum, konfor ve lüks ihtiyacı, güzelliklere olan düşkünlüğünüz artabilir. Ayrıca akşam saatleri kendinizi güvende hissetmek için huzur olgusu fazlasıyla ön plana gelebilir.

TEŞEKKÜRLER MISRA CIM :)
çok dogru. çok meşgul oldugum için fevri davranabilirim ve zamana ihtiyacım var kaydirigubbakcemile3
bebişin sımsıkı tutunup 9 ay boyunca bana eşlik etmesi için ugraşıyorum :jeyyar:

ya birde ...
ümitcanın testi pozitif çıkmış ve hamile değilmiş...
benim rtestim de pozitif çıktı ve günüm 4-5 gün geçti gelen giden yok.
bende olmayabilirmiyim :1shok:
bugün tekrar bir test yapim CADIARZU

slm kızlar benimde şafak 1 bakalım ne olucak çok meraktayım bir hafta önceden bel ağrım ve karın ağrım başlardı şuanda hiç bişiy yok hadi bakalım hayırlısı ağlamaksa bende bugün sürekli ağlıyorum denize bakıyorum ağlıyorum oğluma bakıyorum ağlıyorum iiiyice hassaslaştım ama neden acaba?????? sıcaklardan mı bebişden mi acaba bilemiyorum sizler nasılsınız ninikcim sen izmirlimisin ??tubicim sen nasılsın ???

mısraa burçlar için saol canımm...
Kıslar test alsammı acaba :???
Benim bugün ama bişi yok hala ...
Tutun beni....
vereliniortak

ninikkkkkkkkkkkkkkkk doktora gidecen diye korkudan kücük dilinimi yuttun yaw:roflol::roflol:

YOK YA AÇIMDA ONDAN KAN ŞEKERİM DÜŞTÜ ELİM AYAĞIN TİTRİYOR YEMEK YİYİP GELİCEM MERAK ETME. ÇOK AÇIM ÇOOOOOKKK.GÖRENDE BENİ ŞİŞKO BİŞEY SANICAK GÖRSELER TÜYSİKLET kaydirigubbakcemile3delikafadulden

YA BU KIZDA BENSİZ YAPAMIYOR VALLAsırnaşık şey.....

sanırım bu sefer bana kimse cvp vermiyor napalım canınız saolsun kızlar inşallah en kısa zamanda hepiniz bebek hbrlerriyle sevinirsiniz arkadaşlar kendinize ii bakın by

benim belirtilerimi yazmayı unuttum bugun idrar testi yaptım negatif
ateşim iyi gidiyor
mide bulantısı
agızda garip tat
kasıkta agrı
son sat 29 nisan (adet gunumu 5 gun gectim hadi 29 da olmam gerekse bile 3 gun gecmiş oluyor )
göguste damarlar var
karın şiş ve gaz var
kabızlık
akıntı az
bel agrısı (aniden bıcak saplanır gibi)
özel olarak yaptıgım bir sey sık calısmanın dısında :roflol: dere otu yedim tiroit icina.s

ya kızlar ben konuşamıyorum yazamıyorum elim ayağım titriyo şimdi test yaptım be kocaman çok belirgin iki çizgi ağlamaktan hıçkırmaktan naptımı bilemiyorum

EVET CANIM İZMİRLİYİM NEDEN HEMEN ÇIKTIN Kİ YA.BEN VE DİĞERLERİ İŞYERİNDE OLDUĞUMUZDAN HEMEN CVP YAZAMIYORUZ CANIM KASITLI BİŞEY YOK YANİ NEDEN CVP YAZMAYALIM YOKSA:teselli:

ya kızlar ben konuşamıyorum yazamıyorum elim ayağım titriyo şimdi test yaptım be kocaman çok belirgin iki çizgi ağlamaktan hıçkırmaktan naptımı bilemiyorum

AY CANIM BENİM İNAN ÇOK SEVİNDİM AMA HEVES YAPMADAN ÖNCE Bİ TAHLİL YAPTIR CANIM.
HAYIRLISI OLSUNhihoyyyt

hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah adet olmazsın canım :Saruboceq: inşallah güzel haberlerini alırız en kısa zmanda a.s

iyi hadi kos yemek ye sana birsey olmasın opuyorumnanaktan o kadar calısmadan sonra duser tabiki seker falansırnaşık şey

heee sensiz olamıyom varmı itirazın :roflol::roflol:

sanırım bu sefer bana kimse cvp vermiyor napalım canınız saolsun kızlar inşallah en kısa zamanda hepiniz bebek hbrlerriyle sevinirsiniz arkadaşlar kendinize ii bakın by

yeni gördüm canım ya :1hug:sende benim gibi alıngan olmussun :teselli: hep bu belirsizlikler bizi bu hale sokuyor yaw a.s

heyoooooooooooooooooooooooooooooooo cok sevindim canım delikafadulden tebrikler canım :teytey: hayırlı olsun bebişin

iyi hadi kos yemek ye sana birsey olmasın opuyorumnanaktan o kadar calısmadan sonra duser tabiki seker falansırnaşık şey

heee sensiz olamıyom varmı itirazın :roflol::roflol:

YOK CANIM NE İTİRAZIM OLCEK.BUNUN FARKINA VARMAN NE GÜZEL BUNDAN SONRA KIYMETİMİ BİLİRSİN ARTIKIN DİMİ?:sm_cool::teytey::dance::roflol:sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…