arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

valla kıslar bısey çıkmasa da bile sizin desteğiniz her şeye bedel:1hug: iyiki bu kulube ue olmuşum ve sizleri tanımışım opuyorumnanaktanharikasınız a.s.

AYNEN CANIM AYNEN TANIŞMADAN BİLE İNSANLARIN BİRBİRLERİNE DESTEK OLMALARI VE YÜREKTEN AYNI ŞEYLERİ DİLİYOR OLMALARI NE HOŞ DİMİ?Şeniz

tamam canım guzel haberlerinizi bekliyorum :1hug: evet canım bendeki belirtiler biraz abartılı oldu ya yuruken kasıklarım cok agrıyor aniden batmalar oluyor canım a.sben normaldede wc ye cok gidiyorum canım onun icin walla bunun daha fazlasını dusunemiyorum bile sırnaşık şeysırnaşık şey doymamak kötü bir sey atıstırıyorum biraz zman geciyor tekrar gurulduyor karnım :roflol::roflol:

inşallah guzel bir haber verebilirim canım :Saruboceq:

kızlar hamilelik belirtisi olarak tükrük çoğalması var bende. sürekli yutkunma geregi duyyorum.araştırdım.varmış böyle bir belirti.
sizde varmı hamilelik şüphesi olan arkadaşlarım?

ninikcim canın sıkılıyormus ozman seninle temmuz aynı konusalım bence ha olurmu :roflol::roflol:

ninikcim canın sıkılıyormus ozman seninle temmuz aynı konusalım bence ha olurmu :roflol::roflol:

BIRAKTIM BEN ARTIK O İŞLERİ CİCİM....:dilcikar:

VALLA SIKILDIM BEN ARTIK YA BU AY MI ÖBÜR AY MI ALLAH NE ZAMAN KISMET EDERSE O ZAMAN KENDİMİ DE YIRTSAM DEĞİŞEN BİŞEY YOK NASILSA....DOĞRU DEĞİL Mİ?SONRA ÜZÜLÜYORUM YA ZATEN HERŞEYİ KAFAYA TAKAN Bİ TİPİM DÜŞÜN DÜŞÜN KAFAYI YİCEM Bİ GÜN...:bbo:

kızlar hamilelik belirtisi olarak tükrük çoğalması var bende. sürekli yutkunma geregi duyyorum.araştırdım.varmış böyle bir belirti.
sizde varmı hamilelik şüphesi olan arkadaşlarım?

Bendede var cnm,hatta geçen gün geceyarısı boğuluyorum sandım,4 kez kalktım nefes alamadım

çok doğru diyosun ninik ama bunu yapabılmek asıl mesele hangımız kafaya takmamayı becebiliyoruz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…