valla kıslar bısey çıkmasa da bile sizin desteğiniz her şeye bedel:1hug: iyiki bu kulube ue olmuşum ve sizleri tanımışım opuyorumnanaktanharikasınız a.s.
AYNEN CANIM AYNEN TANIŞMADAN BİLE İNSANLARIN BİRBİRLERİNE DESTEK OLMALARI VE YÜREKTEN AYNI ŞEYLERİ DİLİYOR OLMALARI NE HOŞ DİMİ?Şeniz
annecik ve minik melekciksiz nasılsınız bakalım? nezman doktora gideceksinniz bakalım?opuyorumnanaktan
kuşum benim selam Şeniz
ben iyiyim.ama sürekli wc ye taşınmaktan sıkıldım Çok üzgünüm çoook
bide şu doymayan mide beni deli ediyor. dolabın karşısından ayrılamıyorum kaydirigubbakcemile3
sende de bu tip belirliter varmış bak. senin meleğin de benimki gibi obur desene :ecrin_bebek:
allahın izniyle bikaç güne güzel haberini alıcaz,hissediyorum :)
eşim bugün işte oldugu için yarın gidicez büyük ihtimalle.
haberdar ederim sizi. a.s.
off kıslar canım sıkılıyor hadİ bİ konu aÇın
kuşum benim selam Şeniz
ben iyiyim.ama sürekli wc ye taşınmaktan sıkıldım Çok üzgünüm çoook
bide şu doymayan mide beni deli ediyor. dolabın karşısından ayrılamıyorum kaydirigubbakcemile3
sende de bu tip belirliter varmış bak. senin meleğin de benimki gibi obur desene :ecrin_bebek:
allahın izniyle bikaç güne güzel haberini alıcaz,hissediyorum :)
eşim bugün işte oldugu için yarın gidicez büyük ihtimalle.
haberdar ederim sizi. a.s.
mrb tekrar geldim ninik izmirin neresindensin.....
hımm canın sıkılıyo demek :uhm: Ne konussak
kızlar hamilelik belirtisi olarak tükrük çoğalması var bende. sürekli yutkunma geregi duyyorum.araştırdım.varmış böyle bir belirti.
sizde varmı hamilelik şüphesi olan arkadaşlarım?
buldun mu bişey
ninikcim canın sıkılıyormus ozman seninle temmuz aynı konusalım bence ha olurmu :roflol::roflol:
kızlar hamilelik belirtisi olarak tükrük çoğalması var bende. sürekli yutkunma geregi duyyorum.araştırdım.varmış böyle bir belirti.
sizde varmı hamilelik şüphesi olan arkadaşlarım?
yenİ konu doĞacak bebİŞlerİmİze koyacaĞımız İsİmler olsun mu canlarım?
BIRAKTIM BEN ARTIK O İŞLERİ CİCİM....:dilcikar:
VALLA SIKILDIM BEN ARTIK YA BU AY MI ÖBÜR AY MI ALLAH NE ZAMAN KISMET EDERSE O ZAMAN KENDİMİ DE YIRTSAM DEĞİŞEN BİŞEY YOK NASILSA....DOĞRU DEĞİL Mİ?SONRA ÜZÜLÜYORUM YA ZATEN HERŞEYİ KAFAYA TAKAN Bİ TİPİM DÜŞÜN DÜŞÜN KAFAYI YİCEM Bİ GÜN...:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?