mısraa burçlar için saol canımm...
Kıslar test alsammı acaba :???
Benim bugün ama bişi yok hala ...
Tutun beni....
vereliniortak
iyi hadi kos yemek ye sana birsey olmasın opuyorumnanaktan o kadar calısmadan sonra duser tabiki seker falansırnaşık şey
heee sensiz olamıyom varmı itirazın :roflol::roflol:
YOK CANIM NE İTİRAZIM OLCEK.BUNUN FARKINA VARMAN NE GÜZEL BUNDAN SONRA KIYMETİMİ BİLİRSİN ARTIKIN DİMİ?:sm_cool::teytey::dance::roflol:sırnaşık şey
çok saolun kızlar ay çok acayip oldum ben yaa senağlamasenağlama
insanoglu nankör yaratıklardır canım bunu unutma ve ayrıca denize dusen yılana sarılırmıs demi :roflol::roflol::roflol:
AŞKOLSUNN.............TAMAM BUNDAN SONRA YERİMİZİ BİLİRİZ MERAK ETME....:dilcikar:
KİTTY KABUL ET SEN BENSİZ BEN SENSİZ OLMAZ?BEN KABUL ETTİM SENDE ET CNIM BENİM YİRİM SENİ.....Şeniz
ya kızlar ben konuşamıyorum yazamıyorum elim ayağım titriyo şimdi test yaptım be kocaman çok belirgin iki çizgi ağlamaktan hıçkırmaktan naptımı bilemiyorum
benim belirtilerimi yazmayı unuttum bugun idrar testi yaptım negatif
ateşim iyi gidiyor
mide bulantısı
agızda garip tat
kasıkta agrı
son sat 29 nisan (adet gunumu 5 gun gectim hadi 29 da olmam gerekse bile 3 gun gecmiş oluyor )
göguste damarlar var
karın şiş ve gaz var
kabızlık
akıntı az
bel agrısı (aniden bıcak saplanır gibi)
özel olarak yaptıgım bir sey sık calısmanın dısında :roflol: dere otu yedim tiroit icina.s
tutuyorum seni kaydirigubbakcemile bir kac gun daha bekle canım :1hug:
saol canım ya önceden yapıp hüsrana uğramaktansa......:teselli:
selam kıslarr ben geldim naptınız bakalım a.s.
camdankalp tebrık ederim canım hayırlı olsun Allah tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın
kıslarr daha testin sonucu çıkmamış 3 te çıkacakmış çok heyecanlıyım ya opuyorumnanaktan
hosgeldin canım a.s. bende senden haber bekliyordum inan en az senin kadar heyecanlıyım opuyorumnanaktan güzel haberler ver bize inşallah :Saruboceq:
tubicim senin testinde çift çizgi çıkmıştıya ikinci çizgi silikmiydi?
inş tatlım veririm ama pek de umıdım yok 10 gun var adete ama su testler işte aklımı karıştırdı.sen ne zaman kanda baktıracaksın bakalım hala kırmızılar gelmemişzemuszemus
Kitty cim sen bugün mü test yaptın bende yapayım diyordum
selam kıslarr ben geldim naptınız bakalım a.s.
camdankalp tebrık ederim canım hayırlı olsun Allah tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın
kıslarr daha testin sonucu çıkmamış 3 te çıkacakmış çok heyecanlıyım ya opuyorumnanaktan
heycanla bekliyoruzz delikafadulden
valla kıslar bısey çıkmasa da bile sizin desteğiniz her şeye bedel:1hug: iyiki bu kulube ue olmuşum ve sizleri tanımışım opuyorumnanaktanharikasınız a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?