arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

insanoglu nankör yaratıklardır canım bunu unutma ve ayrıca denize dusen yılana sarılırmıs demi :roflol::roflol::roflol:

KİTTY KABUL ET SEN BENSİZ BEN SENSİZ OLMAZ?BEN KABUL ETTİM SENDE ET CNIM BENİM YİRİM SENİ.....Şeniz

birde asırı aclık hissi var sanki hic doymak bilmiyorum ya :çok üzgünüm:

selam kıslarr ben geldim naptınız bakalım a.s.
camdankalp tebrık ederim canım hayırlı olsun Allah tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın
kıslarr daha testin sonucu çıkmamış 3 te çıkacakmış çok heyecanlıyım ya opuyorumnanaktan

hosgeldin canım a.s. bende senden haber bekliyordum inan en az senin kadar heyecanlıyım opuyorumnanaktan güzel haberler ver bize inşallah :Saruboceq:

hosgeldin canım a.s. bende senden haber bekliyordum inan en az senin kadar heyecanlıyım opuyorumnanaktan güzel haberler ver bize inşallah :Saruboceq:

inş tatlım veririm ama pek de umıdım yok 10 gun var adete ama su testler işte aklımı karıştırdı.sen ne zaman kanda baktıracaksın bakalım hala kırmızılar gelmemişzemuszemus

inş tatlım veririm ama pek de umıdım yok 10 gun var adete ama su testler işte aklımı karıştırdı.sen ne zaman kanda baktıracaksın bakalım hala kırmızılar gelmemişzemuszemus

bir sure daha beklemeyi dusunuyorum canım hava degişimi yuzunden gecikme olmus olabilir diye :1hug: senden guzel haber bekliyorum canım hep beraber bayram sevinci yasayalım inşalah burda :Saruboceq:

Kitty cim sen bugün mü test yaptın bende yapayım diyordum

evet canım bugun yaptım a.s fakat dedigim gibi ben cok fazla su icip cok fazla wc ye giden birisi oldugum icin gece sabaha kadar uyudugumu hic hatırlamıyorum gece 2-3 kez uaynırım sabaha kadar hem su hem wc idrarı seyreltiyor galiba ondan kesin sonuc alamıyorum canım yerimseniben

heycanla bekliyoruzz delikafadulden

valla kıslar bısey çıkmasa da bile sizin desteğiniz her şeye bedel:1hug: iyiki bu kulube ue olmuşum ve sizleri tanımışım opuyorumnanaktanharikasınız a.s.

heycanla bekliyoruzz delikafadulden

annecik ve minik melekcik siz nasılsınız bakalım? nezman doktora gideceksinniz bakalım?opuyorumnanaktan

valla kıslar bısey çıkmasa da bile sizin desteğiniz her şeye bedel:1hug: iyiki bu kulube ue olmuşum ve sizleri tanımışım opuyorumnanaktanharikasınız a.s.

bende aynı seyi dusunuyorum canım iyiki buraya uye olup sizleri tanımısım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…