arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

bugun pek bi ciddi gördüm seni canım :roflol: üzerine bir agırlık gelmiş walla allah sonunu hayıretsin:roflol:

şaka bir yana evet canım haklısın:1hug: hepimiz hasaslastık epey psikolojimiz bozuluyor walla her ay bekle bekle sonra o kırmızıları görünce bir kac gun boyunca ruh gibi dolasıyoruz

DOKTORA GİDİCEM YA NASIL KASINTIYIM NASIL KASINTIYIM ANLATAMAM SAN.SABAHTAN BAŞLIYOR GERGİNLİK....:1shok:

Kızımız olursa MISRA oğlumuz olurasada babası Alican diyor bende dalga geçerler çocukla diye düşünüyorum,içinde kesin CAN geçecek Canberk olabilir,Doğacan olabilir :)

biz eger kızımız olursa ismini SEMA koyucaz allah'ımın izniyle...
hem kur'an da geçiyor hemde biz eşimle internetten tanıştık
ilk başta ismimi Tuğba değil Sema diye söyledim. birkaç ay böyle gitti. baktım iş ciddiye biniyor ismim Tuğba dedim. ama eşim okadar alışmış ki Sema ismine. ilk başlarda zorlandı gerçek ismime alışmaya kaydirigubbakcemile3
benim en çok sevdiğim isimlerden birtanesidir Sema.
Allah'ım bu ismi koymayı nasip eder inşallah :Saruboceq:

AAAAAA Tubişcim tanışma konusunda ve farklı isim kullanma konusunda kaderdaşmışız:roflol:
Bende ismimi Mısra demiştim

nedenini bilmiyorum ama bu benim 3. hamileliğim oldugu halde hiç erkek ismi düşünmedik.
hep kız kız kız :)
bakınsana mesajın altındaki takvimi bile kız üzerine yapmışım fark etmedim.
:)))) Allah'ım hepimizin gönlüne göre versin inşallah...

ben hic gidmedim 2 yıldır yaw adını duyunca gerginlik baslıyor

SEN KLİNİK VAKAASIN ANACIM BEN DAHA O KADAR DEĞİL.delikafaduldenENİNDE SONUNDA GİDİCEN YANİ UZATMADAN GİT ARTIK YA VALLA BAK ADAM YEMİYOR DOKTORLAR EMİN OL....kaydirigubbakcemile3

YA BAK ŞAKA Bİ YANA İNAN SENİ GELİP BÖYLE YAKA PAÇA BEN GÖTÜÜRCEM SONUNDA DOLKTORA HABERİN OLSUN....:mymeka:

İnşallah Maşallah Aminnnnnnnn:1hug:

buradayım cnm bende karşıyakalıyım ewimiz alaybeyde ama malesef 3 senedir mersinde oturuyorum (((((((

AA CİDDİMİSİN ZORUNLU HİZMET VS Mİ?NASIL ÖZLÜYORSUNDUR İZMİRİ DİMİ?VALLA KÖRFEZİN KOKUSUNU BİLE ÖZLEMİŞSİNDİR....delikafaduldenBUNU ANCAK Bİ İZMİRLİ ANLAR CANIM...alkisalkisalkis :lepi:

AAAAAA Tubişcim tanışma konusunda ve farklı isim kullanma konusunda kaderdaşmışız:roflol:
Bende ismimi Mısra demiştim

aaaaaa ne şaşırdım ya delikafadulden
kaderdaşım benimmm kaydirigubbakcemile3
güzel bir tesadüf oldu...
meleklerimize kod adımızı koyalım :jeyyar: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…