arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

YA Bİ GÜNDE BENİ ARA BE NİNİKÇİM NERDESİN DE...DİŞİMİ KIRICAM

sanki telefonunu verdinde aramadık ala ala :roflol: haftasonu gözlerim seni aradı forumda naber sen yoksun diye az kalsın forumu terkediyorum:roflol:

Forever cım eşin belki sana sürpriz yapmak istemiştir
Olamazmı yani
Hem yoksada belki Temmuzda Ninikle beraber olur senin bebiş devereliniortak

yok canım ses tonundan anlarım ben onu.üzülmüş.süpriz yapacak olsa oyle olmazdı.keşke süpriz yapsa.
sizde bi taktınız temmuza ne var bu temmuzdakaydirigubbakcemile3 beni da gaza getireceniz ondan sonra çalışmaktan bazıları gibiii :jeyyar: 4 saat uyku uyuyacam:roflol::roflol:

eee arkadaşlar hadi herkes kendini tanıtsında tanışalım böle nicklerle olmuyor :)) ben gülşah 86 doğumluyum ewliyim bir oğlum var aslen izmir karşıyaklıyım fakat mersinde ikamet ediyoruz eşimin işi dolayısıyla ewt kızlar şimdi sıra sizde :)))

ayy çok hoşsunn delikafadulden

sende ninik gibi calıs canım sırnaşık şey:roflol::roflol:

gulsah kızdım bak şimdi klava: ben 82 liyim sen benden küçüksün bi de 1 oglun var.delikafaduldenben geç kalmışım evlenmekte.kaydirigubbakcemile3bende gülcan 1 yıllık evlıyım hemşireyim 2 aydır bebiş istiyoruz boyle işte.

Çok üzgünüm çoook
BAK BAK BAKK Bİ SEN EKSİKTİN AFFERİN SANA UĞRAŞIN UĞRAŞIN BAKALIM.ÇALIŞAN YOL ALIR ARKEDEŞLER.ALLAH ÇALIŞANI SEVERMİŞ.ŞAMAROĞLANI OLDUM VALLA SEN DE VUR BAKALIM.benneyaptımki

aaa aşk olsun ben sana idolum dıyorum sen bana bir sen eksiktin diyosun :roflol:

ninikcim kamyon arkası yazısı gibi not yazıyormusdelikafadulden Kıskanma Ne Olur Calıs Seninde Olur :roflol:sırnaşık şey

ben erken davranmışım ::)) bizde 2 aydır istiyoruz bebiş bakalım ne olucak memnun oldum bu aradakaydirigubbakcemile5:CüvCüv:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…