arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

DOĞRU CANIM YA.....NE DİEYYİM İÇİM VAR YA KIPIR KIPIR İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALIRIM DOKTORDAN.YUMURTALARIN GÜZEL DER ÇATLAMAK ÜZERE DER FALAN BUNLARI Bİ DUYSAM RAHATLIYCAM...hihoyyyt

İnşallah kuzucuk yaşın okadar küçükki tıkır tıkır çalışıyodur sen hiç merak etme :teselli:
DOĞRU CANIM YA.....NE DİEYYİM İÇİM VAR YA KIPIR KIPIR İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALIRIM DOKTORDAN.YUMURTALARIN GÜZEL DER ÇATLAMAK ÜZERE DER FALAN BUNLARI Bİ DUYSAM RAHATLIYCAM...hihoyyyt

Gülşahcım hakkaten keşke taktırmasan sipral falan.
Ben hiç hapla falan korunmadım canım 2 yıl olcak evleneli 10 aydır korunmuyoduk nihayet oldu derken(

Eşim korundu hep, o korunsun boşver:1closedeyes:

Son düzenleme:
slm kızlar zemuszemus

ninik bu sıcakta ne ütüsü anammm yaaaaaaaaaaaaaa zaten sıcaktan zor astım camasırları -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

forevercımmmm bencede üzülme canım esin sana aksam süpriz yapacakkkŞeniz

ewt tam 3 sene önce yine 10 nisanda adetimin 3. günü taktırmıştım ve yine 3 yıl sonra adetimin 3. günü aldırdım hiç bi problem yoktu gayet rahattım aman hamile kalıtmıyım acaba korkusu yoktu ama taki mart sonuna doğru kasıklarımda cayip bi ağrı öksürüyorum ağrıyo yürüyüşe çıkıyoruz yürürken aniden kasılıyorum olduğum yeere oturuyorum dr gittim spiralden yara olmuş dedi dr ama çok memnundum neden oldu anlamadım ilaç verdi kullandım fitil antibiyotik falan tamam azalmış dedi bebek düşünüyomusunuz dedi ewt dedim o zaman çıkartalım hamile kal doğum temizler dedi ok dedim bakalım bebişim annesine ne zaman mrb diycek çok merak ediyorum abiside dört gözle bekliyor hergün soruyor çünkü :))bu arada açıklamada yaptım hanii spiralle ilgili bilginiz olsun diyeee

YA NERDE BU KıTTY YA....kaydirigubbakcemileŞıMDı GELıCEM BAK YANINA...delikafadulden

KISSSS KİTTY BİR GİTTİN PİR GİTTİN YANİ.ÇAMAŞIRLARI ASARKEN Bİ YANDAN DA ÜTÜ MÜ YAPIYORSUN ANLAMADIM.AMMA AĞIRSIN YA....kaydirigubbakcemile3

YA NERDE BU KİTTY YA....kaydirigubbakcemileŞİMDİ GELİCEM BAK YANINA...delikafadulden

yolma yaw saclarım yazık bana:roflol:sırnaşık şey kadına siddete sonnnnnnnnnnnnn :mymeka:

ninik bu sıcakta ne ütüsü anammm yaaaaaaaaaaaaaa zaten sıcaktan zor astım camasırları -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

ŞÜKÜR KAVUŞTURANA Bİ ARA ÇAMAŞIRLARIN KURUMASINI BEKLİYOR HERALDE ÇAMAŞIRLIĞIN BAŞINDA DİYE DÜŞÜNDÜM.delikafadulden

KAÇ MAKİNA ÇAMAŞIR ASTIN .BİRİKTİRİP BİRİKTİRİP SONRA MI ASIYOSUN NAPIYOSUN ANLAMADIM YANİ NE BU AĞIRKANLILIK YA.....O KADAR ARKANDAN HAMARAT DEMİŞTİM BİDE.kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkisdelikafadulden:dance::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ewt cosmocum bundan sonra iş eşime düştü napalımm ama bizde ewlendiğimizde bebek istiyoruz diye hiç korunmadık şans işi bu yaa gerçekten anlayamıyorum allahım isteyenler geç nasip ediyor istemeyenlerde hemen veriyor benim oğlum 5. ay bitmişti 6 .ay hamile olduğumu öğrendik bu arada büyüklerimiz hep şey derler kızlar afedersiniz özür dilerim bu sözüm için ama düşüğün kıçı içerdedir derler onun için düşük yapan arkadaşlar sakın ümitsizliğe kapılmayın heran hepinizden hbr bekliyor olucaz

bende sandım ki 6-7 yaş var aramızda topu topu 3 yaşçıkmış be....sanki sen nine oldun

hamaratlık kim ben kim canım ya zemuszemus hic sevmiyorum su ev işini :1no2:

hamaratlık kim ben kim canım ya zemuszemus hic sevmiyorum su ev işini :1no2:

çalışmıyorken inan bende hiç sevmiyordum ama çalışınca herşey dah derli toplu düzenli oluyor.özlüyorsun temizlik yapmayı.eşimin 11 de geldiği günler mesela ben cuma akşamından yapıyorum temizliğimi c.tesi pazare çıkıyorum pazar günümde kendime kalıyor ozaman yorulmuyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…