Kuzum takma desem bişey ifade etmeyecek bilirim ama en azından stresini hafifletcek bişeyler bulsan kendine, rahat olman için...
Bende biliyosun 10 ay sonra hamile kaldım şimdiden tekrar 10 ay daha beklermyim acaba korkusu sardısenağlama, Nasip kısmet napalım
Her iş olacağına varıyo sanırım. Kendimizi yıprattığımızla kalıyoruz:çok üzgünüm:
bende 2 ay önce spiralimi çıkarttırdım rahimde yara yapmış dedi dr hemen alalım dedi 10 nisanda aldırdım
DOĞRU CANIM YA.....NE DİEYYİM İÇİM VAR YA KIPIR KIPIR İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALIRIM DOKTORDAN.YUMURTALARIN GÜZEL DER ÇATLAMAK ÜZERE DER FALAN BUNLARI Bİ DUYSAM RAHATLIYCAM...hihoyyyt
inşallah kuzucuk yaşın okadar küçükki tıkır tıkır çalışıyodur sen hiç merak etme :teselli:
KISSSS KİTTY BİR GİTTİN PİR GİTTİN YANİ.ÇAMAŞIRLARI ASARKEN Bİ YANDAN DA ÜTÜ MÜ YAPIYORSUN ANLAMADIM.AMMA AĞIRSIN YA....kaydirigubbakcemile3
YA NERDE BU KİTTY YA....kaydirigubbakcemileŞİMDİ GELİCEM BAK YANINA...delikafadulden
ninik bu sıcakta ne ütüsü anammm yaaaaaaaaaaaaaa zaten sıcaktan zor astım camasırları -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ŞÜKÜR KAVUŞTURANA Bİ ARA ÇAMAŞIRLARIN KURUMASINI BEKLİYOR HERALDE ÇAMAŞIRLIĞIN BAŞINDA DİYE DÜŞÜNDÜM.delikafadulden
KAÇ MAKİNA ÇAMAŞIR ASTIN .BİRİKTİRİP BİRİKTİRİP SONRA MI ASIYOSUN NAPIYOSUN ANLAMADIM YANİ NE BU AĞIRKANLILIK YA.....O KADAR ARKANDAN HAMARAT DEMİŞTİM BİDE.kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkisdelikafadulden:dance::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
forever canım nereye gittin yaaa :çok üzgünüm:
hamaratlık kim ben kim canım ya zemuszemus hic sevmiyorum su ev işini :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?