arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

EWTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT severek evlendm 18 yaşında ewlendim 5 senelik ewliyiz 27 haziranda tam 5 sene doluyor 6dan gün alıcazz bide ewlenmeden öncesi var 4 sene :))) erken ama 9 senedir tanıyorum eşimi :))))

Forever cım eşin belki sana sürpriz yapmak istemiştir
Olamazmı yani
Hem yoksada belki Temmuzda Ninikle beraber olur senin bebiş devereliniortak

EWTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT severek evlendm 18 yaşında ewlendim 5 senelik ewliyiz 27 haziranda tam 5 sene doluyor 6dan gün alıcazz bide ewlenmeden öncesi var 4 sene :))) erken ama 9 senedir tanıyorum eşimi :))))

AY CANIM YA NE GÜZEL.SEVMESEN ZATEN KATLANAMAZDIN BU YAŞTA.SEVDİĞİ İÇİN İNSANLAR KATLANIYOR YA BİŞEYLERE.BENİM YİĞENİMİN DOĞUMGÜNÜNDE EVLENMİŞSİNİZ.86 LISIN O ZAMAN SEN DİMİ BENDE 84 LÜYÜM CANIM...a.s.

Forever cım eşin belki sana sürpriz yapmak istemiştir
Olamazmı yani
Hem yoksada belki Temmuzda Ninikle beraber olur senin bebiş devereliniortak

KIZ COSMO TAKTINIZ TEMMUZA YA BELİ ANACIM BU AY HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENCEM.YADA BAK TEMMUZ DİYORSUNUZ YA KENDİMİ ONA GÖRE HAZIRLIYORUM İSTEMESEMDE VALLA OLMASA ÇOK ÜZLÜCEM ....senağlama

ewt 86lıyım 4 gün sonra doğum günüm inşallah 2. bebişimde bana süpriz yapar çok güzel bi doğum günü hediyesi olur banaaaaaa

Oyyy oyyy alınırmış benim çıtırım
Kıyamam ben sana bebişimŞeniz
İnşallah bu ay bebişin olur kuzum:Saruboceq:
KIZ COSMO TAKTINIZ TEMMUZA YA BELİ ANACIM BU AY HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENCEM.YADA BAK TEMMUZ DİYORSUNUZ YA KENDİMİ ONA GÖRE HAZIRLIYORUM İSTEMESEMDE VALLA OLMASA ÇOK ÜZLÜCEM ....senağlama

ewt 86lıyım 4 gün sonra doğum günüm inşallah 2. bebişimde bana süpriz yapar çok güzel bi doğum günü hediyesi olur banaaaaaa

AY CİDDİ MİSİN BEŞ HAZİRAN YANİ CANIMMMM.İNŞALLAH YA NE GÜZEL Bİ DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ OLUR BU SANAopuyorumnanaktan...

oyyy oyyy alınırmış benim çıtırım
kıyamam ben sana bebişimşeniz
inşallah bu ay bebişin olur kuzum:saruboceq:

ya cosmo valla ben çok takıyorum bu bebek işini kafaya ya.bide hapı bıraktım ya acaba yumurtalar ne alemde ölücem meraktan ya.....akşam olmaz artık

ewt inşallahh o güzell hediyeyi sabırsızlıkla bekliyorum bakalım annesine öle bi hediye vermek istiyormu??cosmocum bu arada işinde güzelmiş cnm benimm allah çalışan herkese güç kuvvet sabır versin

KISSSS KıTTY BıR GıTTıN PıR GıTTıN YANı.ÇAMAŞIRLARI ASARKEN Bı YANDAN DA ÜTÜ MÜ YAPIYORSUN ANLAMADIM.AMMA AĞIRSIN YA....kaydirigubbakcemile3

Kuzum takma desem bişey ifade etmeyecek bilirim ama en azından stresini hafifletcek bişeyler bulsan kendine, rahat olman için...
Bende biliyosun 10 ay sonra hamile kaldım şimdiden tekrar 10 ay daha beklermyim acaba korkusu sardısenağlama, Nasip kısmet napalım
Her iş olacağına varıyo sanırım. Kendimizi yıprattığımızla kalıyoruz:çok üzgünüm:
ya cosmo valla ben çok takıyorum bu bebek işini kafaya ya.bide hapı bıraktım ya acaba yumurtalar ne alemde ölücem meraktan ya.....akşam olmaz artık

Sağol gülşahcım aminnn inş.
ınan senden çok istiyom o güzel haberi duymayı çok güzel bi sürpriz olur size
Rabbim hepimizin gönlüne göre verir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…