ewt cosmocum bundan sonra iş eşime düştü napalımm ama bizde ewlendiğimizde bebek istiyoruz diye hiç korunmadık şans işi bu yaa gerçekten anlayamıyorum allahım isteyenler geç nasip ediyor istemeyenlerde hemen veriyor benim oğlum 5. ay bitmişti 6 .ay hamile olduğumu öğrendik bu arada büyüklerimiz hep şey derler kızlar afedersiniz özür dilerim bu sözüm için ama düşüğün kıçı içerdedir derler onun için düşük yapan arkadaşlar sakın ümitsizliğe kapılmayın heran hepinizden hbr bekliyor olucaz
ben erken davranmışım ::)) bizde 2 aydır istiyoruz bebiş bakalım ne olucak memnun oldum bu aradakaydirigubbakcemile5:CüvCüv:a.s.
ninikcim kamyon arkası yazısı gibi not yazıyormusdelikafadulden Kıskanma Ne Olur Calıs Seninde Olur :roflol:sırnaşık şey
Yaş 33/Meslek:Kafa Tamircisi-Resmi Bir Kurumda Çalışırım/ Şehir:Antalya / 4 aylık evliyim :)))))
Ayyy sen böyle dedin ya Gülşahcım korkumun yerini sevinç aldı
Bu sitede okudum düşük bölümünü
Hemen akabinde hamile olan bi sürü kişi var
İnş. benmde öle olur :Saruboceq:
Yaş 33/Meslek:Kafa Tamircisi-Resmi Bir Kurumda Çalışırım/ Şehir:Antalya / 4 aylık evliyim :)))))
aman daha 4 aylık evliymiş maşallah canım
:CüvCüv:gerçekten ölee cosmocum hiç sıkkma canını birde bakıyırmuşuz temmuzda senin hbrinide alıyormuuşşuzzz inşallaaaaaaaahhhh hihoyyyt
Yaş 29
Doğma büyüme İstanbulluyum
Eşimin okulu dolayısıyla 2 aydır Şanlıurfadayım
İsmim de Deniz
İş mülakatı gibi oldu hekaydirigubbakcemile3
:Saruboceq: tatlım nasılsın bugun kanaman devam edıyo mu
İnş. da Niye Temmuz yawkafamçokkarıştı
Ninike derken kafamçokkarıştı
Eşin öğrencimi cnm?
Ayy Kittyyyyy yetiş imdaatttttttt:1shok:
Temmuz diyolar amanınnnnnn:bbo:
İnş. da Niye Temmuz yawkafamçokkarıştı
Ninike derken kafamçokkarıştı
Ayy Kittyyyyy yetiş imdaatttttttt:1shok:
Temmuz diyolar amanınnnnnn:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?