Her seferinde sabah yapayım diye karar veriyorum ama dayanamayıp akşam yapıyorum :)
Birde bende senin gibi çok su içenlerdenim :)
En iyisi iki test alayım birini bugün iş çıkışı yapayım diğerinide yarın sabah yapayım :)
ozman eve gidince yapcaksan canım suandan itibaren fazla sıvı tüketme ve çişini tut
Ay Tuğbişim kıskanmayın siz nasıl bebiş iyi inşallah
Tubicim sohbet odasına gitmeyinnnnnnnnnn ben gelememmmmmmmmm işyerinden açılmıyorrrrrr
Kittycim işyerinden saat 7 de çıkacağım bu Antalyanın sıcağında o kadar çok sıvı tüketiyoruz ki wc ye gitmemek imkansız ,birde tutarsam eve gitmeden yolda şırrrrrrrrrrrrrrr:roflol:
cosmocum nasıl olsun bol bol yatioruz...
karpuz da yata yata büyürmüş ya o misal :roflol:
karpuz dedim de :1shok: karpuz mu yesek ne?? cokacimcoook
bende bi gariplik var. diğer hamileliklerim de de, bebüş karnıma düştüğü an onu yiyim bunu yiyim başlar bende. kötü bişey zannumca kafamçokkarıştı
inşallah sende en kısa zamanda bunları yaşamaya başlarsın kuşumm
Tubicim sohbet odasına gitmeyinnnnnnnnnn ben gelememmmmmmmmm işyerinden açılmıyorrrrrr
Kittycim işyerinden saat 7 de çıkacağım bu Antalyanın sıcağında o kadar çok sıvı tüketiyoruz ki wc ye gitmemek imkansız ,birde tutarsam eve gitmeden yolda şırrrrrrrrrrrrrrr:roflol:
wallla canım bende aynı dertteyim ne olacak bizim bu halimiz su içmeden wc ye gitmeden duramıyorum:roflol::roflol: ozman biz kan testinde ögenecegiz ancak :roflol:
ay kızlar ya yarın yada çarşamba adet günüm
çok heyecanlıyım acaba bebişim geldimi?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?