arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Kısçeler ben kaçanzi
Evde herifi bilgisayar başından kaçırtabilrsem giricemkaydirigubbakcemile
Giremezsem yarına görüşürüz inş.
hepinize kamyon dolusuopuyorumnanaktan

ben içmiyorum. birkaç haftadır sigara kokusu aldıgım an öğürüyorum diye eşim bıraktı hihoyyyt
ayrıca şunu söyliym cosmo cum...
annem sigara kullanıyor. ve bize hamileliği boyunca da kullanmış. o yüzden biz 3 kardeşin hepsinde saman nezlesi var. bahar nezlesi yani... sigaradan dolayı olmuş :çok üzgünüm:
her yıl bahar aylarında acayip hastalanırız.
bence hamile kalmadan bırak kuşum he mi Şeniz

bende içiyordum ama eşim 2. bebek için 9 ay önce bıraktırdı ve aynı zamanda kendiside bıraktı bize bi faydası yok bırakalım ki bebeğimize zararı olmasın dedik çünkü bartuşumuzda ikşmizde içmiyorduk sende bırk denizcim bence ii akşamlar

kızlaaar bende gidiyorum. çok oturdum sandalye tepesinde. biraz uzanayım. öpüyorum sizi minik kuşlarııımmmm by by

[sıze="2"][color="ındigo"]canlarım daha biyere gitmedim patron geldi kapattım ama birazdan çıkıcam canlarım yarın sabah haberleri veririm.dua edin bana lütfen.

Hadi allaha emanet olun
iyi akşamlar.....[/color][/sıze]

canlarım daha biyere gitmedim patron geldi kapattım ama birazdan çıkıcam canlarım yarın sabah haberleri veririm.dua edin bana lütfen.

Hadi allaha emanet olun
iyi akşamlar

Ninik güle güle cnm,güzel haberlerini bekliyoruz.

Kızlar bende çıkıyorum,akşam burada olacak olanlarla görüşürüz

içimde hiç art niyet yok, ben böyleyim

günah çıkarmak amacım, değil söyleyim

ben ne mi yaptım Allah'ım?

K.K’ ının içine düştüm kaldım

Hoca Nasrettin gibi

göbişlere maya çaldım...

ya tutarsa, ya tutarsa?

ya tutar da bebişler el verirse?

ya tutarsa, ya tutarsa?

ya tutar da bir melek denk gelirse?

kızlar sizi mutluetmek icin birseyler hazırlarken hepiniz gitmişsiniz yaw :sm_confused:neyse umarım begenirsiniz made in Kedi:roflol:

süpper olmuş yaaa:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…