arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

ay kızlar ya yarın yada çarşamba adet günüm
çok heyecanlıyım acaba bebişim geldimi?????
inşallah gelmiştir melegin canım :Saruboceq::Saruboceq:

yok canım eger oda benim gibiyse icmemek gerekiyorsada sanki inadına icesim geliyor wc gitmemek gerekiyorsada illa gidesim geliyor sırnaşık şey:roflol:

:roflol::roflol::roflol: aman kızlar çok dikkatli su için ama ne yapıyım çok hoşuma gitti hala gülüyorum bugün baya ağladım ama şimdide çok güldüm inanın kii siz beni güldürdünüz allahda sizi güldürsün İNŞALLAHHHHHHH:Saruboceq::CüvCüv:

inşallahh gelmiştir cnm ii hbrlerini bekliyoruzz:CüvCüv::Saruboceq:

inşallah gelmiştir melegin canım :Saruboceq::Saruboceq:

yok canım eger oda benim gibiyse icmemek gerekiyorsada sanki inadına icesim geliyor wc gitmemek gerekiyorsada illa gidesim geliyor sırnaşık şey:roflol:

inşallah kızlar dua edin ya:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Evet Kitty bende onu düşünüyoım ama hiç gidiyom demedi bize
Belki işyerinden apar topar çıkmıştır
Zaten heycanlıydı, inş. ii haberle gelir
Bu arada bide NAgihandan hala ses yok:1shok:

İnşallah güzel yürekli arkadaşım inş.:Saruboceq:
Anlatsana ne hissediyosuna.s
Eşinin davranışları nasıl, gözleirnin içi parlıyodur orası kesin amaa.s
Anlat işte ne bilim

canım benim asıl sen güzel yüreklisin...
iyiki varsınız opuyorumnanaktan
benim hissettiklerim;
karşımda 'HOLLANDA İNEĞİMMM BENİMMM ' diye beni seven tuhaf bir koca -tatlicadiarzu-
ki ben bu adamı böyle görünce sinirden gülmeye başlıyorum. ben gülünce gelip karnımı tutuyor 'NEDEN ONU ZIPLATIYORSUN? YAZIK DEĞİLMİ BEBİŞİMİZE?' diyor. yasakkelime
kafayı yicem bunun yüzünden.gece bi uyandım ışık açık :bbo: saat sabaha karşı 4 felan
eşim açmış göbegimi pür dikkat kulagını dayamış dinliyor.
uyandıgımı belli etmeden 'ORADA NE DUYMAYI HEDEFLİYORSUN? :1closedeyes: '
dedim.utandı yattı geri kaydirigubbakcemile3
benden çok daha heyecanlı :)

ama bulantım ve kasık batmalarım beni geceleri çok rahatsız ediyor. inşallah birkaç güne kadar adet dönemi bitince geçer...

amin canım :Saruboceq: canım yanıma 1,5 lt su alıyorum gece uyumadan once sabah uyandıgımda dibini bulmus oluyorum:roflol: allahtan içki icmiyorum birde icsem dusunun halimi:roflol::roflol:

Ayyyy kıyamam enişteme ya, ne kadar mutlusnuzdur kimbilir
Yüce mevlam bozmasın muhabbetinizi neşenizi:Saruboceq:
Gece uyanıp karnını dinlemesi falan bunlar çok gzüel şeyler ayyyyyy maşşallah 41 kere
Allahım nazarlardan korusun seni ve sizin gibi herkesi inş.:Saruboceq:

Ayyyy çok hoşmuş eşin,ne denli heyecanlı olduğunu tahmin edebiliyorum.Benim kocişe benziyor senin eşinde cnm :)

inşallah kızlar dua edin ya:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

dualarım seninle canım:Saruboceq::Saruboceq:

Evet Kitty bende onu düşünüyoım ama hiç gidiyom demedi bize
Belki işyerinden apar topar çıkmıştır
Zaten heycanlıydı, inş. ii haberle gelir
Bu arada bide NAgihandan hala ses yok:1shok:

evet canım nagişten ses seda yok :sm_confused:inşallah kötü bir sey yoktur :Saruboceq:merakediyorum onu :çok üzgünüm:

ninik hanıma gelince doktora gittiyse ancak yarın gelir bizd emeraktan ölürüz burda:sm_confused::çok üzgünüm: inşallah guzel haberler alır :Saruboceq:

inşallah rahatsızlıkların gecer canım yerimseniben eşinin olayıda cok hosuma gitti :roflol: allah saglıkla kucagııza almayı nasip etsin canım :Saruboceq:

Son düzenleme:

sagol canım
ALLAH RAZI OLSUNNNNNN
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aaamiiinnnnn kitty cim...
hatırlıyormusun cuma günü bir yazı koymuştun buraya?
3 kişinin ettiği dua kabul olur diye...
onu herkeze söylüyorum. bana bol bol dua edin diyorum...
çok hoşuma gitti ya :)
tekrar teşekkür ederim...

evet canım hatırlıyorum ben sana ve burdaki herkese duaediyorum canım olmayanlara guzel allahım bebiş versin hamile olanları ve onların bebişlerinide korusun diye :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…