kızlar sizi mutluetmek icin birseyler hazırlarken hepiniz gitmişsiniz yaw :sm_confused:neyse umarım begenirsiniz made in Kedi:roflol:
içimde hiç art niyet yok, ben böyleyim
günah çıkarmak amacım, değil söyleyim
ben ne mi yaptım Allah'ım?
K.K’ ının içine düştüm kaldım
Hoca Nasrettin gibi
göbişlere maya çaldım...
ya tutarsa, ya tutarsa?
ya tutar da bebişler el verirse?
ya tutarsa, ya tutarsa?
ya tutar da bir melek denk gelirse?
çok gusel olmuşlar ellerıne sağlık canım
kızlar bende kaçıyorum eşim nöbetten gelmişti uyuyor kaldırıyım masamıda hazırlıyım kendinize çookk ii bakın öptüm herkesii
begendigine sevindim canımopuyorumnanaktan inşallah herkesin göbişinde birer melegi olur :Saruboceq:
kızlar bende 7 aydır denıyordum olmuyordu ama bu sitede acı elma ( adaçayı yağı) diye bişey duydum ve onu uyguladım ve hamile kaldım..bence bişey kaybetmezsiniz bir deneyin derim..
burcum begendigine sevindim canım :)
kızlar bende kaçıyorum eşim nöbetten gelmişti uyuyor kaldırıyım masamıda hazırlıyım kendinize çookk ii bakın öptüm herkesii
arkadaşlar bişey sorucam yeni hamile olduğunu öğrenenler belki daha iyi tahmin yürütebilir.benim adetim5 haziran.dünden beri hafiften kasıklarımda ara ara sancı geliyo gidiyor..bugün daha fazla sancı vuruyor ve yumurtamın olduğu tarafta sanki içimde bişey titreşiyor gibi.gögüslerim fazlasıyla acıyor zaten.sizde ne olabilir mümkünmü ha bide yumurta olan tarafımdaki bacağım ağıyor bugünden beri kasıklarımdan aşağıya doğru arıyor bide.
çook beğendim,banada bi melek kondurursun inş.ilerde
Kittyyyyyyy test yaptım yine negatif çıktı
Sinirden aldım önüme nutella kavanozunu kaşıkla yiye yiye yaRIYA GETİRDİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?