arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

kızlar sizi mutluetmek icin birseyler hazırlarken hepiniz gitmişsiniz yaw :sm_confused:neyse umarım begenirsiniz made in Kedi:roflol:

ellerine sağlık cnm ben çok beğendim allahım hepinize nasip etsin inşallah güzel güzel bebişler helede o göbişdeki ayak bitiriyor beni bartuşda çok hareketliydi karnımda hiç rahat durmuyordu inşallah hepiniz yaşayın bu anları çok güzel bir duyguu ben çok özledim o anlarııı helede son zamanlar sancı çıkıcam artık diyen o tekmeler çok güzel duygular hadi kızllarr sizden ii hbrlerinizi bekliyorummmmmmmmm............:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

amin canım inşallah isteyen herkes yasar o duyguları :Saruboceq: begendiginize sevindim kızlar opuyorumnanaktan

çok gusel olmuşlar ellerıne sağlık canım

kızlar bende kaçıyorum eşim nöbetten gelmişti uyuyor kaldırıyım masamıda hazırlıyım kendinize çookk ii bakın öptüm herkesii

arkadaşlar bişey sorucam yeni hamile olduğunu öğrenenler belki daha iyi tahmin yürütebilir.benim adetim5 haziran.dünden beri hafiften kasıklarımda ara ara sancı geliyo gidiyor..bugün daha fazla sancı vuruyor ve yumurtamın olduğu tarafta sanki içimde bişey titreşiyor gibi.gögüslerim fazlasıyla acıyor zaten.sizde ne olabilir mümkünmü ha bide yumurta olan tarafımdaki bacağım ağıyor bugünden beri kasıklarımdan aşağıya doğru arıyor bide.

kızlar bende 7 aydır denıyordum olmuyordu ama bu sitede acı elma ( adaçayı yağı) diye bişey duydum ve onu uyguladım ve hamile kaldım..bence bişey kaybetmezsiniz bir deneyin derim..

hayırlı olsun canım ben ve komşum( bebek istiyoruz derdimiz ortak) adaçayı yağını deniyoruz sen kaç gün nasıl kulandın yazarsan sevinirim

forevercım benimkide birazdan gelir bende kacıyorum yemek hazırlayayım cokacimcoook
inşallah kocisin sana supriz yapmak icin yalan söylemiştir:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar bende kaçıyorum eşim nöbetten gelmişti uyuyor kaldırıyım masamıda hazırlıyım kendinize çookk ii bakın öptüm herkesii

tamam canım sende kendine iyi bak :1hug:kolay gelsin sanaopuyorumnanaktan

inşallah canım bebişinin belirtisidir bunlar:Saruboceq:

çook beğendim,banada bi melek kondurursun inş.ilerde

inşallah canım :Saruboceq:

güle güle canımopuyorumnanaktan sende kendine iyi bak öptum opuyorumnanaktan

Kittyyyyyyy test yaptım yine negatif çıktı

Sinirden aldım önüme nutella kavanozunu kaşıkla yiye yiye yaRIYA GETıRDıM

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…