kittycat lekelenme konusunda bi bilgin varmı canım
slm cosmo nası gidiyo hamilelik
İMPLANTASYON (YERLEŞME) KANAMASI
İmplantasyon kanamaları beklenen adet tarihi ile hemen hemen aynı günlerde gerçekleştiğinden adet görmeyle karıştırılabilmektedir. Fallop tüpü içerisinde karşılan sperm ve yumurta birleşerek çoğalmaya ve endometrium (rahim iç tabakası) içine doğru hızla ilerlemeye başlar. Çeşitli aşamalardan geçerek blastosist aşamasına gelen bebek rahim duvarı içerisinde en uygun gördüğü yere yerleşir ve çoğalmaya devam eder. Blastosistin rahim duvarına yerleşirken kılcal damarlara denk gelmesi implantasyon kanamasına neden olur. Genellikle açık pembe veya kahverengi olur ve ne kadar devam edeceği kadından kadına farklılık gösterir.
Bazı kadınlar implantasyon kanamasını hamilelik lekelenmesi olarak adlandırsalar da bu ikisi aynı şey değildir. Hamileliğin başlarında lekelenmeler çeşitli nedenlerden dolayı olabilir ve her kanama mutlaka implantasyon kanaması değildir.
canım cosmo melegini kaybetti :çok üzgünüm:
slm kızlar ben geldimkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktana.s.
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz :1hug:a.s.
ninikim cokmu özledin beni canımın iciopuyorumnanaktan:1hug: kayınvalidem geldi onun icin acil cıkıs yapmak zorunda kaldım:roflol:yeni gitti bende hemen geldim :1hug:
beyazgelincikten haber varmı kızlar dun gece lekelenmesi olmustu onu cok merakediyorum :çok üzgünüm: inşallah hersey yolundadır :Saruboceq::Saruboceq:
birde nagişimden hala haber yok dimi :sm_confusednuda cok merakediyorum :çok üzgünüm:
CANIM NE ŞANSLIYIZ BİZ YA BİZİMKİLERDE BİRAZDAN GELİCEKLER YAZLIKTAYDILAR KAYINPEDERİM ÇOK ÖZLEMİŞTİR BENİ lülülülülülü
ALLAH BİLİYOR YA HİÇ GÖRMEK İSTEMİYORUM İNŞALLAH AKŞAM YİNE KAVGA ETMEMİZE SEBEP OLUCAK BİŞEY OLMAZ.SABAH ÇALIŞMAMIZ LAZIM
BANDE ÖYLE DOMUZUM Kİ SİNİR OLDUM MU İŞ BİTER YANİ BENDE .ALLAHIM İNŞALLAH BU AKŞAMDA BİŞEY YAPMAZ ŞU KAYINPEDERİM YA:Saruboceq:
HI BAK ONU SÖYLEMEYİ UNUTTUN SANA ZATEN SABAHIN YEDİSİNDE KALKIYORDUM BUGÜN HOCA ALLAHU EKBER DER DEMEZ KALKICAZ HERALDE YA .NE UYUZ Bİ İŞTİR BU BE SABAH SABAH UYKUNUN EN TATLI YERİNDE ÖFF.İNŞALLAH UYUYAKALMAYIZ.BİZDEKİDE SANŞ YANİ SABAHIM ALTISINDA36 SAAT DOLUYOR...:1rolleyes:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
HADİ BEN KAÇTIM AKŞAM ARA ARA AÇARIM FIRSAT BULURSAM..AAA AÇAMAM DİZİM VAR BU AKŞAM SABAHA GÖRÜŞÜRÜZ ARTIKIN KIZLAR.ÖPTÜM.opuyorumnanaktan
slm ktty,ben hala regl olmadım ve dün kanda baktırdım 0,1 çıktı ama dünde bugünde gelen giden yok .buay da çok umutluydum çıkmayınca çok üzüldüm.hayırlısı bakalım bekliyorum..............hala mayıs ta kayıtlımıyım.htemmua yaz istersen beni
slmmmmmmmmmmm
benimde cok günüm kalmadi saniyorum hesaplamasini yapmiyorum ben keske yapsaydim simdi emin olurdum ama saniorum hafta sonu gelmedi gerekiyor insallah gelmez.bende bugün test aldircam yapmak icin korkuyorum ya degilsem üzülürüm..mide bulantim cok bütün gün ara ara midem kalkiyo geliyo:)sancim var gögüslerim sizliyo..yani durum bu bakicaz artik
gelecek baska zmanmı bulmamsılar yaw Çok üzgünüm çoook tam gununu bulmuslarklava: neyse canım takma sabah calıs inşallah temmuzda gelir melegin :Saruboceq:
gelen giden olmamıs canım bence bekle erken olabilir :1hug:
hosgeldin canım:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?