Kittycat adet düzensizliği için doktora gittinmi?
kızlar beni de ekleyin listeye benimki de 9 haziran ama çatlatma iğnesi oldum o belki geciktirir 13 hazirana filan kayabilir ama siz yazın 9u diye değişirse bi 5 gün daha sayarımkaydirigubbakcemile3
kızlar beni de ekleyin listeye benimki de 9 haziran ama çatlatma iğnesi oldum o belki geciktirir 13 hazirana filan kayabilir ama siz yazın 9u diye değişirse bi 5 gün daha sayarımkaydirigubbakcemile3
yok canım ya doktor fobim var benimbenimkifazla duzensiz degildi sadece bu ikinci defa böyle geciyor gunumu sen gittinmi canım?
Ya gerçektenmi üzüldüm doktor fobin olmasına, bir arkadaşın ile beraber gittin, samimi olduğun biri olsun, o muayene olurken yanında dur, korkucak hiçbirşey olmıyacağını göreceksin belki o zaman fobinden kurtulursun.
Ben çok gittim sayısını bile hatırlamıyorum. İlk adet olduğumdan beri çok düzensiz adetim. Tahlil üstüne tahlil istediler hepsini yaptırdım herşeyim normal. Düzene girmesi için 6 ay doğum kontrol hapı kullandım, 2 ay önce bıraktım. En sonunda genetik dedi doktorlar, son gittiğim doktor 6 ay dene olmazsa dışardan müdahale ederiz dedi, heralde yumurta takibi yapıp çatlatıcak, daha bu ilk ayımız bakalım neler olucak, ne zaman gelicek bizim bebiş.
eşimle gidecegim canım 2 yıldır bebek olmadıgına göre var bir ters durum
inşallah cok bekletmeden ucarak gelir melegin canım:Saruboceq::Saruboceq:
eşimle gidecegim canım 2 yıldır bebek olmadıgına göre var bir ters durum
inşallah cok bekletmeden ucarak gelir melegin canım:Saruboceq::Saruboceq:
mafoldumben
YAPMA BE KARAR VERDİN YANİ SONUNDA.ALLAHIMMMMMMMM BU Bİ MÜCİZE....
AĞLATICAKSIN BENİ YAPMA BÖYLE.....mafoldumben:roflol::roflol::roflol:
bu daha bir dusunce canım yaw dur panik yapma :roflol::roflol:
oy oy aglarmısta kıyamam ben sana :1hugpuyorumnanaktan
bu daha bir dusunce canım yaw dur panik yapma :roflol::roflol:
oy oy aglarmısta kıyamam ben sana :1hugpuyorumnanaktan
VALLA ŞAŞIRMIŞTIM ZATEN NASIL BU KADAR ÇABUK İKNA ETTİLER DİYE BEN 1 AYDIR KONUŞUYORUM BENİ DİNLEMEDİ DEDİM KENDİ KENDİME...alkisalkisalkis
Bence düşüncede kalmasın hatta hemen bu hafta sonuna bir randevu al lütfen. En yakın arkadaşımda da doktor fobisi vardı, evlendiğinde zorla götürdüm onu doktora, gözünü korkutmak istemem ama arkadaşımda çikolata kisti çıktı ve hemen bir ay içinde ameliyat oldu. Çikolata kisti bir nevi kısırlık kistiymiş o zaman öğrendik sonraki 6 ay tedavi gördü ve sonrasında çocuk denemeye başladı 3. ayında hamile kaldı şimdi dünya tatlısı bir oğlu var. Umarım sende bu tarz bir sorun yoktur canım ama doktora gitmezsen eğer bir sorun varsada tedavi süreci ile daha çok zaman kaybedersin. Umarım hiçbir sorunun yoktur ama gitmeden bunu asla bilemezsin.
SLM ARKADAŞLAR a.s.
sevsinler sarırmıs :roflol: benim icin kolay birsey olsa zaten su yolu yapmıstım simdiye kadar hastaneyi ama olmuyor işte olmuyorrrrrrama yok anlamıyonki beni senağlama gel beraber gidek kız olurmu :roflol::roflol:
SANA DEDİM YA ZATEN SONUNDA ORAYA GETİRİCEN BENİ...kaydirigubbakcemile:mymeka:
[sıze="2"][color="ındigo"]merhaba canım hoşgeldin...a.s.[/color][/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?