arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

canlar ben çıkıcam birazdan..kk dan tanışıp çok samimi dost oldugum 3 tane arkadaşım işyerime gelicekler....üzerinize affiyet dondurma alın gelirken didimm..dondurma yicesss......

tamam canım k.i.b opuyorumnanaktan

KK da bir cok kişiden duydum bunu bence bu kürler işe yarıyor canım opuyorumnanaktan

ayyy yaaa ne güzel ben cesaret edemiyorum en azından adetim geçsin ondan sonra yapıcam

saol canımmm bekliyecem 16 kadar beklemek istiyorum tabii dayanabilirsemm

dayanabilirsen en güzeli adet gününü beklemek.. ama ben hissetmiştim, çünkü son 2 gece kasık ağrımdan uyuyamamıştım ve son 1 hafta acayip bir ateş basması vardı...

dayanabilirsen en güzeli adet gününü beklemek.. ama ben hissetmiştim, çünkü son 2 gece kasık ağrımdan uyuyamamıştım ve son 1 hafta acayip bir ateş basması vardı...
bendede kasık ağrısı çok oluyor özelliklede sabahları ve çok afedersiniz (ilişki esnasında çok acıyor korkuyorum ) bu aralar hava çok sıcak diyemi banada ateşler basıyor hatta bugün bir arkadşaım dediki koluma dokunmuştu sen yanıyorsun felan dedii ama bilmiyorum yaa
sende gögüs ağrısı oldumu canımm beklemek ne zormuş yaaa

canım bekleyebilcek gibiysen hayatım bekle bencede...ama kaç gün var adetine?az varsa bekle direkt kan testi yaptır diğer testlerin doğruluğu garnti olmaya biliyor

canım bekleyebilcek gibiysen hayatım bekle bencede...ama kaç gün var adetine?az varsa bekle direkt kan testi yaptır diğer testlerin doğruluğu garnti olmaya biliyor
geçen ayın 12 adet oldum genelde geçikme olduğu için 14 diyorum ama kanda baktırmak ta istermiyorum çok zor burda devlet hastanesinde bakıyorlar sadece onunda bir sürü kuyruk bekliyorsun onun için istemiyorum en güzeli birazdaha beklemek

canım ben de göğüs ağrısı h,ç olmadı. sadece hastalanmama 4 -5 gün vardı çok az kahverengi bi akıntı geldi, ama en belirgin şey kasık ağrısıydı....

CANIM EN SON NE ZAMAN Bİ DOKTORA GÖRÜNDÜN HAYATIM.BAŞKA BİŞEY OLAMAZ DİMİ?YANİ Bİ RAHATSIZLIĞIN FALAN VAR MIYDI KADIN HASTALIKLARINDAN?:uhm:

sağlık ocağı falan yok mu canım ya ordada bakıyorlar...

cnm benim göğüsler hafif şiş sadece ağrı filan yok ama o herkeste olmuyor zaten yanlız griptenmi bilmiyorum sürekli ateş basıor banada.ve idrarım acayip kötü kokuyor.ağzımda sürekli metal tadı.ve cnm sürekli et yemek istiyor halbuki sevmemcokacimcoook

canım benim midem saglam degil onun icin bir cok seyi yiyip içemiyorum yoksa bende soganı denemek istiyordum

bende önceki hamileliğimden kist kalmıştı, 3 cm kadar, düşükten sonra ortaya çıkmıştı, o da adet düzensizliği yaptı, ocak 28 de düşük yapmıştım, şubat ta adet söktürücü kullandım ve 25 gün sonra adet görmüştüm, sonra 23 gün sonra yine adet gördüm, sonra 40 gün bişey yok, bende soğan suyu içmeye başladım, 4-5 gün sonra adet gördüm, 2 hafta içtim, sonrada incir küür yaptım... soğan içemeyebilrsin
zaten herkese gerekmiyo ama incir içebilirsin... tadı kötü değil, mideyede bi etkisi yok hem..

cnm benimde kürtajdan sonra kist oluştu bu arada tebrik ederim cnm bebişini aslında bana moral oldun biliyormusun ben bu bebişimide kaybedicem diye çok korkuyorum nasıl atıcam üstümden bilmiyorum.inciri bu ay ben yedim suyunu içmedim ama faydası oldu walla üşenmeyin yiyin arkadaşlar ya:CüvCüv:

melegin icin üzüldüm canım :çok üzgünüm: evet inciri deneyeyim ben en iyisi :1hug:

canım ben de göğüs ağrısı h,ç olmadı. sadece hastalanmama 4 -5 gün vardı çok az kahverengi bi akıntı geldi, ama en belirgin şey kasık ağrısıydı....
oo buk bu içime dahada çok umut oldu çünki gögüslerim ağrımıyor diye hamile değilim diye düşünüyordum hepp çok saoll

CANIM EN SON NE ZAMAN Bİ DOKTORA GÖRÜNDÜN HAYATIM.BAŞKA BİŞEY OLAMAZ DİMİ?YANİ Bİ RAHATSIZLIĞIN FALAN VAR MIYDI KADIN HASTALIKLARINDAN?:uhm:
canım pko hastasıyım geçen ay çatlatma iğnesi vurulduım 3 tane yumurtam vardı ama olmadı bu ayda klomen kullandım ama iğne vurulmadım çünki işe yeni başladığım için dr gidemedimmm
sağlık ocağı falan yok mu canım ya ordada bakıyorlar...
var canımda idrarda bakıyorular kanda bakmıyorlar malesef onun için evde yapmakla sağlık ocağındakinin bir farkı kalmıyor
aynı şeyler bendede var yaaa ben kırkyıl düşünsem aklıma gelmiyecek bir sebzeyi cnaım çekiyor ve dahada çıkmadı bugün pazarda bakıcam tekrar çıktımı diyeee ayyy kız inşallah hamileyizdir gerçi sen ikinci cizgiyi silikte olsa görmüşsün bence sen kesin hamilesin canımmm

aynı korku bende de var canım.... hep te olacak ... çok acı bi tecrübe yaşadım çünkü, inşallah olmaz bi daha... benim midem çok hassastır, en ufak bi şeyde çıkarırım, ama bi şekilde soğan suyunu sabah akşam içtim, nefes almadan içtim ve ardından ağzıma taze nane alıyordum, o şekilde 15 gün sabah akşama aç karnına yedim, ve inan 1 hafta sonra sanki içimden yumrta akı gibi bişey boşaldı, gözlerime inanamadım... sonrada incir yapmaya başladım... ve çalışan biriyim ama bebişim için zahmete katlanıcaz artık....

cnm seninde günün geçmiş ama hamile olma ihtimalin yüksek neymiş kız o sebze:)burda varsa yolluyayım sana:)ben dayanamayıp gidip kan testimi yaptırsam yarın acaba ya.gün geçmeden ultrasyondada gözükmez.önceden öğrenmek iyi bişeymi kötümü anlamadım.

canım pko hastasıyım geçen ay çatlatma iğnesi vurulduım 3 tane yumurtam vardı ama olmadı bu ayda klomen kullandım ama iğne vurulmadım çünki işe yeni başladığım için dr gidemedimmm

CANIM BU BENDE KLOMAN KULLANDIM VE Bİ GEBE BELİRTİLERİ YAŞADIM O KASIK AĞRILARINI SANA ANLATAMAM BAŞ DÖNMESİ AYNI ŞEKİLDE DENGEMİ BOZUCAK KADAR...GÖĞÜSLERİM ŞİTİ UÇLARI FALAN BÜYÜDÜ VE RENGİ KOYULAŞTI....AMA ŞU ANDA BİŞEY YOK İĞNENİN VE KLOMENİN ETKİLERİ BUNLAR...TABİ SENİNKİ HAMİLELİK TE OLABİLİR DE CANIMBENİMKİ ÇYLE OLMADI AMA HATTA Bİ HAVAYA GİRDİM GÖĞÜSLERİM KOYULAŞNCA...FOS TABİ YUMURTA ÇATLADI NORMALE DÖNDÜ....İNŞALLAH EBİŞ GELİYORDUR CANIM...:Saruboceq:

öyle cnm walla zahmetsiz rahmet olmuyor.içime güzel şeyler doğuyor inşallah bu sefer herşeyy güzel olucak öyle motive ediyorum bende kendimi.kötü şeyleri üstüme çekmemeye çalışıyorum.

Değerli hocam Allah sizden bin kere razı olsun. Bende polikistikover vardı ve hamile kalamıyordum, doktorum gebelik için tedavi olmam gerektiğini söylemişti, ancak ben doğal yollardan olmasını istiyordum. Annemin ve arkadışımın ısrarı ile sizin soğan kürünüzü uyguladım nisan ayında 15 gün uyguladım ve geciken adetimi getirdi ve aynı zamanda eşimde keçiboynuzu kürü uyguladı, ve daha sonra adet görmedim doktora gittim kan testi yapıldı şuan 6 haftalık hamileyim inşalllah. Allah tüm isteyenlere nasip etsin...
e.s - 05.06.2009 11:47
merhabalar hocam Allah sizden razı olsun. benim basit yumurtalık kistim vardı 3cm lik. ne ilaçlar içtim hiçbiri fayda etmedi adetlerim gelmiyordu. sizin soğan suyu ve kürünüzü uyguladım. 15 gün sonra adet oldum tabi bu arada doc.da gittim.15 gün olmadan bile kistim gitmişti. daha sonra 10 gün sonra falan incir suyu kürünüzü yaptım ben incire başlarken eşime de keci boynuzu kürünü uyguladım. Allah'ın izni ile şuan hamileyim.herkesin denemesini tavsiye ederim, gercekten faydası var.
ayşe yılmaz - 03.06.2009 17:01
sayın hocam önce CENABI ALLAH'IN sonra da sizin yardımınızla keçiboynuzu kürünü eşim uyguladıktan 2 ay sonra hamile kaldım şu an 3 aylık hamileyim 8 yaşında bir de kızım var ancak son 3 yıl boyunca tüp bebek hariç her türlü tedavi yolunu denediğim halda gebelik bir türlü oluşmamıştı eşimin sperm sayısı iyiydi ancak morfolojide bir bozuklulk vardı bu kürü çocuğu olmayan kişilere öneriyorum doktor çareleri bittiyse bir de bunu deneyin ben arkadaşlarıma da önerdim hocam kendim öğretmenim sizi ilk defa bir tv programında tanıdım yaptığınız çalışmalar ve özellikle de bunları yaparken ki ALLAH'a olan inancınız beni çok etkiledisize çalışmalarınızda başarılar şifa arayan insanlara da ALLAH'tan sağlık diliyor
ö.g. - 01.06.2009 12:04
sevgili hocam,soğan kürünüz ve incir kürünüzü uyguladım ve hamileyim.Minnettarlığımı kelimelerle ifade etmem mümkün değil.cok teşekkür ediyorum.tüm dualarım sizinle....
kezban dedeli - 25.05.2009 13:49
merhaba hocam.biz 1 yıldır çocuk istiyoduk ama olmadı.bende çikolata kisti vardı tam tedaviye başlayacakken tesadüfen internette sizin soğan kürünüzü okudum. sadece 15 günlük kürde önce Rabbimin izni sonra sizin kürleriniz sayesinde hamile kaldım. şu an iki aylık hamileyim. Allah sizden razı olsun.
elif kabadayı - 22.05.2009 10:03
hocam Allah sizden bir değil bin kere razı olsun bende pco vardı hem hormonlarımda hem de yumurtalıklarımda bir sürü kist. doktorum asla geçmez dedi soğan kürünüzü uyguladım şuanda bütün hormonlarım düzene girdi kistlerimde tamamen kayboldu doktorum bile sasırdı Allah size saglık versin sizde bizlere yeni kürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…