canlar ben çıkıcam birazdan..kk dan tanışıp çok samimi dost oldugum 3 tane arkadaşım işyerime gelicekler....üzerinize affiyet dondurma alın gelirken didimm..dondurma yicesss......
arkadaşlar ben hamile kaldığım ay soğan ve incir kürünü, eşime de keçiboynuzu kürünü yapmıştım...
işe yaradımı bilmem ama ....
sizlerde deneyin bence...:1hug:
belki de işe gerçekten yarıyordur... sonuçta hiç br yan etkisi yok..
demekten bişey çıkmaz...sositososito
ayyy yaaa ne güzel ben cesaret edemiyorum en azından adetim geçsin ondan sonra yapıcam
saol canımmm bekliyecem 16 kadar beklemek istiyorum tabii dayanabilirsemm
bendede kasık ağrısı çok oluyor özelliklede sabahları ve çok afedersiniz (ilişki esnasında çok acıyor korkuyorum ) bu aralar hava çok sıcak diyemi banada ateşler basıyor hatta bugün bir arkadşaım dediki koluma dokunmuştu sen yanıyorsun felan dedii ama bilmiyorum yaadayanabilirsen en güzeli adet gününü beklemek.. ama ben hissetmiştim, çünkü son 2 gece kasık ağrımdan uyuyamamıştım ve son 1 hafta acayip bir ateş basması vardı...
aryaa sende göslerle ilğili bir şikayet varmı benim göslerde hiç bir değişiklik yok oda beni terettüde sokuyor kiminle konuşsam göslerim çok şiş acıyor batıyor felan diyor ama bende öuyle birşey yok acaba ben gerçekten üşüttüm mü yaaa
kitty cim, gerçekten inanıyorum,işe yarıyor....
denesene canım sende ya....
bi şey kaybetmezsin...
geçen ayın 12 adet oldum genelde geçikme olduğu için 14 diyorum ama kanda baktırmak ta istermiyorum çok zor burda devlet hastanesinde bakıyorlar sadece onunda bir sürü kuyruk bekliyorsun onun için istemiyorum en güzeli birazdaha beklemekcanım bekleyebilcek gibiysen hayatım bekle bencede...ama kaç gün var adetine?az varsa bekle direkt kan testi yaptır diğer testlerin doğruluğu garnti olmaya biliyor
bendede kasık ağrısı çok oluyor özelliklede sabahları ve çok afedersiniz (ilişki esnasında çok acıyor korkuyorum ) bu aralar hava çok sıcak diyemi banada ateşler basıyor hatta bugün bir arkadşaım dediki koluma dokunmuştu sen yanıyorsun felan dedii ama bilmiyorum yaa
sende gögüs ağrısı oldumu canımm beklemek ne zormuş yaaa
bendede kasık ağrısı çok oluyor özelliklede sabahları ve çok afedersiniz (ilişki esnasında çok acıyor korkuyorum ) bu aralar hava çok sıcak diyemi banada ateşler basıyor hatta bugün bir arkadşaım dediki koluma dokunmuştu sen yanıyorsun felan dedii ama bilmiyorum yaa
sende gögüs ağrısı oldumu canımm beklemek ne zormuş yaaa
geçen ayın 12 adet oldum genelde geçikme olduğu için 14 diyorum ama kanda baktırmak ta istermiyorum çok zor burda devlet hastanesinde bakıyorlar sadece onunda bir sürü kuyruk bekliyorsun onun için istemiyorum en güzeli birazdaha beklemek
aryaa sende göslerle ilğili bir şikayet varmı benim göslerde hiç bir değişiklik yok oda beni terettüde sokuyor kiminle konuşsam göslerim çok şiş acıyor batıyor felan diyor ama bende öuyle birşey yok acaba ben gerçekten üşüttüm mü yaaa
canım benim midem saglam degil onun icin bir cok seyi yiyip içemiyorum yoksa bende soganı denemek istiyordum
bende önceki hamileliğimden kist kalmıştı, 3 cm kadar, düşükten sonra ortaya çıkmıştı, o da adet düzensizliği yaptı, ocak 28 de düşük yapmıştım, şubat ta adet söktürücü kullandım ve 25 gün sonra adet görmüştüm, sonra 23 gün sonra yine adet gördüm, sonra 40 gün bişey yok, bende soğan suyu içmeye başladım, 4-5 gün sonra adet gördüm, 2 hafta içtim, sonrada incir küür yaptım... soğan içemeyebilrsin
zaten herkese gerekmiyo ama incir içebilirsin... tadı kötü değil, mideyede bi etkisi yok hem..
bende önceki hamileliğimden kist kalmıştı, 3 cm kadar, düşükten sonra ortaya çıkmıştı, o da adet düzensizliği yaptı, ocak 28 de düşük yapmıştım, şubat ta adet söktürücü kullandım ve 25 gün sonra adet görmüştüm, sonra 23 gün sonra yine adet gördüm, sonra 40 gün bişey yok, bende soğan suyu içmeye başladım, 4-5 gün sonra adet gördüm, 2 hafta içtim, sonrada incir küür yaptım... soğan içemeyebilrsin
zaten herkese gerekmiyo ama incir içebilirsin... tadı kötü değil, mideyede bi etkisi yok hem..
oo buk bu içime dahada çok umut oldu çünki gögüslerim ağrımıyor diye hamile değilim diye düşünüyordum hepp çok saollcanım ben de göğüs ağrısı h,ç olmadı. sadece hastalanmama 4 -5 gün vardı çok az kahverengi bi akıntı geldi, ama en belirgin şey kasık ağrısıydı....
canım pko hastasıyım geçen ay çatlatma iğnesi vurulduım 3 tane yumurtam vardı ama olmadı bu ayda klomen kullandım ama iğne vurulmadım çünki işe yeni başladığım için dr gidemedimmmCANIM EN SON NE ZAMAN Bİ DOKTORA GÖRÜNDÜN HAYATIM.BAŞKA BİŞEY OLAMAZ DİMİ?YANİ Bİ RAHATSIZLIĞIN FALAN VAR MIYDI KADIN HASTALIKLARINDAN?:uhm:
var canımda idrarda bakıyorular kanda bakmıyorlar malesef onun için evde yapmakla sağlık ocağındakinin bir farkı kalmıyorsağlık ocağı falan yok mu canım ya ordada bakıyorlar...
aynı şeyler bendede var yaaa ben kırkyıl düşünsem aklıma gelmiyecek bir sebzeyi cnaım çekiyor ve dahada çıkmadı bugün pazarda bakıcam tekrar çıktımı diyeee ayyy kız inşallah hamileyizdir gerçi sen ikinci cizgiyi silikte olsa görmüşsün bence sen kesin hamilesin canımmmcnm benim göğüsler hafif şiş sadece ağrı filan yok ama o herkeste olmuyor zaten yanlız griptenmi bilmiyorum sürekli ateş basıor banada.ve idrarım acayip kötü kokuyor.ağzımda sürekli metal tadı.ve cnm sürekli et yemek istiyor halbuki sevmemcokacimcoook
cnm benimde kürtajdan sonra kist oluştu bu arada tebrik ederim cnm bebişini aslında bana moral oldun biliyormusun ben bu bebişimide kaybedicem diye çok korkuyorum nasıl atıcam üstümden bilmiyorum.inciri bu ay ben yedim suyunu içmedim ama faydası oldu walla üşenmeyin yiyin arkadaşlar ya:CüvCüv:
aynı korku bende de var canım.... hep te olacak ... çok acı bi tecrübe yaşadım çünkü, inşallah olmaz bi daha... benim midem çok hassastır, en ufak bi şeyde çıkarırım, ama bi şekilde soğan suyunu sabah akşam içtim, nefes almadan içtim ve ardından ağzıma taze nane alıyordum, o şekilde 15 gün sabah akşama aç karnına yedim, ve inan 1 hafta sonra sanki içimden yumrta akı gibi bişey boşaldı, gözlerime inanamadım... sonrada incir yapmaya başladım... ve çalışan biriyim ama bebişim için zahmete katlanıcaz artık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?