merhaba herkese iyi sohbetler diliyorum kızlar
ben size birşey sormak istiyorum ilk defa yaşıyorum bu durumu o yüzden çok merak ediyorum
1 yıldır bebek için uğraşıyorum ama halen olmadı
bu ay kendimi çok garip hissediyorum kasıklarımda ara ara batmalar aynen iğne batırıyormuşun gibi ve bu olurken bir yandan belim ağrıyor ve bir yandanda midem çok hafif bulanıyor
adetimede 3 gün var ama pko olduğum için adetlerim düzensizdir 2 gün atıyor
birde mesala bu ağrılar bazı gün çok oluyor bazen çok az oluyor bunları aranızda yaşayıpta hamile olan varmı yumutlama günüm geçtiğinden beri ben bunları yaşıyorum siz ne düşünüyorsunu
opuyorumnanaktan kitty sen bu kürlerden falan dendin mi ?incir keçi boynuzu falan?
dimi hele bi kucağıma gelsin bakalımm ben bekleyişlerin hesabınınn sormazmıyım.....ısıra ısıra poposunu...
yaa cesaret edemiyorum geçen ay dr gittim yumurtlama takibi yaptırdım çatlatma iğnesi felan vuruldum işe yaramadı adetim geldiğinde günlerce ağladım o yüzden bu ay cesaret edemiyorum hiç olmazsa adetim gelinceye kadar umudum olacak belki çok aptalca ama korkuyorum yaaa 1 yıldır her ay acaba tutumu diye beklemek mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbencnm walla aynıları bende de var 2.çizgi silik çıktı kesin hamilelikten mi bilemiyorum o yüzden ama belimde nasıl sızlamalar oldu anlatamam daha önce hiç böyle şeyler olmamıştı.test yapsana sende
amin cnaım inşallah tşkler güzel duan için inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın darısı bütün isteyenlerın başınamerhaba arkadaşlar, bende yaklaşık 1 ay önce bu topicteydim.. allahım hamileliği nasip etti... inşallah sizlerde en kısa zamanda bu duyguyu yaşarsınız...
ben size birşey sormak istiyorum ilk defa yaşıyorum bu durumu o yüzden çok merak ediyorum
bu ay kendimi çok garip hissediyorum kasıklarımda ara ara batmalar aynen iğne batırıyormuşun gibi ve bu olurken bir yandan belim ağrıyor ve bir yandanda midem çok hafif bulanıyor
birde mesala bu ağrılar bazı gün çok oluyor bazen çok az oluyor bunları aranızda yaşayıpta hamile olan varmı yumutlama günüm geçtiğinden beri ben bunları yaşıyorum siz ne düşünüyorsunu
merhaba arkadaşlar, bende yaklaşık 1 ay önce bu topicteydim.. allahım hamileliği nasip etti... inşallah sizlerde en kısa zamanda bu duyguyu yaşarsınız...
İşte Meleklerine Kavuşan Annelerimiz
Güzel Allahım Onları Nazarlardan Korusun İnşallah
shekercim -------> 20 mayıs
Tebrikler Kızlar Allah Sag Saglim Kucagınıza Almayı Nasip Etsin İnşallah
ayyyyy....
canımmm yaaa... çok mutlu oldum......
çookk güzel olmuş canım ya....
çok ama çok teşekkkür ederim....
inşallah canım lütfen dua edin benim için ben herkez için dua ediyorum allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın yaa aramak ne zormuşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:hosgeldin canım :1hug:a.s.inşallah bebek belirtisidir onlar:Saruboceq:
test yapsam çıkarmıki daha var yaaa birazdaha beklemeliyim gibi geliyor daha var çünki adetimeCANIM ÜŞÜTMEDE OLABİLİR BİZE YİĞENDE GELİYOR OLABİLİR DOKTORA GÖRÜN DERİM YADA KAN TESTİ YAPTIRkaydirigubbakcemile3
inşallah canım lütfen dua edin benim için ben herkez için dua ediyorum allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın yaa aramak ne zormuşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
test yapsam çıkarmıki daha var yaaa birazdaha beklemeliyim gibi geliyor daha var çünki adetime
gerçi bir kaç arkadaşım adeti gelmeden 2 önce faln yapmışlr silik 2 çizgi çıkmış sonrada hamiş olduklarını öğrenmişler ama ben cesaret edemiyorumm
beğenmez olurmuyum canım ya...
harika olmuş...
inşallah o listeye hepinizin isimleri yazılır.....opuyorumnanaktan
inşallah canım lütfen dua edin benim için ben herkez için dua ediyorum allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın yaa aramak ne zormuşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
test yapsam çıkarmıki daha var yaaa birazdaha beklemeliyim gibi geliyor daha var çünki adetime
gerçi bir kaç arkadaşım adeti gelmeden 2 önce faln yapmışlr silik 2 çizgi çıkmış sonrada hamiş olduklarını öğrenmişler ama ben cesaret edemiyorumm
ayyy yaaa ne güzel ben cesaret edemiyorum en azından adetim geçsin ondan sonra yapıcambenim de adetime 2 gün kala test te çıkmıştı.. gece yapmıştım üstelik, gerçi sililkti ama ertesi günü daha net çıkmıştı...kaydirigubbakcemile5
saol canımmm bekliyecem 16 kadar beklemek istiyorum tabii dayanabilirsemmamin canım dualarım seninle :Saruboceq: bence hemen test yapma bekle canım:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?