arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

cnm walla aynıları bende de var 2.çizgi silik çıktı kesin hamilelikten mi bilemiyorum o yüzden ama belimde nasıl sızlamalar oldu anlatamam daha önce hiç böyle şeyler olmamıştı.test yapsana sende

merhaba arkadaşlar, bende yaklaşık 1 ay önce bu topicteydim.. allahım hamileliği nasip etti... inşallah sizlerde en kısa zamanda bu duyguyu yaşarsınız...

opuyorumnanaktan kitty sen bu kürlerden falan dendin mi ?incir keçi boynuzu falan?

yok canım ya ben tiroitim icin dere otu yiyorum inciride kuru incirden yapılan bir recel var ondan buldum aldım ondan yiyorum bir kac haftadır

dimi hele bi kucağıma gelsin bakalımm ben bekleyişlerin hesabınınn sormazmıyım.....ısıra ısıra poposunu...

hehe intikam canları calıyor :roflol:

cnm walla aynıları bende de var 2.çizgi silik çıktı kesin hamilelikten mi bilemiyorum o yüzden ama belimde nasıl sızlamalar oldu anlatamam daha önce hiç böyle şeyler olmamıştı.test yapsana sende
yaa cesaret edemiyorum geçen ay dr gittim yumurtlama takibi yaptırdım çatlatma iğnesi felan vuruldum işe yaramadı adetim geldiğinde günlerce ağladım o yüzden bu ay cesaret edemiyorum hiç olmazsa adetim gelinceye kadar umudum olacak belki çok aptalca ama korkuyorum yaaa 1 yıldır her ay acaba tutumu diye beklemek mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
merhaba arkadaşlar, bende yaklaşık 1 ay önce bu topicteydim.. allahım hamileliği nasip etti... inşallah sizlerde en kısa zamanda bu duyguyu yaşarsınız...
amin cnaım inşallah tşkler güzel duan için inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın darısı bütün isteyenlerın başına

hosgeldin canım :1hug:a.s.inşallah bebek belirtisidir onlar:Saruboceq:

gözünaydın canım cok sevindim :dance::teytey:a.s.alah saglıkla kucagına almayı nasibetsin sana inşallah :Saruboceq:

CANIM ÜŞÜTMEDE OLABİLİR BİZE YİĞENDE GELİYOR OLABİLİR DOKTORA GÖRÜN DERİM YADA KAN TESTİ YAPTIRkaydirigubbakcemile3

ben daha önce hazırlamıstım bunu simdi hatırladım canım a.s

hosgeldin canım :1hug:a.s.inşallah bebek belirtisidir onlar:Saruboceq:
inşallah canım lütfen dua edin benim için ben herkez için dua ediyorum allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın yaa aramak ne zormuşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
CANIM ÜŞÜTMEDE OLABİLİR BİZE YİĞENDE GELİYOR OLABİLİR DOKTORA GÖRÜN DERİM YADA KAN TESTİ YAPTIRkaydirigubbakcemile3
test yapsam çıkarmıki daha var yaaa birazdaha beklemeliyim gibi geliyor daha var çünki adetime
gerçi bir kaç arkadaşım adeti gelmeden 2 önce faln yapmışlr silik 2 çizgi çıkmış sonrada hamiş olduklarını öğrenmişler ama ben cesaret edemiyorumm

aryaa sende göslerle ilğili bir şikayet varmı benim göslerde hiç bir değişiklik yok oda beni terettüde sokuyor kiminle konuşsam göslerim çok şiş acıyor batıyor felan diyor ama bende öuyle birşey yok acaba ben gerçekten üşüttüm mü yaaa

tatlicik çok şeker bir ufaklık inşallah seninde öyle bir bebişin olur canım opuyorumnanaktan

arkadaşlar ben hamile kaldığım ay soğan ve incir kürünü, eşime de keçiboynuzu kürünü yapmıştım...
işe yaradımı bilmem ama ....
sizlerde deneyin bence...:1hug:
belki de işe gerçekten yarıyordur... sonuçta hiç br yan etkisi yok..
demekten bişey çıkmaz...sositososito

benim de adetime 2 gün kala test te çıkmıştı.. gece yapmıştım üstelik, gerçi sililkti ama ertesi günü daha net çıkmıştı...kaydirigubbakcemile5

beğenmez olurmuyum canım ya...
harika olmuş...
inşallah o listeye hepinizin isimleri yazılır.....opuyorumnanaktan

amin canım :Saruboceq: cok tesekkürler opuyorumnanaktan

amin canım dualarım seninle :Saruboceq: bence hemen test yapma bekle canım:1hug:

canlar ben çıkıcam birazdan..kk dan tanışıp çok samimi dost oldugum 3 tane arkadaşım işyerime gelicekler....üzerinize affiyet dondurma alın gelirken didimm..dondurma yicesss......

benim de adetime 2 gün kala test te çıkmıştı.. gece yapmıştım üstelik, gerçi sililkti ama ertesi günü daha net çıkmıştı...kaydirigubbakcemile5
ayyy yaaa ne güzel ben cesaret edemiyorum en azından adetim geçsin ondan sonra yapıcam

amin canım dualarım seninle :Saruboceq: bence hemen test yapma bekle canım:1hug:
saol canımmm bekliyecem 16 kadar beklemek istiyorum tabii dayanabilirsemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…