arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

kızlaarr adet oldumm..içimde azcık umudum vardı oda gittiii..başka tarihe kaldı artıkk....

olsun canım nasılsa biz hep burdayız merak etme yanlız kalmıcannn..............allah sağlık versin de önümüzdeki aya olsun o önemli değil demekki bu ay yokmuş nasibi

ahhh canalrımmm iiiki varsınız zatennn....
bende öle diorum bakalım hele birass ugraşalım yok öle 2 kuruşa 5 köfte..

ayyy valla insan hiç anne babasını bukadar üzermi...kız bunlar daha doğmadan bize çektiriolar anam doduktan soora napıcass:)))

incir olayı banada mantıklı gelio ama önce doğal yollardan bi olsun bakalım ilk 6 ay olayı yani...son çare olarak o kürleri uygularım canım yaaaa

merhaba herkese iyi sohbetler diliyorum kızlar
ben size birşey sormak istiyorum ilk defa yaşıyorum bu durumu o yüzden çok merak ediyorum
1 yıldır bebek için uğraşıyorum ama halen olmadı
bu ay kendimi çok garip hissediyorum kasıklarımda ara ara batmalar aynen iğne batırıyormuşun gibi ve bu olurken bir yandan belim ağrıyor ve bir yandanda midem çok hafif bulanıyor
adetimede 3 gün var ama pko olduğum için adetlerim düzensizdir 2 gün atıyor
birde mesala bu ağrılar bazı gün çok oluyor bazen çok az oluyor bunları aranızda yaşayıpta hamile olan varmı yumutlama günüm geçtiğinden beri ben bunları yaşıyorum siz ne düşünüyorsunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…