arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

canlrım geldim ama gitcem geriiii...herkese ii akşamlar diliorumm
bide kıslar şu yumurtlama günlerini tam yazarmsnz adetten sonra hangi günlerdi yaff...siz yazın yarın ben okurumm..:) öptüm hepinizi

bide kıslar şu yumurtlama günlerini tam yazarmsnz adetten sonra hangi günlerdi yaff...siz yazın yarın ben okurumm..:) öptüm hepinizi

tatlım nette hesaplama siteleri var.ama ben şöyle hesaplıyorum adetim 30 günde bir geliyor hiç değişmez 30-14=16 son adet tarihim 16 nisandı 16 sından başlıyarak 16 gün gittim 31 mayıs çıktı 2 gü önce ve 2 gün sonrası yani 29-30-31-1-2 :)yumurtladımyerimseniben

aryaaa canım ben pazara gittim ve bamyayı buldum aldım :)))

süpersin cnmcokacimcoook bende eşime söyledim gelirken ızgaralık bişiler getiricekcokacimcoook ay nolucak bizim bu halimiz iyi bari senin canın yararlı şeyler istiyor benim hep sağlıksız şeyler:1rolleyes:afiyet olsun şekercim bu arada mangal sözünü unutmasositososito

ayy unuturmuyum canım yaa istersen gel ben senin için deniz kenarında mangalılı piknik düzenliyeyim
yaaa yeterki hamiş olalım ben herşeye razıyım
bu arada pazarın orta yerinde benim kasıkarıma bir ağrı girdi çok afedesin vajinam çıkacak sandım okadar korktumki olduğum yerde kalakamışım 5 dk durdum öğle gelen gecende bakıyor

hosgeldin ve güle güle diyecegiz ozman sana canım opuyorumnanaktan

neyse kızlar hadi ben bir sureli,gine kactım gelirim tekrar kendinize iyi bakın ve guzel haberlerle gelin inşallah :Saruboceq:

çok saol cnm bende manisalıyım annemlere geldiğimde gelirim hemde denizkenarında ahhh ahhhhhuçasım geldi oraya walla.buarada Allah allah ağırmı taşıdın neyaptın dikkat et cnm kendine benimde duş alırken belie bir ağrı saplandı kitlendim resmen:1shok:cnm dikkat et kendine benim kasıklarımda kasılmalar varda ağrı yok aman dikkat et:1hug:

Kıslar hamılelık belırtılerınde duygusallık dokununca aglıcak gıbı olma yada vajınada ıslaklık hıssettme akıntı olma bagırsak duzensızlıgı ara ara bas donmesı ve cabuk acıkma olurmu

Kıslar hamİlelİk belİrtİlerİnde duygusallık dokununca aglıcak gıbı olma yada vajİnada ıslaklık hıssettme akıntı olma bagırsak duzensızlıgı ara ara bas donmesı ve cabuk acıkma olurmu

walla o dediğinden bende var cnm günün geçtimi?

bende kuşadasındayım canım gel beklerim herzaman
kız ne bileyim ağır taşımamak için evden pazar arabasını aldım daha pazarın girişindeydim neden oldu anlamadım ayy çok dikkat edelim vallahi :1hug:

Kıslar hamİlelİk belİrtİlerİnde duygusallık dokununca aglıcak gıbı olma yada vajİnada ıslaklık hıssettme akıntı olma bagırsak duzensızlıgı ara ara bas donmesı ve cabuk acıkma olurmu

olur canım olmammıııkaydirigubbakcemile3 benimde adetim 3gün gecti beklemedeyim.belirtilerim yumurtlamadan beri aşırı derecede gazım var patlıcam sankı bir hafta oncesine kadar kasıklarımda dolastı kramplar girdi hep oturup kalkarken sanki kasıklarımda su doluymus gibi bir his vardı..akıntım aşırı dozda ve evet duygusallık hat safhada ve ıslaklık hissi hepsi bendede var canım...inşallah hamılesındır ve tabi bende:Saruboceq:

bende kuşadasındayım canım gel beklerim herzaman
kız ne bileyim ağır taşımamak için evden pazar arabasını aldım daha pazarın girişindeydim neden oldu anlamadım ayy çok dikkat edelim vallahi :1hug:

cnm ne güzeldir şimdi oralarrrrr.ben bursadayım buraya evlendim uzun zaman oldu o taraflara gelmeyeli manisaya geliyorum arada sadece.sende bursa taraflarına gelirsen beklerim bende sana tarihi iskender de kebap yediririmcokacimcoookaklım etlerde yine görüyorsun.wallahi etmek lazım.gerçi millet hamileyken bowling oynuyor plates yapıyor bişey olmuyor.ama ah benim şu narinliğim en ufak bişeyde hasta oluyorum.nasıl gribim anlatamam hemde bu havadamirmirmirmir ağır kaldırma maydanoz yeme ada çayı içme salam sosis yeme çiğ etlerden uzak dur bunları yasaklamıştı geçen hamileliğimde dr.hepsine uydum ama yinede gitti.ne kadar üstüne düşsen o kadar çöp batıyor ne yapıcağımı şaşırdım wallabenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…