canlrım geldim ama gitcem geriiii...herkese ii akşamlar diliorumm
bide kıslar şu yumurtlama günlerini tam yazarmsnz adetten sonra hangi günlerdi yaff...siz yazın yarın ben okurumm..:) öptüm hepinizi
aryaaa canım ben pazara gittim ve bamyayı buldum aldım :)))
canım ilgilendiğiniz için çook teşekkür ederim inşallah hamileyimdir çok heycanlıyım:ecrin_bebek:
ayy unuturmuyum canım yaa istersen gel ben senin için deniz kenarında mangalılı piknik düzenliyeyimsüpersin cnmcokacimcoook bende eşime söyledim gelirken ızgaralık bişiler getiricekcokacimcoook ay nolucak bizim bu halimiz iyi bari senin canın yararlı şeyler istiyor benim hep sağlıksız şeyler:1rolleyes:afiyet olsun şekercim bu arada mangal sözünü unutmasositososito
canlrım geldim ama gitcem geriiii...herkese ii akşamlar diliorumm
bide kıslar şu yumurtlama günlerini tam yazarmsnz adetten sonra hangi günlerdi yaff...siz yazın yarın ben okurumm..:) öptüm hepinizi
ayy unuturmuyum canım yaa istersen gel ben senin için deniz kenarında mangalılı piknik düzenliyeyim
yaaa yeterki hamiş olalım ben herşeye razıyım
bu arada pazarın orta yerinde benim kasıkarıma bir ağrı girdi çok afedesin vajinam çıkacak sandım okadar korktumki olduğum yerde kalakamışım 5 dk durdum öğle gelen gecende bakıyor
yaw kızlar durduk yere canımı bamya istetiniz yaw iyimi :roflol:
Kıslar hamİlelİk belİrtİlerİnde duygusallık dokununca aglıcak gıbı olma yada vajİnada ıslaklık hıssettme akıntı olma bagırsak duzensızlıgı ara ara bas donmesı ve cabuk acıkma olurmu
bende kuşadasındayım canım gel beklerim herzamançok saol cnm bende manisalıyım annemlere geldiğimde gelirim hemde denizkenarında ahhh ahhhhhuçasım geldi oraya walla.buarada Allah allah ağırmı taşıdın neyaptın dikkat et cnm kendine benimde duş alırken belie bir ağrı saplandı kitlendim resmen:1shok:cnm dikkat et kendine benim kasıklarımda kasılmalar varda ağrı yok aman dikkat et:1hug:
gel cnaım beraber yiyeylim özür gilewrim yaaa ama hep aryaanın yüzünden olduuu o söyle dediii lülülülülülüyaw kızlar durduk yere canımı bamya istetiniz yaw iyimi :roflol:
walla o dediğinden bende var cnm günün geçtimi?
Kıslar hamİlelİk belİrtİlerİnde duygusallık dokununca aglıcak gıbı olma yada vajİnada ıslaklık hıssettme akıntı olma bagırsak duzensızlıgı ara ara bas donmesı ve cabuk acıkma olurmu
kızlar ben çıkıyorum yemek yapıcam görürşüz sonraaa
bende kuşadasındayım canım gel beklerim herzaman
kız ne bileyim ağır taşımamak için evden pazar arabasını aldım daha pazarın girişindeydim neden oldu anlamadım ayy çok dikkat edelim vallahi :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?