arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

amin inşallah hamileyizdir cnm ya

Merhaba kızlar;
adet günüme 4 günüm var. göğüslerimde şişlik ve gogus uçlarıma parmagımla baskı uyguladıgımda sancı oluyor. kasıklarımda şişlik var ve hafif sancılar var. daha önce adet olmama yakın belim çok ağrırdı sımdı ise hiç bir belirti yok. sizce hamilemiyim. test almaya korkuyorum negatif cıkar diye
hadi kızlar kimlerin gününe az var ve belirtileriniz neler :)

gönlümüzden hep hamile olmanız geciyor canım inşallah hamilesindir kendini fazla kaptırmadan adet gunune kadar bekle bence :1hug:

kıslar ben adet oldum galiba ya kanamam başladı senağlama nıye bu kadar erken oldu daha 2 gun vardı offffffffffffffffffffffff ya

üzülme canım ya belkide üstüne görüyorsundur:teselli: normal adet kanamsı gibimi?

açık kahve akıntıyla karışık canım ya adet kanamasına da benzıyo inş:Saruboceq: yerleşme kanamasıdır canım pek ümitlenip sonra hayal kırıklığıda yaşamak istemiyorum. devamı gelirse haber veririm sizesenağlama

üzülme canım inşallah yerlesme kanamsıdır :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: dualarım seninle inşallah adet kanamsı degilde meleginin işaretidir o canım :Saruboceq::Saruboceq:

üzülme canım inşallah yerlesme kanamsıdır :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: dualarım seninle inşallah adet kanamsı degilde meleginin işaretidir o canım :Saruboceq::Saruboceq:

:Saruboceq:canım Allah razı olsun ya bakalım ne olcak eger kırmızılarsa çok ani yakalandım alacakları olsunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar ben geldim beni merak etmenize önem değer vermenize sevindim acil memlekete gittim eşimin babası vefaatetti gece acil çıktık yeni geldim dinlenip açtım

kızlar bnm adetıme bır hafta var ama 3 gudur cok azıcık kan gelıyo kesık kesık ama devamlı degıl arada bı gıdıyoo hıc geklmıyo bugun test yaptım negatıf cıktıı ama hala umıtlıyımmm

:Saruboceq:canım Allah razı olsun ya bakalım ne olcak eger kırmızılarsa çok ani yakalandım alacakları olsunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım aklım sende kaldı ya umarım o basbelası kırmızıların saldırısına ugramassındır :Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar ben geldim beni merak etmenize önem değer vermenize sevindim acil memlekete gittim eşimin babası vefaatetti gece acil çıktık yeni geldim dinlenip açtım

hosgeldin canımmmmmm opuyorumnanaktan
basınız sagolsun nagişim cok üzüldüm allah rahmet eylesin :çok üzgünüm: seni cok merakettik canım ya :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kızlar bnm adetıme bır hafta var ama 3 gudur cok azıcık kan gelıyo kesık kesık ama devamlı degıl arada bı gıdıyoo hıc geklmıyo bugun test yaptım negatıf cıktıı ama hala umıtlıyımmm

bekle biraz canım inşallah yerleşme kanmasıdır :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…