- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
olur canım olmammıııkaydirigubbakcemile3 benimde adetim 3gün gecti beklemedeyim.belirtilerim yumurtlamadan beri aşırı derecede gazım var patlıcam sankı bir hafta oncesine kadar kasıklarımda dolastı kramplar girdi hep oturup kalkarken sanki kasıklarımda su doluymus gibi bir his vardı..akıntım aşırı dozda ve evet duygusallık hat safhada ve ıslaklık hissi hepsi bendede var canım...inşallah hamılesındır ve tabi bende:saruboceq:
sat 3hazıran hayatım.2gun once ıdarar testı negatıf yarın kan yaptırcam varsa cıkar dımı
kızlar ben çıkıyorum yemek yapıcam görürşüz sonraaa
gel cnaım beraber yiyeylim özür gilewrim yaaa ama hep aryaanın yüzünden olduuu o söyle dediii lülülülülülü
Merhaba kızlar;
adet günüme 4 günüm var. göğüslerimde şişlik ve gogus uçlarıma parmagımla baskı uyguladıgımda sancı oluyor. kasıklarımda şişlik var ve hafif sancılar var. daha önce adet olmama yakın belim çok ağrırdı sımdı ise hiç bir belirti yok. sizce hamilemiyim. test almaya korkuyorum negatif cıkar diye
hadi kızlar kimlerin gününe az var ve belirtileriniz neler :)
kıslar ben adet oldum galiba ya kanamam başladı senağlama nıye bu kadar erken oldu daha 2 gun vardı offffffffffffffffffffffff ya
üzülme canım ya belkide üstüne görüyorsundur:teselli: normal adet kanamsı gibimi?
açık kahve akıntıyla karışık canım ya adet kanamasına da benzıyo inş:Saruboceq: yerleşme kanamasıdır canım pek ümitlenip sonra hayal kırıklığıda yaşamak istemiyorum. devamı gelirse haber veririm sizesenağlama
üzülme canım inşallah yerlesme kanamsıdır :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: dualarım seninle inşallah adet kanamsı degilde meleginin işaretidir o canım :Saruboceq::Saruboceq:
arkadaşlar ben geldim beni merak etmenize önem değer vermenize sevindim acil memlekete gittim eşimin babası vefaatetti gece acil çıktık yeni geldim dinlenip açtım
:Saruboceq:canım Allah razı olsun ya bakalım ne olcak eger kırmızılarsa çok ani yakalandım alacakları olsunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar ben geldim beni merak etmenize önem değer vermenize sevindim acil memlekete gittim eşimin babası vefaatetti gece acil çıktık yeni geldim dinlenip açtım
kızlar bnm adetıme bır hafta var ama 3 gudur cok azıcık kan gelıyo kesık kesık ama devamlı degıl arada bı gıdıyoo hıc geklmıyo bugun test yaptım negatıf cıktıı ama hala umıtlıyımmm
slm kızlar kimsecikler yokmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?