arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

günaydın kızlarrrrr opuyorumnanaktan

üzüldüm canım ya mafoldumben insallah gelecek ay senin guzel haberlerii alırız canım :teselli: hayırlı işler canım öptüm opuyorumnanaktan

ayy canlarım bişi sorcam şu yumurtlama günlerinin yapıldıgı site varmışya ayy biri bana yardımcı olabilirmi..aryacım dün tarif etmiş de aklım karıştı iiceee

ya bide ovulasyon testi nedemek onuda sölermisinz??

canım senin yumurtlama dönemini belirleyen bir test ama pahalı bi test diye biliyorum ve yumurtlama gününü de bulman için 2-3 kez yapman gerekiyor....herkesin bünyesi farklı sonuçta erkende yumurtlayabilirsin geçte....

günaydın arkadaşlar :)

günaydın canım hosgeldin opuyorumnanaktan

kittycim günaydın nasılsın?hayırdır erkencisin bugün?

günaydın ninikim opuyorumnanaktankocam evden kovdu bende forumda yattım bu gece delikafadulden

benden de günaydın fıstıklaaarrr

sanada gunaydın canım hosgeldin opuyorumnanaktan

yok canım ya ucuz olanıda var yumurtlama testinin ve gebelik testinin tanesi 1 lira gittigidiyorda

ya bide ovulasyon testi nedemek onuda sölermisinz??

yumurtlama gununu belirleyen test canım

günaydın ninikim opuyorumnanaktankocam evden kovdu bende forumda yattım bu gece delikafadulden

yok canım ya ucuz olanıda var yumurtlama testinin ve gebelik testinin tanesi 1 lira gittigidiyorda

valla ben bilmiyordum.daq gittigidiyordan ne kadar güvenli olur ki böyle bir test almak sence.....?:uhm:

birde canım googleda ovulasyon günü hesaplama yaz orda hesaplayıcılar v ar onlardanda ögrenebilirsin eger adetlerin düzenliyse
birde forumdaki kızlar akıntılardan ve ates ölcümlerinden anlıyorlar ovulasyon yani yumurlama gunlerini

kitty biz daha o kadar ermedik dimi kız....lülülülülülüvalla bunlar prof olmuş bu konuda...

burdaki kızların cogu onu kullanıyor canım beyazgelincikte onlardan kullanarak ovulasyon takibini yapmıstı sanırım bebginin olacagınıda yine o testlerden ögrendi opuyorumnanaktan bizim gibi test manyakları icin fiyatıda cok uygun alıyorum bir suru verdigim paraya acımadan kullanıyorum walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…