arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

KIZLAR NEREYE GİTTİNİZ YA.....
HASRETİME DAYANAMADINIZ DİMİ......sırnaşık şey YA TAMAM SEVİYORSUNU BENSİZ YAPAMIYORSUNUZ ANLIYORUM AMA..BÖYLE YAPMAYIN LÜTFEN....delikafadulden

slm arkadaslar sıteye bugun uye oldum.bana yardımcı olursanız sevınırım.Benımde adet gunum 10 gun gectı ve ogun sadece kahverengı leke geldı cok az ve daha sonra bıdaha gelmedı.sureklı kasık agrılarım var gogsumde damarlar cıkmaya basladı karnımda sıs ve sertlestı acaba hamılemıyım dıye dusunuyorum.test yapmak ıstedım ama acıkcası korktum yıne negatıf cıkar dıye sızce hamıle olabılırmıyım

walla canım olma ihtimalin yüksek ama sen bi test yap kesin sonuçu ancak o zaman alırsın canım inş. hamişsindirŞeniz

arkadaşım hoşgeldin aramıza bencede hamile sin ama arkadaşın dediği gibi test yapsan iyi olur
nekadarlık evlisin nekadar zamandır istiyorsun bukadar korduğuna göre baya zamandır istiyorsunuz galibazemuszemus

h.b nagihancıgım.5 senelık evlıyım ve herkez gıbı bende coook ıstıyorum hamiş kalıp melegımı kucagıma almayı bakalım bu ay ılkkez bu kadar cok gecıktı adetım.yarın sabah test yapıcam bakalım sonuc ne olcak sızı bılgılendırırım.insllh hamileyımdır canım:.:)

canım hoş geldin inşallah güzel haberlerini verirsin bizlere inşallah birşey uyguladınmı :1hug:a.s.

ben araniza yeni katildim ama günlerdir takip ediyorum yazismalari.benide araniza alirsaniz sevinirim cünkü bende bebis istiyorum.
3 ay önce hapi biraktim 2 ay bir belirti yoktu ve bu ay ilk belirtileri hissediyorum.adetime daha 7 gün var 4 gündür kasik,karin agrisi basladi.bugünde hafif bulantilar.gögüslerim adetten önce hep siser,yine sis onun icin birsey diyemiycem.bugün hafif kahverengi lekelenme oldu hala devam ediyo ama adet kanamasi gibi degil cok az geliyo.bütün bunlar hamilelik belirtisimidir.sizin tecrübelerinizden yazarsaniz sevinirim.ayrica buradaki yazismalar,herkezin ilgisi harika.umarim allahim tüm isteyene en kisa zamanda bebis verir ve yüzümüz güler.sevgiler...

Canım aramıza hoşgeldin opuyorumnanaktan
Belirtilerine göre sankim hamilesin, lekelenme diyince hamile olabileceğini düşündüm
İnşallah ölesindir. Allah kalbine göre versin tatlım opuyorumnanaktan

bendede ayni belirtiler var ama gögüsteki damarlar ilgimi cekti nasil oluyo canim bir tarif edermisin.cokmu belirgin yoksa nasil

Canım ben kaçtım
Sabah erkenciyim mirmirmirmir
Yarın girersen kızlar da fikir verir sana, bence umut var sende buyrunnnnnnnnn
kendine dikkat et ağır faaln kaldırma ii geceler a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…