uff kizlar ben 5 gun kaladan beri test yapiyorum hepsi negatif! :1no2: bugun adet gunumdu hala olmadim, sabah test yaptim yine negatif:1no2: eger yoksa birsey biran once adet olayim cok kotu bu bilinmezlik[/QUOT
sana katılıyorum
eğer hamileysek biran önce öğrenmek eğer değilsek de biran önce adet olmak en iyisi ama malesefki şuan adet olmuyorum 2-3 gün geçti fakat korkudan tahlil de yapamıyorumm ,çaresizim ..kötü haber almaktan da korkuyorum ..off ya bu ne yahuuu :sinifsinif: ne kadar sıkıntı çekiyoruz biz böyleeee :çok üzgünüm:
slm arkadaslar sıteye bugun uye oldum.bana yardımcı olursanız sevınırım.Benımde adet gunum 10 gun gectı ve ogun sadece kahverengı leke geldı cok az ve daha sonra bıdaha gelmedı.sureklı kasık agrılarım var gogsumde damarlar cıkmaya basladı karnımda sıs ve sertlestı acaba hamılemıyım dıye dusunuyorum.test yapmak ıstedım ama acıkcası korktum yıne negatıf cıkar dıyesızce hamıle olabılırmıyım
slm arkadaslar sıteye bugun uye oldum.bana yardımcı olursanız sevınırım.Benımde adet gunum 10 gun gectı ve ogun sadece kahverengı leke geldı cok az ve daha sonra bıdaha gelmedı.sureklı kasık agrılarım var gogsumde damarlar cıkmaya basladı karnımda sıs ve sertlestı acaba hamılemıyım dıye dusunuyorum.test yapmak ıstedım ama acıkcası korktum yıne negatıf cıkar dıyesızce hamıle olabılırmıyım
selam arkadaşlar:)
h.b nagihancıgım.5 senelık evlıyım ve herkez gıbı bende coook ıstıyorum hamiş kalıp melegımı kucagıma almayı bakalım bu ay ılkkez bu kadar cok gecıktı adetım.yarın sabah test yapıcam bakalım sonuc ne olcak sızı bılgılendırırım.insllh hamileyımdır canım:.:)
slm kızlar
ben araniza yeni katildim ama günlerdir takip ediyorum yazismalari.benide araniza alirsaniz sevinirim cünkü bende bebis istiyorum.
3 ay önce hapi biraktim 2 ay bir belirti yoktu ve bu ay ilk belirtileri hissediyorum.adetime daha 7 gün var 4 gündür kasik,karin agrisi basladi.bugünde hafif bulantilar.gögüslerim adetten önce hep siser,yine sis onun icin birsey diyemiycem.bugün hafif kahverengi lekelenme oldu hala devam ediyo ama adet kanamasi gibi degil cok az geliyo.bütün bunlar hamilelik belirtisimidir.sizin tecrübelerinizden yazarsaniz sevinirim.ayrica buradaki yazismalar,herkezin ilgisi harika.umarim allahim tüm isteyene en kisa zamanda bebis verir ve yüzümüz güler.sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?