arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Hiç üzülme kuzucuk, duam hep hayırlı zaman diyedir.
Sen de öle düşün üzme tatlı canını:teselli:
Günümde adet olsam bu kadar üzülmezdim ama günler geçiyor belirtiler oluyor testler negatif aldım randevuyu pazartesi 14:45 te direk doktora gideceğim o güne kadar hasta olmazsam.

cnm bu sıcAKTA GİTTİM kan verdim ama pişman oldum sonucu taaaa yarın akşam vericeklermiş kadındoğumcu yokmuş bugün:sinifsinif:sinirim bozuldu beynime güneş geçti:1closedeyes:

selam arkadaslar hepınıze hayırlı cumalar nasılsınız arkadasım tebrıkederım[aryaa] ınsallah hayırlısıyla bebısıne kavusursun darısı tüm arkadasların ve benım basımaaa

cnm bu sıcAKTA GİTTİM kan verdim ama pişman oldum sonucu taaaa yarın akşam vericeklermiş kadındoğumcu yokmuş bugün:sinifsinif:sinirim bozuldu beynime güneş geçti:1closedeyes:

gec olsunda guc olmasın canım sabırlı ol bende gidecektim kan testi yaptırmaya sonra vazgectim bakalım pazartesiyi bekleyeyim belki hastalanırım :1hug:

selam arkadaslar hepınıze hayırlı cumalar nasılsınız arkadasım tebrıkederım[aryaa] ınsallah hayırlısıyla bebısıne kavusursun darısı tüm arkadasların ve benım basımaaa

amin canım :Saruboceq: hosgeldin sanada hayırlı cumalar canım :1hug:

sağolasın canım sende aramıza hoşgeldin bizim burda dosluk birbaşka valla kaydirigubbakcemile2

evet bencede ögle bı baska ınanın yazıların hepsını okumaya calısıyorum kımın basından neler gecmıs hangı belırtıler var hamıle kalanların sevınclerı hepsıde harıka.Bakalım allahım bana ve burdakılere ne zaman nasıp edecek vereliniortak

kittyca canım ya biz oluyoruz sen olmuyorsun sen oluyorsun biz olmuyoruz :çok üzgünüm:[/QUOTE .!.:
ablacım gündüz giremedim misafirim vardı açamadım aklımda sizdeydi akşamda yoktunuz kapattım eşimle vakit geçirdim yazı gıııııııııııı kıyamam ona çok kötü :asigim:

cosmopoli canım yabenim kafam karıştı senin neden bebeğin düşüyor doktora gittinmi eşine söylemişmiydin haberim yokya onun için sordum canım

canım merhaba:)
ya ben mart ayında klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım fakat düşükle sonuçlandı.o ay 1 tane yumurtam oluşmuşştu.bi süre ara verdik bu ay tekrar klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum.bu ay 4 tane yumurtam oluştu doktor bu ay ikiz üçüz bebeklere hamile kalabilirsin dedi.bugün gidicem bakalım saat 3 te doktora gebelik var mı diye:)belirtilere gelince göğüslerimde bi acıma var ama öyle damarlar falan yok sadece kasıklarda ağrı oldu arasıra o kadar sanırım bebek yok.en büyük korkumda yumurtalarımın çatlamayıp kiste dönüşmesi
pko ya gelince doktora ilk gittiğimde pko başlangıcı var tam olarak pkolusun diyemem dedi.zaten öyle bile olsa gebeliğe engel olmadığını söyledi.ama insan çok tedirgin oluyor.inşallah bugün güzel haberler verebilirim sizlere....:bbo::bbo:

Nagişim bişey sölemedi daha doğrusu adetin bitince gel değerlerin sıfırlanmış mı bakalım dedi
Burda ki yoğunluktan gidemedim, gitseydim ozaman sorcaktım niye böle oldu diye...
Eşime ii haberi veremedim tabi, düşük yaptığımı söledim ağladı durdu bütün gece:sinifsinif:

cosmopoli canım yabenim kafam karıştı senin neden bebeğin düşüyor doktora gittinmi eşine söylemişmiydin haberim yokya onun için sordum canım

ay eşine de sanada çok üzüldüm ya erkeklerin ağlaması beni maf eder neden bilmem allah inşallah böyle acı birdaha yaşatmaz
canım dün birşey duydum önceki düşükten paça kalırmış onun için düşükler tekrarlanırmış nekadar doğru bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…