belki geç döllenme falan olmuştur tatlım pazartesi doktor ne dıyecek bakalım inş hayırlı haberler alırız senden:teselli:
Günümde adet olsam bu kadar üzülmezdim ama günler geçiyor belirtiler oluyor testler negatifaldım randevuyu pazartesi 14:45 te direk doktora gideceğim o güne kadar hasta olmazsam.
bence kendini yorma canım tehlikeli bu zamanlarda agır kaldırmak falan kan testi yaptırıken acmısın tokmusun diye sormadan yapıyorlar canım demekki önemli degil bence evde tasımayı dusunuyormussun bugun hemen yaptır ögleden sonnra al sonucu canım melegin gelmiş ama tasdiklensin dimi :1hug:
cnm bu sıcAKTA GİTTİM kan verdim ama pişman oldum sonucu taaaa yarın akşam vericeklermiş kadındoğumcu yokmuş bugün:sinifsinif:sinirim bozuldu beynime güneş geçti:1closedeyes:
:roflol: inş. ii haberler alırsıın yarın
Beklediğine değer umarım :Saruboceq:
cnm bu sıcAKTA GİTTİM kan verdim ama pişman oldum sonucu taaaa yarın akşam vericeklermiş kadındoğumcu yokmuş bugün:sinifsinif:sinirim bozuldu beynime güneş geçti:1closedeyes:
selam arkadaslar hepınıze hayırlı cumalar nasılsınız arkadasım tebrıkederım[aryaa] ınsallah hayırlısıyla bebısıne kavusursun darısı tüm arkadasların ve benım basımaaa
arkadaslar ıyı aksamlar ben bu sıteye üye olalı yaklasık 1 hafta oldu sohbetlerınıze bakıyorum ınanın ımrenıyorum sıze ne guzel dostluk kurmussunuz .ayrıca okuduguma gore nagıhaan arkasımızın kaynatası vefat etmıs ınan cok uzuldum allah buyuklerımızı basımızdan eksık etmesın.kayın valıde konusuna gelınce nekadar ıyı olursa olsun bence ayrı oturmak daha ıyı allahım yardımcın olsun.BIZDE 2 AYDIR BEBEK DUSUNUYORUZ bakalım hayırlısı allahım herkezın kucagını doldursun
kittyca canım ya biz oluyoruz sen olmuyorsun sen oluyorsun biz olmuyoruz :çok üzgünüm:[/QUOTE .!.:ablacım gündüz giremedim misafirim vardı açamadım aklımda sizdeydi akşamda yoktunuz kapattım eşimle vakit geçirdim yazı gıııııııııııı kıyamam ona çok kötü :asigim:
Nagişşşş hoşgeldin tatlım opuyorumnanaktan nasılsın
bende öpüyorum hosbulduk:1hug:
canım daha önce yazdıgın mesajları okudum ama tam olarak anlayamadım ne oldugunu sen hamile diilmisin canım şimid yaşadıgın problem tam olarak nedir...buarada pco oldugubu belirtmişsin bu rahatsızlk bendede var..korkmuorum desem yalan olur....nese sen durumunu daha ayrıntılı yazarmzn canımm
cosmopoli canım yabenim kafam karıştı senin neden bebeğin düşüyor doktora gittinmi eşine söylemişmiydin haberim yokya onun için sordum canım
Nagişim bişey sölemedi daha doğrusu adetin bitince gel değerlerin sıfırlanmış mı bakalım dedi
Burda ki yoğunluktan gidemedim, gitseydim ozaman sorcaktım niye böle oldu diye...
Eşime ii haberi veremedim tabi, düşük yaptığımı söledim ağladı durdu bütün gece:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?