yok ortalıkta ninik hanımmmmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile niiiiiiiiiiiniiiiiiiiiik papucu yarım cık dısarıya oynayalım kaydirigubbakcemile2
günaydın kıslarr
Günaydın hemşirecim, iyidir valla sen nasılsınbuyrunnnnnnnnn
Kıslar ÖptÜm hepİnİzİ cosmocum senİde forevercım senİde hadİ hayırlı cumalar gÖrÜŞÜrÜz sonra....
günaydın kıslarr
Kıslar ÖptÜm hepİnİzİ cosmocum senİde forevercım senİde hadİ hayırlı cumalar gÖrÜŞÜrÜz sonra....
gunaydınnnnn :1hug:hosgeldin foreverımmmmmm opuyorumnanaktanŞenizgünaydın kıslarrr cosmocuk kittycik ninikcik nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan
bugün cuma ya hayatım ondan yoğunum gün içinde açarım yine hadi öptüm
günaydın kıslarr
gunaydınnnnn :1hug:hosgeldin foreverımmmmmm opuyorumnanaktanŞeniz
hoşbulduk tatlım :1hugpuyorumnanaktan
iyiyim canım ne olsun ya bugun evdeyım çalışmıyorum sizlerle eccuk sohbet edem dedım birazdan da temizliğe başlıcam kaç gundur çalışmaktan evi temizleyemedim
gunaydınnnnn :1hug:hosgeldin foreverımmmmmm opuyorumnanaktanŞeniz
tamam canım kolay gelsin sana opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın burcum:1hug: hosgeldin canımmmmmmopuyorumnanaktanŞeniz
Testten sonra yine hüsranlardayım
İyi yapmışsın kendini yorma yinede boşver, temizlik nankör bi iş valla :bbo:
Ben her akşam yer siliyom, ertesi akşam gene aynı..
Kocam acaba evi gündüz başkasına falan mı kiralıyo :roflol:
Testten sonra yine hüsranlardayım
gunaydın derya hemen husrana kapılma canım teste illa çift çizgi çıkmasını bekleyerek yaparsan çok üzülüyosun rahat olmaya çalış ben mesela bu ay gunumde test yapmayı düşünürken 2 gun once adet oldum ama çabuk atlattım çünkü kendımı çok hamıleliğe şartlandırmadım sen de oyle yap canım :1hug:
Günümde adet olsam bu kadar üzülmezdim ama günler geçiyor belirtiler oluyor testler negatifaldım randevuyu pazartesi 14:45 te direk doktora gideceğim o güne kadar hasta olmazsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?