arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Kıslar ÖptÜm hepınızı cosmocum senıde forevercım senıde hadı hayırlı cumalar gÖrÜŞÜrÜz sonra....

günaydın kıslarrr cosmocuk kittycik ninikcik nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan
gunaydınnnnn :1hug:hosgeldin foreverımmmmmm opuyorumnanaktanŞeniz

bugün cuma ya hayatım ondan yoğunum gün içinde açarım yine hadi öptüm

tamam canım kolay gelsin sana opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın kıslarr

günaydın burcum:1hug: hosgeldin canımmmmmmopuyorumnanaktanŞeniz

İyi yapmışsın kendini yorma yinede boşver, temizlik nankör bi iş valla :bbo:
Ben her akşam yer siliyom, ertesi akşam gene aynı..
Kocam acaba evi gündüz başkasına falan mı kiralıyo :roflol:
iyiyim canım ne olsun ya bugun evdeyım çalışmıyorum sizlerle eccuk sohbet edem dedım birazdan da temizliğe başlıcam kaç gundur çalışmaktan evi temizleyemedim

İyi yapmışsın kendini yorma yinede boşver, temizlik nankör bi iş valla :bbo:
Ben her akşam yer siliyom, ertesi akşam gene aynı..
Kocam acaba evi gündüz başkasına falan mı kiralıyo :roflol:

dogru soyluyon da ev çok rezıl halde kocanın beni boşaması an meselesikaydirigubbakcemile3 şaka tabı benım kociş yapmaz oyle sey daha o bana bırak yapma dıyokaydirigubbakcemile3 beraber yapazrız dıyo ben ona kıyamıyorum hakkaten yaa kıss deniz belkı de kıralıyodurdelikafadulden:roflol:

Testten sonra yine hüsranlardayım

gunaydın derya hemen husrana kapılma canım teste illa çift çizgi çıkmasını bekleyerek yaparsan çok üzülüyosun rahat olmaya çalış ben mesela bu ay gunumde test yapmayı düşünürken 2 gun once adet oldum ama çabuk atlattım çünkü kendımı çok hamıleliğe şartlandırmadım sen de oyle yap canım :1hug:

Günümde adet olsam bu kadar üzülmezdim ama günler geçiyor belirtiler oluyor testler negatif aldım randevuyu pazartesi 14:45 te direk doktora gideceğim o güne kadar hasta olmazsam.

Günümde adet olsam bu kadar üzülmezdim ama günler geçiyor belirtiler oluyor testler negatif aldım randevuyu pazartesi 14:45 te direk doktora gideceğim o güne kadar hasta olmazsam.

belki geç döllenme falan olmuştur tatlım pazartesi doktor ne dıyecek bakalım inş hayırlı haberler alırız senden:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…