arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

bebekleri kucağınıza alınca hiçbi şey gelmicek aklınıza emin olun
o duyguyu başka hiçbişey yaşatamaz insana:ecrin_bebek:

canım benimkinin sipermeli iyi ortalıkta bana hava ata ata geziyor yemem ben diyor ama kendisini yemişti aşlıma yaptıracağım zaman siperleri dediğimgibi çok güzeldi bana ikidebi gösteriyor bak bak diyor havalı şey neolcaksırnaşık şey

bu arada düşünmemek için elimden geleni yapıyorum ama meraktanda ölecem
yarın yada en geç ayın 1 inde hasta olmam gerekiyo
ama bebek düşünelden çok düzensizleşti
allahım yoksa erkenden gelsin :1no2:

şey için sordum nerde oturduğunu benim arkadaşım var burda bartınlı ondan sordum yoksa nerden bileyim

şey için sordum nerde oturduğunu benim arkadaşım var burda bartınlı ondan sordum yoksa nerden bileyim

ben çok fazla bilmiyorum buraları özellikle bartını. ankaralıyım ben. amasra güzel bir yer . ama yinede insanın ailesinden uzak olması zor.

iremcim aktardakiler nsaıki ben marketten aldım biliyorsunya beyazolmayacakmış rengi aktardakiler pahalıymış kaça aldıki bizim burdaki soyguncu çok pahalı herşeyi

magicstar hadi bakalım 6 ya bişey kalmadı.inşallah güzel haberler vereceksin dualarımız seninle.dikkatimi çekti en uzun zaman bizim nagihan farkındamısın . inşallah arkadaşım mayıs 13 de senin de güzel haberlerini alırız. süreç ne kadar uzunsa o kadar yıpratıcı oluyor. her ay hem bir umut hem bir hayal kırıklığı...

iremcim aktardakiler nsaıki ben marketten aldım biliyorsunya beyazolmayacakmış rengi aktardakiler pahalıymış kaça aldıki bizim burdaki soyguncu çok pahalı herşeyi

üstünde dört buçuk yazıyordu. küçük bir paket. burası da öyle sanırsın paris. üstünde beyaz fazla yoktu önce yıkadım öyla yazıyordu. sen ovülosyon testi denedin mi hiç. ben geçen ay yumurtladığıma eminim anlayabiliyorum ama alsammı ki acaba

ay hatırlamak istemiyorum iremcim canım zati dediğimgibi cuma tatil yapmaya gidiyorum anneme gidiyorum fazla düşünmeme gerek yok orda gerçi kaynanamada gideceğim ama orayı tatil demiyorum sinirlerim boşalıyor orda ama mecburgidilecek eşimle gidiyoruz

magicstar
canım senin mesajla benimki karışmış sanki kantestini ben yaptırmışım gibi gözüküyor

ben böğürtlem kökünün siparişini veriyim eşimi arayıp. nagihancım ne kadar kaynacak miktarı ne kadar olacak bana ayrıntısını yazarsan sevinirim canım. şimdilik gidiyorum. sonra görüşürüz arkadaşlar

iremcim gebelik bölümüne bak orda ayrıntılı alırsın birde antarnetip tıpa gir gebelik bölümünün altında oraya tıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…