varmış 6milyonmuş 1poşeti bilginolsun bartında ilçede falanmısın köyden toplasan
köyde değilim canım amasradayım. amasrada bir tane aktarcı var inşallah vardır orda. incirin içinemi atıcam yoksa ayrı mı kaynayacak
canım piskolojikte olabilir inşallah hamişsindir valla kendini dinleme diyeceğim imkansız biliyıorum günün geçtimi senağlama
tatlım inciri ayrı kaynat içine havuç at biliyorsundur nerden aldın inciri
hadi inşallah canım hamilesindir bak haber ver hemen benşmde içime hamile singibi geliyor:CüvCüv: :teytey:[/QUO
kalbine doğmuştur inşallah alkisalkisalkis nefesimi tuttum bekliyorum
şey için sordum nerde oturduğunu benim arkadaşım var burda bartınlı ondan sordum yoksa nerden bileyim
hadi inşallah canım hamilesindir bak haber ver hemen benşmde içime hamile singibi geliyor:CüvCüv: :teytey:[/QUO
hemşerim slm benimde günüme 2 gün kaldı. konuları arastırıken sizi buldum. benimde belirtilerim var sanki inş hayırlı haberleri veririz birbirimize.bu arada ben 2 yıldır beklıyorum.:1hug:
bilmiyorum ama hamilegisin sanki allah bilirde 3saat kaldı hadi hayırlısı bak arkadaşın mesajını okudum biryerde 4,5yılsonra hamile kalmış hiroit bezleriden kanser olduğu çıkmış neyapsam diyor bebeğimi aldımam mı lazım hemen ameliyat olması lazımmış allahım sen hayırlısını ver yarabbim hayırlısı hayırlısı.
iremcim aktardakiler nsaıki ben marketten aldım biliyorsunya beyazolmayacakmış rengi aktardakiler pahalıymış kaça aldıki bizim burdaki soyguncu çok pahalı herşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?