adet in ne zamndı geçtimi
hayırlısı canım benim inşallah. bugün 5.gün bilmiyorum ki idrar testleri beni yanıltıyor silik çizgi var gibi yok gibi bir ben görüyorum çizgileri kaydirigubbakcemile3
bu gece beni uyku tutmadı arkadaşlar 2 gündür giremiyordum buraya baya ilerlemiş sayfa. öncelikle malesef hasta oldum günümden bir gün önce. 28 idi 27 nde oldu.yarında soğan ve incir kürüne başlıyorum zaten iki gündür bu kürleri araştırdım.denemek isteyenler için yazıyorum arkadaşlar.yumurta büyüklüğündeki beyaz soğan ince ince doğranır 1 -2 çay kaşığı sumak üzerine eklenir. aç karna günde iki haftada 4 gün olacak şekilde yenir. ayn zamanda incir kürüne de başlanır.7 8 kuru incir yarım litre suda 5 10 dk haşlanacak sabah kahvaltı sonrası öğlen yemek öncesi ılık olarak içilecek 21 gün iincir kürüne devam edilecek 7 gün ara tekrar 21 gün devam edilecek. ben adetimin 3. günü başlıyorum. eşinizede keçi boynuzu kürü uygulayın bu arada. 7 -8 keçi boynuzunu yarım litre sıcak suya koy 3 dk kaynat 20dk ağızı kapalı olarak demlendir. sabah kahvaltı sonrası öğle yemek öncesi bir hafta içirin. sonra 3 ay boyunca sadece akşamları içirin. bu kürle hamile kalanlar olmuş arkadaşlar. genellde bu kürü hiç sorunu olmayan çiftlere öneriyor saraçoğlu. denemek isreyen arkadaşlar için
böğürtlen kökü ne için yapılıyomuş bilgim olsun ne ola benimkide gelecek:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?