arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

bu gece beni uyku tutmadı arkadaşlar 2 gündür giremiyordum buraya baya ilerlemiş sayfa. öncelikle malesef hasta oldum günümden bir gün önce. 28 idi 27 nde oldu.yarında soğan ve incir kürüne başlıyorum zaten iki gündür bu kürleri araştırdım.denemek isteyenler için yazıyorum arkadaşlar.yumurta büyüklüğündeki beyaz soğan ince ince doğranır 1 -2 çay kaşığı sumak üzerine eklenir. aç karna günde iki haftada 4 gün olacak şekilde yenir. ayn zamanda incir kürüne de başlanır.7 8 kuru incir yarım litre suda 5 10 dk haşlanacak sabah kahvaltı sonrası öğlen yemek öncesi ılık olarak içilecek 21 gün iincir kürüne devam edilecek 7 gün ara tekrar 21 gün devam edilecek. ben adetimin 3. günü başlıyorum. eşinizede keçi boynuzu kürü uygulayın bu arada. 7 -8 keçi boynuzunu yarım litre sıcak suya koy 3 dk kaynat 20dk ağızı kapalı olarak demlendir. sabah kahvaltı sonrası öğle yemek öncesi bir hafta içirin. sonra 3 ay boyunca sadece akşamları içirin. bu kürle hamile kalanlar olmuş arkadaşlar. genellde bu kürü hiç sorunu olmayan çiftlere öneriyor saraçoğlu. denemek isreyen arkadaşlar için

sopan iltihabı atıyor özellikle bu ay akıntı çok olup hamile kalamayan arkadaşlar yani benim gibi.. soğanı uygulayın derim . benim akıntım çok oldu demekki iltihapmış. sperm sayısı yeterli olsa bile eşinize mutlaka keçi boynuzu kürü uygulayın.şimdi gülesim geldi benimkisi akşam elinde poşetlerle geldi. gündüzden vermiştim siparişleri hemen baktım keçi boynuzunu almış..keçi boynuzu spermin yumurtayı daha çabuk delmesini sğlıyormuş.

günaydın kızlaara.s.

sabah test yaptım silik bir çizgi çıktı ama o kadar silik ki benden başka kimse göremiyor fisfisfis yani yine emin değilim o yüzden yarın kan testi yaptırmaya karar verdim. evet çok silik belli belirsiz ama görüyorum, ya cidden psikolojim bozuldu ya da hamileyim bilmiyorum.emin olmak için kan testi yaptırıcam yarın yani bana muamma dolu bir gün daha :çok üzgünüm:hayırlısı diyelim. allahım sevinemiyorum bile ya değilse ben uyduruyorsam diye imdatt artık yanisositososito o kıvamdayım

hayırlısı canım benim inşallah. bugün 5.gün bilmiyorum ki idrar testleri beni yanıltıyor silik çizgi var gibi yok gibi bir ben görüyorum çizgileri kaydirigubbakcemile3

canım olmasa çıkmaz o silik çizgi. ben olduğunu düşünüyorum. hakkında hayırlısı arkadaşım

irem bende senı merak edıyordum özelden msj atcaktım naptın dıye... olsun arkdaşım umutlarımız mayısa kaldı ben mayıstan çok ümitlıyım ....

birde arkadaşım ben bu ay ovülasyon testi sipariş verdım 7 tane taneyle satılıyormuş gg da .belki ugurlu gelır:) denicem

eczacıya sordum ikinci çizginin belirgin olması lazım dedi kafam allak bullak oldu ya şimdi ben hamile miyim değil miyim değilsem adet olsam bari ya kasık ağrısından kıvranıyorum senağlama

canım sakın soğanla inciri aynı anda kullanma çörekotunu kullan ama onu kullanma zararlıymış

slm kızlar kimler var nisan ayına göre çok sıkıcı bi hava var bugün

arkadaşlar böğürtlem kökü de varmış adet olursam inşallah olmam onuda deniyeceğim nasılolsa köye anneme gidiyorum orda çok toplayıp kaynatacağım oda iyiyimiş
irem
dene adetin nasıla gelmiş allah tan imit asla kesilmez

melikesevgi
haklısın canım çok sıkıcı birde ben oruç tutuyorum kızlar birşeyler atıştırsam vakit geçecek kızlar ben cuma gününden sonra yokum orda girebilirsem sizi yanlız bırakmam

böğürtlen kökü ne için yapılıyomuş bilgim olsun ne ola benimkide gelecek:çok üzgünüm:

umitcan
napıyorsun yazılarımı okuyorsun yazmıyorsun geçen sayfalara göz gezdiriyorsun galiba

bende sadece gündüzleri işyerinden girebiliyorum fazla yazamasamda okuyorum insan alışıyo
herkesi merak etmeye başlıyo burda

böğürtlen kökü ne için yapılıyomuş bilgim olsun ne ola benimkide gelecek:çok üzgünüm:

canım yumurtanın çatlaması içinmiş yıllardır çocuğu olmayanların bunu kullanıp hamile kalmışlar denemekten hiç kaybımız olmaz rahmide faydası varmış kuvvetlediriyormuş galiba valla neduysam yazıyorum arkadaşlar faydası olsun size diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…