arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

aynen girmesem çatlıyorum eşimle bilgisayarla televizyonu paylaşıyoruz ben bilgisayarı elime alırsam televizyona karışmıyorum o alırsa bana karışmıyor öyle vakit geçiriyoruz

ben 3 4 aydır istiyorum ciddi anlamda
6 yaşında bi kızım var

daha önceki hamileliğimde ilk ay olmuştu
gerçi daha fazla olmadı ama ilkinde uğraşmayınca korkmaya başladım
çevremdede ara verip ikinci bebeklerinde çok uğraşanlar var
hayırlısı olsun ama bi kardeş istiyoruz

biraz önce kan testi yaptırdım sonuç akşam 6 da belli olacak, pek ümitli değilim ama hayırlısı sonucu yazarım dualarınızı eksik etmeyin kızlar benden lütfen :1hug:

bende 8 aydır istiyorum gögüslerime dokunamıyorum cok fena sızlıyo sişti dokunamıyorum bile aksamları asırı üsüme tutuyo sag tarafımda ara ara agrı giriyo bacagıma vuruyo aradada kalbim cok hızlı atıyo 2 gündürde gözlerim kararıyo bide beyaz bi akıntım var bu ay bide hergün atesimi ölctüm 36.6 dan basladı simdi 37.1 düsme insallah allah her isteyene versin beklemek cok zor... sizce hamilelik belirtisi olabilir mi bunlar...
bir taneyi bi bulsam bakalım o tesellmi olur birinciyle 8 ay ugrastım ikinci ne kadar sürer bakalım korkmuyo degilim kidaha 1. olmadı...

yani onuda deneyelim artık herduyduğumuzu yapıyoruz eşim geçen bana şey diyor misir püskülü birşeyler daha saydı bende hemen sazan atladım hemen yapayım dedim sonra düşündüm zati gülmeye başladı meğerse kendi uydurmuş napacak diye bende biryerden duydu galiba dedim işte artık herkesin maskarası olduk

yani onuda deneyelim artık herduyduğumuzu yapıyoruz eşim geçen bana şey diyor misir püskülü birşeyler daha saydı bende hemen sazan atladım hemen yapayım dedim sonra düşündüm zati gülmeye başladı meğerse kendi uydurmuş napacak diye bende biryerden duydu galiba dedim işte artık herkesin maskarası olduk

biraz önce kan testi yaptırdım sonuç akşam 6 da belli olacak, pek ümitli değilim ama hayırlısı sonucu yazarım dualarınızı eksik etmeyin kızlar benden lütfen :1hug:

ben senin hamile olduğuna inanıyorum inşallah akşama rahat bi nefes alıcaksın dualarım seninle:lepi:

hadi inşallah canım hamilesindir bak haber ver hemen benşmde içime hamile singibi geliyor:CüvCüv::teytey:

canım piskolojikte olabilir inşallah hamişsindir valla kendini dinleme diyeceğim imkansız biliyıorum günün geçtimi senağlama

ben senin hamile olduğuna inanıyorum inşallah akşama rahat bi nefes alıcaksın dualarım seninle:lepi:

canım benim sağolasın desteğin için, hayırlısı olsun kaç gündür stresten uyku uyuyamıyorum hayırlısı diyorum sadece yoksa kurmaya başlıyorum.çok hayalkırıklığına uğradım yine korkuyorum, ama en azından rahat bir nefes alıcam ya hamileyim ya değilim.sonucu bekliycem artık

canım sakın soğanla inciri aynı anda kullanma çörekotunu kullan ama onu kullanma zararlıymış

sağol canım uyarın için valla iki gün kafayı yiyecektim araştıra araştıra. sonunda dün akşam buldum . soğsnı kür olarak uygulamıycam canım. suyunu kaynatıp içmiycem o şekil zararlıymıiş soğnı çiğ olrak tüketicem yapabilirsem. aslında bulduğum şeyi buraya taşımak istedim yapadım . birazdan yiyenim gelicek ona yaptırabilirsem buraya taşırım

canım aldırayım onu da bu gün yarın 4. günüm kullanabilirmiyim. aktarcılarda varmıdır

irem cim ben yukarıda yazdım belki görmüssündür böğürtlem kökü kaynat istersen çok faydalıymış

kızlar sabah erkenden kalktım kürleri hazırladım. eşim dün akşam almış eline keçi boynuzunu kemiriyo. aldım elinden . sabah suyunu ılık ılık zorl a içirdim. valla maskara olduk nagihanın dediği gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…