biraz önce kan testi yaptırdım sonuç akşam 6 da belli olacak, pek ümitli değilim ama hayırlısı sonucu yazarım dualarınızı eksik etmeyin kızlar benden lütfen :1hug:
ben 3 4 aydır istiyorum ciddi anlamda
6 yaşında bi kızım var
biraz önce kan testi yaptırdım sonuç akşam 6 da belli olacak, pek ümitli değilim ama hayırlısı sonucu yazarım dualarınızı eksik etmeyin kızlar benden lütfen :1hug:
bende 8 aydır istiyorum gögüslerime dokunamıyorum cok fena sızlıyo sişti dokunamıyorum bile aksamları asırı üsüme tutuyo sag tarafımda ara ara agrı giriyo bacagıma vuruyo aradada kalbim cok hızlı atıyo 2 gündürde gözlerim kararıyo bide beyaz bi akıntım var bu ay bide hergün atesimi ölctüm 36.6 dan basladı simdi 37.1 düsme insallah allah her isteyene versin beklemek cok zor... sizce hamilelik belirtisi olabilir mi bunlar...
bir taneyi bi bulsam bakalım o tesellmi olur birinciyle 8 ay ugrastım ikinci ne kadar sürer bakalım korkmuyo degilim kidaha 1. olmadı...
ben senin hamile olduğuna inanıyorum inşallah akşama rahat bi nefes alıcaksın dualarım seninle:lepi:
canım sakın soğanla inciri aynı anda kullanma çörekotunu kullan ama onu kullanma zararlıymış
arkadaşlar böğürtlem kökü de varmış adet olursam inşallah olmam onuda deniyeceğim nasılolsa köye anneme gidiyorum orda çok toplayıp kaynatacağım oda iyiyimiş
irem
dene adetin nasıla gelmiş allah tan imit asla kesilmez
hıııııımm senin var birtane alah bağışlasın allah olmayanlarada versin herkase versin allahım duy bizi duy:CüvCüv:[/QUOTE
saol canım
amin en kısa zamanda isteyen herkese tattırsın bu duyguyu:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?