kittycat gooleda ne yazıp arasam çıkar
cnm 2 gündür sayfayı takip ediyorum. benimde acayip sol tarafımda batma ve kramp şeklinde ağrılarım var.2 günüm kaldı adetime bakalım hayırlısı bu testler nasıl güvenilirmi bide hangi siteden aldın yazmak yasakmı bilmiyorum ama özelden msj atsan olurmu??a.s.
arkadaslar ne zaman girsem kımse yok.ne zaman takılıyosunuz anlamadım.benım 2gun gectı bakalım ne olucak.sag kasıgıma dun uyurken agrı girdı.baska bır belırtı yok anlamadım cumartesi kısmetse ogrenıcem.olmazsa bende bırakıcam artık cok yoruldum ama kalbım yınede her ay ümıtlenecek bilıyorum sızler gıbı ALLAHhepımıze PEYGAMBERsabrı versın bu arada yasım 24
arkadaslar ne zaman girsem kımse yok.ne zaman takılıyosunuz anlamadım.benım 2gun gectı bakalım ne olucak.sag kasıgıma dun uyurken agrı girdı.baska bır belırtı yok anlamadım cumartesi kısmetse ogrenıcem.olmazsa bende bırakıcam artık cok yoruldum ama kalbım yınede her ay ümıtlenecek bilıyorum sızler gıbı ALLAHhepımıze PEYGAMBERsabrı versın bu arada yasım 24
slm nagiş gitt, sanırım. ben hala adet olamadım yafff 2 gün geçti((
nagihannnn bişi sorcam bende meryem suresi okuyorum 2 gün felan ara verdim tekrar devam ediyorum bişi olurmu hergün devammı gerekir
selam kızlar benim de günüme 2 gün kaldı ama umudum yok hiç umutlanmak istemiyorum zaten sonra çooooookk üzülüyorum çünkü...
Meryem suresi kaçıncı cüzde ben de okumak istiyorum..
irem ordamıısn ?
Kıslar ben geldim benimde son üç günüm dün test yapmıştım sabah aç karnına negatif..
Ama ara ara sanki adet olacakmışım gibi ağrım oluyor
başka hiçbir belirti yok benim pek ümidim kalmadı bu ay kızlar
o kırmızıyı görmekten nefret ediyorum artık
bir türlü yakalayamıtoruz birbirimizi. özel mesajını aldım. bende sana gönderdim aldınmı canım. bende pek bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?