arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

arkadaslar ne zaman girsem kımse yok.ne zaman takılıyosunuz anlamadım.benım 2gun gectı bakalım ne olucak.sag kasıgıma dun uyurken agrı girdı.baska bır belırtı yok anlamadım cumartesi kısmetse ogrenıcem.olmazsa bende bırakıcam artık cok yoruldum ama kalbım yınede her ay ümıtlenecek bilıyorum sızler gıbı ALLAHhepımıze PEYGAMBERsabrı versın bu arada yasım 24

kittycat gooleda ne yazıp arasam çıkar

melike sana pm attım canım

sana mesaj yollayamadım canım özel mesaj kabuletmiyormussun ondan olmadı

canım inşallah hastalanmassın bize güzel haber verirsin biz burdayız sen geç açıyorsun galiba akşamları öğlen 2gibi açarsan görürsün:CüvCüv:

inşallah hamilesindir :)

slm nagiş gitt, sanırım. ben hala adet olamadım yafff 2 gün geçti ((

nagihannnn bişi sorcam bende meryem suresi okuyorum 2 gün felan ara verdim tekrar devam ediyorum bişi olurmu hergün devammı gerekir

nagihannnn bişi sorcam bende meryem suresi okuyorum 2 gün felan ara verdim tekrar devam ediyorum bişi olurmu hergün devammı gerekir

nagihan yok canım eşi ile memleketine gitti. orda fırsat bulabilirmi bilemiyorum. sorunu yanıtlamaya çalışıyım. hiçbirşey olmaz canım o seninle allah arasında. kim bilir ne içtenlikle okuyorsundur sonuçta. mutlaka yerine ulaşıyordur.RABBİM kendisine açılan elleri mutlaka görür. bildiğim 4444 duası var onon için bir süre belirleniyor ve dileğinin kabul olması için o zaman zarfında bitirmen gerekiyor. örneğin bir ay ayrıca okuyacağından emin olduğun kişiler arasında paylaştırma da yapabiliyorsun. hatim de yapabilirsen çok çok daha iyi tabi. ama bir ayda tabii zor oluyor. ben yetiştiremedim hatmi bu aya sarktı.umarım yardımcı olabilmişimdir.

selam kızlar benim de günüme 2 gün kaldı ama umudum yok hiç umutlanmak istemiyorum zaten sonra çooooookk üzülüyorum çünkü...
Meryem suresi kaçıncı cüzde ben de okumak istiyorum..

Kıslar ben geldim benimde son üç günüm dün test yapmıştım sabah aç karnına negatif..
Ama ara ara sanki adet olacakmışım gibi ağrım oluyor
başka hiçbir belirti yok benim pek ümidim kalmadı bu ay kızlar
o kırmızıyı görmekten nefret ediyorum artık

aynen canım ya ben adet oldum bugün , test falan da yapmadım zaten öncesinde biliyodum hamile olmadığımı ... çok mutsuzum ve hiç enerjim yokkk akşama da misafirim var...kafamçokkarıştı

bir türlü yakalayamıtoruz birbirimizi. özel mesajını aldım. bende sana gönderdim aldınmı canım. bende pek bilmiyorum.

evet canım aldım ben siteye iki gündür giremedim canım . siteyla ilgili sorun vardı sanırım.sen kür filan uyguluyormu sun . yumurtlama testi kaç günde geliyor şimdi istesem geç kalmış olurmuyum. siteye girerken sorun yaşadınmı sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…