arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

7aydır taktım kafaya 5 gün gelmedi işte çok ümitlendim vardır die bu ayda ümitlenmicem bakalım dinlemicem kendimi zaten tek başınayım ailemden uzagım eşimi çok üzüyom her ay ağlamaklı bi şekilde oluruna bırakacm

hep aynı sorun bendede birşey yok ama olmuyor ben tamir ettire ettire düzene girdim artık ama şuan sorun yok canım sende incir böğürtlem kökü denesen bendenedim inciri bakalım beklemedeyim neolacak:CüvCüv:

dilek canım senin memeleket nere bende ailemden uzaktayım ama yarın gidiyoruz eşimle hayırlısıyla

dilekcim ah biryapabilsek negüzel olacak ama çıkmıyor hastalanınca diyorum düşünmiyeceğim sonra günüme 10 felan varken gene başlıyorum belirti aramaya

aynen.. bende dusunmuyorum.. ama kasık agrılarım baslayınca ister istemez acaba mı demeye baslıyor insan..

gülşahcım
tabiki olacak yarın inşallah bu günlerimize güleceğiz nebelirtiler aradık diye eşimde akşam ben inanıyorum olacak diyor bende biliyorum olacak buarada kızlar kuranımı bitirdim 41 güne tamamladım bügünde 3cü orucumu tutuyorum bügün son orucum hayırlısıyla ne olacak bakalım

allah kabul etsin canım :Saruboceq:

aynen.. bende dusunmuyorum.. ama kasık agrılarım baslayınca ister istemez acaba mı demeye baslıyor insan..

işte girmese ağrı hııım hamile değilim girse hamileyiz diye kafayı yedik arkdaşlar ben tımarhanelik oldum eşim öyle diyor sen kafayı yedin sonunda diyor önceki eşi şizofreniymiş ayrılmış beni bir akıllısı bulmuyor diyor

kızlar kusura bakmayın çıkmak zorundayım bovul hazırlamam gerek üzü yapcam oooooof iş çok açkanına da of ya hiç çekilmiyor hepinizi öptüm canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…