meraba arkadaşlar benim de bir hafta kala falan kasıkta batmalarım vardı. aşırı uyku hali mide bulantısı ama ben hamileliğe yormamaya çalıştım. zaten öyle bir plan da yapmamıştık. ama tehlikeli günlerde iki kez ilişki yaşadık. o yüzden aklımın bir köşesinde de vardı hep acaba diye. hatta hastaneye gittik check-up için bu şüphe yüzünden röntgene girmedim. planlamasak da bebek için sevinebilecek bir dönemdeyiz evliliğimizde isteriz olursa yani :ecrin_bebek: şimdi bugün ben,im regl günüm. 32 günde bir olurum hep ve 7 ay önce doğum kontrol hapını bıraktım bir gün bile gecikmemişti hiç. sabahtan olurdum hep. ama bugün bu saat oldu hala yok. ince bir sızı oluyor ara sıra karnımda gelcek gibi diyorum hah şimdi geldi. bakıyorum yok. acaba stres mi yaptım olcam olmıcam falan diye ondan mı gecikti. sizce ne zaman test alıyım ne zaman doğru sonuç verir. yarım bekliyorum benneyaptımki
pardon yardım bekliyorum yani
mrb bendede ayni belirteler oldu mide bulantisi haric ayni bende adet gunumde oldum olacagim diye bekledim ayni olacak gibi oldum hastalanacakmisim gibi kasiklarimda batma oldu fakat olmadim ama 8 gun gecene kadar bekledim evde test yapmadim cunku bazen ikinci cizgi belli belirsiz cikiyomus falan yani psikoljimi bozmak istemedim ilk gebeligim buarada ben hastaneye tahlil yaptirdim ve pozitif cikti yani eger regl gecikirse bile en az 1 hafta gecmesini bekle ole test yap yada hastanede yaptir hayirlisi olsun arkadasim insallah hamilesindir:CüvCüv:
teşekkürlerarkadaşlar ilgilendiğiniz için bugün 2. gün hala olmadım. akşama kadar olmazsam eve giderken test alıcam. peki testleri illaki sabah idrarıyla mı yapmak gerekir. bir şey farkeder mi? bu arada cuma sabahı da check-up sonuçlarımızı almaya gidicektik. hala gelmezse kan testi de yaptırırım orda. aslında bebek planımız yoktu yaz sonuna kadar ama olursa da süper olur. zaten çok fena havaya girdim. inşallah fos çıkmazkaydirigubbakcemile3
canım inşallah hamişsinidr bu ilk ayınızmı
yok canımcım biz daha öyle bir plan yapmamıştık. 7 ay oldu hapı bırakalı ama korunuyorduk gene. yine de fazla dikkat etmiyorduk. bu ay da tam yumurtlama günümde korunmasız ilişki yaşadık. yani hamileysem eğer kaza kurşunu olcak :roflol:
sizin kaçıncı ay jasminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?