arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

mehabalar...benim de adetime 1 hafta kadar var.ama sürekli bir uyuşukluk uyku hali.bir de iştahım çok açıldı.acaba bişeyler olabilir mi,ne dersiniz???

merhaba kızzlllaaarrr:)benim adetimde 9 mayısta olacak ama 5 gündür kasık ağrım var başım ve belimde ağrıo ,arada sıradada içim geçio gibi oluo gaip bişiler işte okulda derste uyuyasım gelio perşembe doktora gittim bişeyin yok dedi testte negatif çıktı ama belli de olmaz dedi varmıdr yokmudur bi bilsem çok kötü bu belirsizlikmirmirmirmir

merhaba benim de 4 günüm var. Göğüslerim o kadar şişti ki ağrıyorlar. Karnımın alt kısmında da şişlik var. Bi de kokulara da bayağı hassaslaştım. Aslında bunlar regl döneminin de belirtilerine benziyor ama insan hamile olursa hissediyormuş diye söylüyorlar. Sizde de hissetme var mı?

meraba arkadaşlar benim de bir hafta kala falan kasıkta batmalarım vardı. aşırı uyku hali mide bulantısı ama ben hamileliğe yormamaya çalıştım. zaten öyle bir plan da yapmamıştık. ama tehlikeli günlerde iki kez ilişki yaşadık. o yüzden aklımın bir köşesinde de vardı hep acaba diye. hatta hastaneye gittik check-up için bu şüphe yüzünden röntgene girmedim. planlamasak da bebek için sevinebilecek bir dönemdeyiz evliliğimizde isteriz olursa yani :ecrin_bebek: şimdi bugün ben,im regl günüm. 32 günde bir olurum hep ve 7 ay önce doğum kontrol hapını bıraktım bir gün bile gecikmemişti hiç. sabahtan olurdum hep. ama bugün bu saat oldu hala yok. ince bir sızı oluyor ara sıra karnımda gelcek gibi diyorum hah şimdi geldi. bakıyorum yok. acaba stres mi yaptım olcam olmıcam falan diye ondan mı gecikti. sizce ne zaman test alıyım ne zaman doğru sonuç verir. yarım bekliyorum benneyaptımki

mrb bendede ayni belirteler oldu mide bulantisi haric ayni bende adet gunumde oldum olacagim diye bekledim ayni olacak gibi oldum hastalanacakmisim gibi kasiklarimda batma oldu fakat olmadim ama 8 gun gecene kadar bekledim evde test yapmadim cunku bazen ikinci cizgi belli belirsiz cikiyomus falan yani psikoljimi bozmak istemedim ilk gebeligim buarada ben hastaneye tahlil yaptirdim ve pozitif cikti yani eger regl gecikirse bile en az 1 hafta gecmesini bekle ole test yap yada hastanede yaptir hayirlisi olsun arkadasim insallah hamilesindir:CüvCüv:

pardon yardım bekliyorum yani

canım iki gün geçtikten sonra test yapabilirsin hemen öğrenmek istiyorsan.kan testi daha garanti olur.ama günün geçtikten sonra hamilelik varsa idrar testinde zaten silikte olsa çıkıyor. ayrıca çoğu arkadaşımız günü gelmeden yaptığı halde çıktığıda oluyor.. eğer hemen öğrenmek istiyorsan eczaneden hcg değeri hassas olan idrar testi alıp test yapabilirsin.umrım hamilesindir canım

teşekkürlerarkadaşlar ilgilendiğiniz için bugün 2. gün hala olmadım. akşama kadar olmazsam eve giderken test alıcam. peki testleri illaki sabah idrarıyla mı yapmak gerekir. bir şey farkeder mi? bu arada cuma sabahı da check-up sonuçlarımızı almaya gidicektik. hala gelmezse kan testi de yaptırırım orda. aslında bebek planımız yoktu yaz sonuna kadar ama olursa da süper olur. zaten çok fena havaya girdim. inşallah fos çıkmazkaydirigubbakcemile3

canım senin de hamileliğin hayırlı olsun eğer şu an hamileysen. sağlıcakla büyüt bebeğini:Saruboceq:

canım inşallah hamişsinidr bu ilk ayınızmı

canım inşallah hamişsinidr bu ilk ayınızmı

yok canımcım biz daha öyle bir plan yapmamıştık. 7 ay oldu hapı bırakalı ama korunuyorduk gene. yine de fazla dikkat etmiyorduk. bu ay da tam yumurtlama günümde korunmasız ilişki yaşadık. yani hamileysem eğer kaza kurşunu olcak :roflol:

sizin kaçıncı ay jasminn

hımm anladım canım hayırlısı olsun inşallah bizde dört ay korunduk bırakalı ikinci ayım bu geçen ay gelmedi bebiş inşallah bu ay gelir :Saruboceq: ama korunduktan sonra ilk ay genelde şansın daha düşük oluyomuş ama belli olmaz yinede canım çok fazla takma seni çok ii anlıorum insan resmen hamile gibi yaşıyo belirsizlik çok kötü bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…