arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

amin canım cok tesekkürler a.s. fakat su bir gercek canım hersey olması gereken zmanda olmalı hicbirseyi ertlememeli insan o kadar cok keşkelerim varki hayatımda neyse bosver delikafadulden aklıma gelmişken sen kendini yorma fazla ok agır birsey falan kaldırma fırsat buldukca uzan dinlenki bebişin rahatetsin annecinin göbişinde yerimseniben

ablacım Allah herkesin kaderini ayarlıyor insanın hakkında hayırlı olacak zamanda veriyor herşeyi buna inan hayırlısı inşallah hepimiz için inanıyorumki seninde bebişin bekletmeden gelecek azcık sabır sadece :Saruboceq: ben hala hamile olduğumun farkında değilim bide iki gündür berbat bi nezle musallat oldu bana çok fenayım habire ıhlamur içiyorum inş geçer bi an önce

gecmiş olsun canım kendine dikkatet yerimseniben güneş yapıyor nezleyi canım fazla günesli havada dısarı cıkma banada ıhlamur iyi gelmişti fazla bitkisel caylar falan içme mesela en basitinden bir dereotunun bile cocuk düsürme özelligi varmıs bunu bile daha yeni ögrendim hamilelik öncesi ve sonrası icin supermiş fakat hamileyken zararlıymıs daha neler ögrenecegiz

selam kızlar :) başından beri okudum topiği anaaam bi baktım saat kaç olmuş :)
hamiş olanlara allahım sağlıklı sıhhatli evlatlarına kavuşmayı nasip etsin,
hamiş olmayan ama ümidimi kaybetmedim çalışmalara devam diyen arkadaşlara da en tez zamanda hayırlı haberler verirler inşallah diyorum...
ben 2 düşük yaptım ve 21 yaşındayım.
son düşüğüm 4-5 ay önceydi...
bu ay hamile olabilecegimi düşünüyorum.
geçen ay istedik ama kırmızılar geldi
bakalım bu ay nolcak :)
günüme 9 gün var. beklemedeyim...
eşim her gün test yaptırıyor :S
inşallah bu ay hamile olurum da artık içimizde kalanı kucagımıza almayı nasip eder rabbim...

günaydın kızlar.. son 2 gün...sabah karın ağrısıyla uyandım ama bişey yok :)) birde rüyamda bebek emizrdim buğün...nasıl süt geliyor ama fışkırıyor du...hayır olsun inşallah....

öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşım..inşallah bu ay hamilesindir ve sağlıcakla kucağına lırsın yavrunu:))

kızlar benim bu ay olmıcak sanırım adet günüm yarın ama karnımda şişlik hissetmeye başladım sanırım yok bu ay.:çok üzgünüm:

Kızlar günayyydıınnnnnnn a.s.
Ben hala adet olmadım :dance:
Göğüs hassasiyetim bugün biraz artmış gibi sanki :1rolleyes:

ii geceler kızlar
sizin kaç gün var adetinize benim 2 gün kaldı...

slm canım benim bu ay hersey karıstı onun icin günümüde bilmiyorum canım delikafadulden gününe az kalmıs inşallah olmazsın canım :Saruboceq:

amin canım inşallah duaların kabul olur bebişine kavusursun :Saruboceq: işin dogrusu ben test yapmaktan çişle ugrasmaktan bıktım walla :roflol: hergun hayalkırıklıgı insanı yıpratıyor canım onun icin sana tavsiyem bekle adet gununu gectikten sonra yaparsın yerimseniben

günaydın kızlar.. son 2 gün...sabah karın ağrısıyla uyandım ama bişey yok :)) birde rüyamda bebek emizrdim buğün...nasıl süt geliyor ama fışkırıyor du...hayır olsun inşallah....

günaydın canım a.s rüyan ilgincmiş hayır olsun inşallah yerimseniben

kızlar benim bu ay olmıcak sanırım adet günüm yarın ama karnımda şişlik hissetmeye başladım sanırım yok bu ay.:çok üzgünüm:

umudunu yitirme bence canım yerimseniben

Mutfağa çay almaya gittiğimde iş arkadaşlarımdan bi tanesi sen hamilemisin dedi :1shok:
Yok, nerden çıktı dedim sanki öylesin gibi dedi bana sositososito

arkadasın gebelik testi gibiymiş canım ya sırnaşık şey:roflol: inşallah söyledikleri dogrudur :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Mutfağa çay almaya gittiğimde iş arkadaşlarımdan bi tanesi sen hamilemisin dedi :1shok:
Yok, nerden çıktı dedim sanki öylesin gibi dedi bana sositososito

AY CANIM YA AMA BAZI İNSANLAR GERÇEKTEN ANLIYOR BİLİYORMUSUN.MLUM MU OLUYOR YOKSA İNSANIN YÜZÜNE MMİ YANSIYOR BİLMİYORUM AMA O LUYOR İŞTE.ANNEMİN HAMİLE OLDUĞUNU Bİ KOMŞU TEYZEMİZ VAR HEP O ANLARMIŞ.SENİN GÖZLERİN PARLIYOR HAMİLESİN DERMİŞ VE HEPTE DOĞRU ÇIKMIŞ BİLİYORMUSUN.BENNCE TEST YAPMALISIN.NEGATİF OLSA DAHİ ÜZÜLME EN AZINDAN MERAKTAN KURTUL.hihoyyyt

kızlar benim adetime üç gün var ama acayip heyecanlıyım.Belirtilerimi sayayım size göğüsler şiş uçlarında sivilce gibi kahvelikler oluştu ve mavi bi damar var çok belirgin.Bi on gün öncesinden beri kasıklarıma ve belime hafifi ağrılar girdi ilk kez bugün sabah az midem bulandı.inşallah yanılmıyorumdur.Rabbaim emanetini bekliyorum kavuştur.

amin canım inşallah kavusursun bebişine :Saruboceq:

ninik ciğimmm evet dediğin gibi bazı insanlar anılıyo,
Gel gör ki Hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyom (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…